Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Vermont

Restaurants in der Nähe von Turn of The River Lodge

Preisklasse
Küche
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

51 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Still on the Mountain at Killington Distillery Restaurant
4.4
Hervorragend(211)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Killington
Heute 24 Mal reserviert
The Still on the Mountain Craft Cocktail Bar & Restaurant offers a full range of craft cocktails and Vermont beer and cider, as well as a full dinner menu. Home to Vermont’s finest craft spirits, enjoy our handcrafted small batch spirits inspired from the blissful Killington region. Sit outside après ski or bike, or enjoy our cozy pub or dining rooms with a view of Killington. Our patio seating is first come first serve and is dog friendly. Looking to book an event? Reach out to us at info@killstill.com so that we can put together an event that is right for you!
Foto von Long Trail Brewing Company Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(478)
Preis: Moderat
• Brauereigaststätte • Bridgewater
Our brewery is located in Bridgewater Corners at the junction of Rte. 4 and 100a. We’re 2.5 hours north of Boston, about 1.5 hours south of Burlington, VT, and just 15 minutes from Killington Resort.
Foto von Red Rooster at The Woodstock Inn and Resort Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(981)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Woodstock
Heute 19 Mal reserviert
Our award-winning restaurant, The Red Rooster, captures the essence of Vermont in its delightful satisfying dishes and relaxed setting. Sip a finely crafted cocktail in the elegant bar, or enjoy the lovely restaurant setting. The restaurant showcases menus that draw from the best purveyors in New England, emphasizing fresh, local ingredients – including specialty cheeses, beef, and heirloom fruits and vegetables, all perfectly prepared by Chef Matthew McClure and our culinary team.
Foto von Roots The Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1304)
Preis: Moderat
• Hausmannskost • Rutland
Heute 6 Mal reserviert
Die Mission des Restaurant Roots ist es, köstliche Speisen aus frischen, regionalen Zutaten zu servieren. Die geschmackvollen landwirtschaftlichen Produkte aus Vermont wie Gemüse, Fleisch, Milchprodukte und andere Lebensmittel, stellen die Grundlage der im Roots kreierten Speisen dar. Chefkoch Donald Billings setzt auf erschwingliche Mahlzeiten aus regional, möglichst unverarbeiteten Zutaten aus biologischem Anbau und artgerechter Weidentierhaltung. Das Restaurant Roots und Chefkoch Billings sind stolz auf die Partnerschaft mit lokalen Anbietern wie Boardman Hill Farm, Hathaway Farm, Woods Market, Blue Ledge Farm, Baba Louis Bakery und anderen Kleinproduzenten von Lebensmitteln, Milchprodukten und Ahornsirup. Besuchen Sie uns unter der Adresse 51 Wales Street in der Innenstadt von Rutland und genießen Sie köstliche, gesunde Speisen mit regionalen Produkten aus Vermont.
Foto von Richardson’s Tavern Restaurant
4.5
Hervorragend(229)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Woodstock
Richardson's Tavern has been a comfortable haven for American travelers since 1793.Our cuisine is thoughtfully sourced throughout Vermont.During the summer growing season we feature fresh produce from our very own 3 acre organic certified Kelly Way Gardens right down Route 106.The essence of Vermont and flavor-driven plates are paired with a bar featuring local craft brews, hand crafted cocktails, and a wide range of wines by the glass, half bottle, and bottle. A relaxed atmosphere invites warm conversation and friendly company among friends and family. Dine al fresco on the porch in the warmer months or sink into the oversized lounge chairs fireside for a casual drink or meal.
Foto von Kelly Way Gardens Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(16)
Preis: Sehr Niedrig
• Vom Hof auf den Tisch • Woodstock
Kelly Way Gardens is a farm-to-table program started from scratch, providing the Woodstock Inn & Resort with an on-site holistic food supply straight from the ground. We specialize in unique and heirloom varieties and provide culinary inspiration to our chefs.Join our Resort Executive Chef Matthew McClure on select dates during warmer months for an evening of dinner party-style dining featuring the local artistry of Vermont’s Cheesemakers, Farmers, Beekeepers, and Dairymen while celebrating the bounty of our own Vermont Certified Organic Kelly Way Gardens. The Red Barn Dinners Series cuisine honors our local farms and artisans; similarly, we celebrate our community through our gathered-style dining arrangement with unique menus for each seating.
Foto von Harpoon Brewery - Windsor Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1134)
Preis: Moderat
• Brauereigaststätte • Woodstock
Heute 17 Mal reserviert
The Harpoon Riverbend Taps is open for dining in our spacious dining room or warming huts. We look forward to welcoming you!The Harpoon Brewery Taproom and Beer Garden is open 7 days/week for outside/inside dining or take-out food orders. We are open Sunday through Wednesay from 11AM to 6PM- Thursday, Friday and Saturday from 11AM to 8PM. We have live music every Thursday from 5pm-8pm. Our retail store is also open for merchandise, beer, cider, and hard coffee to go. You must have proper ID that verifies you are 21+ to pick up alcoholic beverages.Please call 802-674-5491 x221 with any questions or to place a take-out order.
Foto von The Quechee Inn at Marshland Farm Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Quechee
*COVID NOTE: We take your safety and the safety of our staff very seriously. Masks are required for entry, all tables are spaced at minimum 6ft apart, disposable menus are in use at this time and the main dining room has an air purifier to keep air circulating. If you'd like a more private experience, we offer private rooms for rent for parties of 2-16 guests. Please note, per the Vermont regulations, we can currently seat no more than 2 households per table. **The charming candle-lit dining rooms at the inn are open nightly. Dining at the inn will exceed even the highest expectations. Each night, Chef Ryan Cheney and team dazzle the palates of both our guests and the public with some of the finest cuisine in New England, made from fresh Vermont products. Tantalizing dinner entrees with aperitifs from our full-service bar and extensive wine list make dining here an experience that you’ll replay in your mind again and again.
Foto von Three Tomatoes Trattoria Restaurant
4.4
Hervorragend(1138)
Preis: Moderat
• Italienisch • Lebanon
Heute 19 Mal reserviert
Im Laufe der Jahre habe ich ausgedehnte Reisen durch Italien unternommen auf der Suche nach neuen Ideen, Rezepten und erlesenen Weinen, um diese zurück ins Restaurant Three Tomatoes zu bringen. Meine Inspirationsquelle sind weiterhin einfache, frische und gesunde Speisen aus der Region, die für die typische Küche einer Trattoria stehen. Essen und Trinken in einer Trattoria in Italien ist genauso wie bei einer italienischen Familie zu essen. Die Stimmung kann entspannt oder ungestüm sein, bleibt aber immer freundlich. Die Trattoria ist ein Haus jenseits des eigenen Hauses sowie ein Treffpunkt für Freunde. Ich habe versucht, die Wärme der Trattoria-Küche mit ihrem offenem Feuer zu erfassen sowie das Aroma von langsam aufkochenden Soßen, gebratenem Fleisch, Fisch vom Grill und gebackenen Pizzas aus unserem eigens angefertigten Holzofen. Bei der Optimierung der neu überarbeiteten Weinkarte haben wir auf feine Unterschiede geachtet. Dabei wurden unsere Werte von der Weinmesse Vinitaly, dem Slow-Food-Netzwerk Terra Madre sowie Besuchen von Weingütern quer durch Italien, Sizilien und Sardinien beeinflusst. Im Restaurant Three Tomatoes spiegelt sich der Geist wieder, der Weine, Speisen und das gesellige Zusammensein zu so wichtigen Bestandteilen des Trattoria-Ambientes macht.
Foto von Murphys On The Green Restaurant
4.1
Fabelhaft(294)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Hanover
Heute 8 Mal reserviert
Welcome to Murphy's on the Green! Murphy's, established in 1992, had its roots as a simple pub. Over the years it has transformed its look and gastronomic excellence to our present day polished casual appeal Our Executive Chef Harrison Hicks is truly local (born and raised). Chef Hicks simply knows how to create balanced menus with pleasing taste satisfaction and firmly believes that by adopting a locavore mindset our customers will enjoy the many benefits and results. We are the top rated restaurant in the area on Trip Advisor and many other rating sites and are proud to be recognized as such. It is nice to know that the public appreciates our commitment to culinary excellence.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo