Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Seattle / Eastern Washington
  4. Seattle
  5. Capitol Hill / First Hill
Lark, Seattle, WA
Ikone

Lark

31 bis 50 USD
Moderne amerikanische Küche

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 19 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Auserlesene Weine
  • Bezaubernd
Das Lark von Chefkoch John Sundstroms zählt zu den besten Craft Restaurants der gesamten nordwestlichen Pazifikküste. Das Lark arbeitet mit lokalen Handwerkern, Bauern und Jägern zusammen, um Ihnen die besten Zutaten der Saison servieren zu können. Das Bitter/Raw auf der Zwischenetage über dem Lark serviert Austern, rohen Schinken und Fleischwaren. Hier genießen Sie einen Drink und ein Hors d'oeuvre, bevor Ihr reservierter Tisch zum Abendessen bereit ist. Das komplette Menü des Lark wird auch im Bitter/Raw serviert.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: John Sundstrom

Von der OpenTable-Redaktion: Das Lark gilt seit über 20 Jahren als kulinarisches Highlight in Capitol Hill und überzeugt mit exzellenter Küche und herzlicher Gastfreundschaft – kein Wunder, dass das Restaurant so beliebt ist. Koch John Sundstrom, von den James Beard Awards als „Best Chef: Northwest“ ausgezeichnet, zaubert Vier-Gänge-Menüs und Gerichte à la carte, die die wilde Region perfekt widerspiegelt: Freuen Sie sich auf Maitake-Pilzragout, Wildlachs aus dem Pazifik mit Kartoffel-Pavé oder Crème Brûlée-Kuchen mit frischen Beeren aus der Umgebung.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch Regional (Nordwest), Bioküche
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Sa. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (206) 323-5275
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Gebiet
    Capitol Hill / First Hill
  • Querstraße
    10th Ave
  • Parking details
    Parking is available at metered spots on nearby streets, as well as at local pay lots. The most convenient garage is located on Broadway between the Silver Cloud Hotel and The Garage billiard hall.
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein

Experiences

  • New Year's Eve Dinner

    190,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 31. Dez. 2024
    $190.00 Four Course Dinner Meny TBA

Was 1.222 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,7Ambiente
  • 4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Seattle

    Auserlesene Weine

  • Seattle

    Moderne amerikanische Küche

1.222 Bewertungen
  1. Meg

    VIP

    Seattle

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Had amazing service, wonderful food and terrific ambiance.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Francis

    San Francisco

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 22. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food was delicious & the servers were attentive. We had the elk chop, salmon, rigatoni, squid ink pasta, snake river steak, beet salad, oysters & chawanmushi. Everything was done well & presented beautifully. Highly recommend!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Kathryn

    VIP

    Chicago

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Besucht am 21. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Perfect, really wonderful staff and a stunning decor!

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. GAIL

    Seattle

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 20. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We ordered half a dozen or so small plates for the table to share, and every single one of them was outstanding. The larger dish that we had - squid ink cacarecce - is a new menu item since the last time we dined at Lark, and was unbelievably delicious. Creme brulee cake was the winner for dessert. Our server was very attentive, paced the courses well, and made sure we were out in plenty of time to attend a performance we had tickets for. Chef John stopped by the table to chat for a few minutes as well. We really couldn't have asked for better food or service. Can't wait for our next visit to Lark.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. AmandaR

    Seattle

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 12. Dezember 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 5
    The food simply wasn’t good. For the price, it was certainly not worth it. The steak was rubbery and a rare when I ordered medium rare. The salad was bitter. The cake was dry. The service was rushed and inattentive. It was lovely ambiance and staff was certainly nice, but this was not a fine dining experience by any standard.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. John

    VIP

    Seattle

    11 Bewertungen

    3.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 12. Dezember 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Lark is a very nice spot for special occasions. The service is outstanding - prompt, knowledgeable, and unobtrusive. The location is a bit challenging for driving and parking, although our car's navigation system got us there just fine. The food was good, but not commensurate with the prices in my opinion. The menu offerings were limited but carefully conceived and artistically presented. As seems usual these days, asking for a steak to be cooked "medium" got me a blood-rare serving of otherwise good meat. I used to request "medium-rare", but I fear that would get me steak tartare. We like to bring our own wine for special occasions (all of us are wine collectors), so Lark's two-bottle limit with a $50/bottle corkage charge is a turn-off. Given the location, the prices, and the corkage policy, I doubt that we'll return to Lark anytime soon.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. michelle

    VIP

    Seattle

    20 Bewertungen

    5.0

    20 Bewertungen

    Besucht am 11. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    lovely dinner! everything as perfectly prepared and the wine was great

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Lark

    VIP

    Raleigh

    35 Bewertungen

    3.0

    35 Bewertungen

    Besucht am 8. Dezember 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 3
    4. Ambiente 4
    Everything was good, not great. Service was professional, not necessarily friendly. The most personality I saw was from the girl who brought me 3 of my 4 courses. Every course had the right idea, it just wasn't executed to the level of great. The jalapeno on the hamachi was overbearing, but the idea of a *touch* of spice was correct. If you're going to put a fried shiso chip, salt it. The foie gras dish was amazing! Texture, taste, all there. The accompaniments were great. Elk chop itself was great, nice sear and very tender. The savory bread pudding with it was both salty and bland. I didn't like the texture. The elk was aggressively seasoned, but with the salty accompaniments it was too much. I left most of the veg. The raw strips of acorn squash were a nice break from the richness of the rest of the dish and a good idea. The creme brulee cake was good. I mean I find dessert often feels like an afterthought at many fine dining places. There was nothing wrong with it, but it didn't blow my mind. The cornbread crumble was nice texturely, but I always think of cornbread with BBQ so it was just a weird food memory colliding for me! I think if the service was more friendly, I'd come back to try it again. As a side note, my Uber asked me about it, and when I said the service was aloof, he said he comes for lunch there and gets the same vibe.

    1 Person fand das hilfreich

  9. valerie

    VIP

    San Francisco

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 8. Dezember 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Fantastic food! An incredible evening of exceptional service and fine food couldn’t have asked for a better night.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Deirdre

    VIP

    Seattle

    3 Bewertungen

    2.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 5. Dezember 2024

    1. Gesamt 2
    2. Essen 2
    3. Service 2
    4. Ambiente 3
    The food was not good. The potato rosti was greasy, the fish overcooked and the Brussels sprouts flavorless. The service was mediocre at best. We were continually interrupted with questions about removing plates and the staff was uninformed about the menu. We have dined at Lark many times over the years and have always enjoyed it. This time was disappointing

    1 Person fand das hilfreich

FAQ

Lark wurde mit 4,6 Sternen von 1222 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 19 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Lark auf Google Maps

952 East Seneca St, Seattle, WA 98122

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    10th Ave
  • Gebiet
    Capitol Hill / First Hill
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo.–Sa. 17:00 Uhr–21:00 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Moderne amerikanische Küche, Amerikanisch Regional (Nordwest), Bioküche
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    Parking is available at metered spots on nearby streets, as well as at local pay lots. The most convenient garage is located on Broadway between the Silver Cloud Hotel and The Garage billiard hall.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Wein
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo