Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon

Restaurants in der Nähe von Tryon Creek State Natural Area

Preisklasse
Küche
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

36 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Chart House Restaurant - Portland Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6627)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Downtown
Heute 82 Mal reserviert
Am historischen Terwilliger Boulevard erwartet Sie das Chart House mit einem herrlichen Blick auf den Willamette River, die funkelnden Lichter der Stadt, den Fluss und die beiden Berge Mt. Hood & Mount St. Helens. Hier speisen Sie in einer der beeindruckendsten Lagen der nordwestlichen Pazifikküste. Mit 29 markanten Standorten in den USA, oft am Wasser oder in historischen Gebäuden, bietet das Chart House spektakuläre Ausblicke sowie einen außergewöhnlichen Service, den Sie mit Sicherheit genießen werden. Die renommierten Köche des Hauses haben ein Menü erstellt, das von besten Meeresfrüchten bis hin zu saftigen Steaks reicht, der regionalen Küche verpflichtet ist und gleichzeitig einen Hauch Exotik dazu bringt. Wählen Sie aus den berühmten Hauptgängen wie Mahi mit Macadamiakruste, mit Miso glasiertem Lachs oder langsam gerösteten Rippchen. Darüber hinaus erwarten Sie eine tägliche Auswahl an frischem Fisch, eine umfangreiche Sammlung von erlesenen Weinen sowie der berühmte Hot Chocolate Lava Cake. Freuen Sie sich auch auf das außergewöhnliche, aber erschwingliche Mittagsmenü von Montag bis Freitag sowie auf den unvergesslichen Sonntagsbrunch.
Foto von Yalla Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(132)
Preis: Hoch
• Mediterran • SW Portland
Heute 52 Mal reserviert
Yalla is a neighborhood Mediterranean smokehouse from the Sesame Collective restaurant group. Opened in summer of 2020, Yalla brings a Mediterranean smokehouse to the heart of the Multnomah Village neighborhood in Portland, Oregon. With a menu of smoked meats, seasonal vegetables, and comfort dishes, Yalla is currently open for delivery, take out, and full service dining. Yalla is helmed by Chef/Owner Kasey Mills and Chef de Cuisine Daniel Valley.
Foto von Nicoletta's Table and Marketplace Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2377)
Preis: Moderat
• Italienisch • Lake Oswego
Heute 33 Mal reserviert
Das Nicoletta's Table and Marketplace ist eine kleine Nachbarschafts-Trattoria und Marktplatz in Lake Oswego, Oregon - wie man sie an jeder Straßenecke in Italien findet. Es ist das perfekte Ziel um authentisches italienisches Essen zu kreieren oder einfach einen Espresso, Sandwich, Salat oder eine frische Schüssel Pasta in der Trattoria and Marketplace zu genießen. Zudem gibt es eine Enoteca, eine Caffe-Bar, einen italienischen Markt mit frischer Pasta, Gourmet2Go, frische und gefrorene Gourmet-Hauptgänge, Vorspeisen, Suppen sowie komplettes Abendessen zum Mitnehmen, für einzelne Personen, eine ganze Familie oder selbst für Gruppen.
Foto von L'Orange Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(92)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterran • SE Portland
Heute 18 Mal reserviert
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
Foto von Tavern on Kruse Restaurant
4.5
Hervorragend(1882)
Preis: Hoch
• Amerikanisch Regional (Nordwest) • Lake Oswego
Heute 33 Mal reserviert
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.
Foto von Oswego Grill - Kruse Way Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2525)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Lake Oswego
Heute 41 Mal reserviert
Das Oswego Grill eröffnete sein erstes Lokal am 10. März 2009 in Lake Oswego. Unsere Restaurants gehören Einheimischen, werden von ihnen direkt betrieben und sind daher ein „wahrgewordener Traum“ für uns alle! Das Oswego Grill bietet eine „vornehme Eleganz zu einem kleinen Preis“.Wir bieten einen spezialangefertigten Holzgrill, auf dem wir alle unsere USDA Choice Domestic Steaks, Hamburger, frische Meeresfrüchte und sogar einen unserer Salate über Mesquite und Apfelholz kochen. Wir freuen uns auf Ihren Besuch!
Foto von Oven and Shaker - Lake Oswego Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(253)
Preis: Hoch
• Pizzeria • Lake Oswego
Heute 11 Mal reserviert
Our kitchen:Inspired by six-time James Beard nominated Chef Whims' many trips to Italy, the kitchen at Oven and Shaker unites tradition and creativity in the arena of wood-fired Neapolitan pizza and Italian street food. Adhering to Cathy’s legendary passion for detail, we use only the freshest available local ingredients, dough made in-house using our signature 70-year-old sourdough starter, and hand-toss and fire each pizza to order. Our bar:Overseen by barman Ryan Magarian, the bar at Oven and Shaker reflects Ryan’s passion for all things liquid and delicious. From his acclaimed whimsical signatures that deploy only the finest spirits, daily-pressed juices, to our wide range of “sessionable” local beers and old world-leading wines, our bar strives to offer every guest a beverage to remember.
Foto von Lilia Comedor Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(342)
Preis: Sehr Niedrig
• Vom Hof auf den Tisch • SW Portland
Heute 14 Mal reserviert
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Foto von Alpenrausch Restaurant
4.5
Hervorragend(186)
Preis: Hoch
• Modern Europäisch • SE Portland
Heute 24 Mal reserviert
Named one of 20 Best New Restaurants in America for 2024 By Bon Appetit! In a distant European city, Fabian and Miriam vanished into the Alps, trading their city lives for mountain solitude. Once busy young professionals, their days were consumed by demanding careers, their rare weekends cherished for dining out and dancing, occasionally venturing into the mountains.But destiny intervened when Miriam inherited her grandfather's Alpine hut, nestled amidst the rustic charms of the mountains. They cut ties with the city, forsaking it for good. Days were spent farming, foraging, crafting cheese, and making wine. Nights brought cooking, baking, wine-drinking, and stargazing.Friends from the city visited, but Fabian and Miriam never looked back. They were drawn deeper into the mountains, caught in the Alpenrausch's dual meaning—the exhilaration of mountain air and the intoxication of good company, fine wine, and schnapps.Come experience Alpenrausch!
Foto von Fallow's Rest Wild Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(47)
Preis: Hoch
• Vom Hof auf den Tisch • SE Portland
Heute 6 Mal reserviert
Fallow's believes that great food (& good vibes!) starts with great ingredients. Our menu, inspired by herbs and spices from around the world, offers a diverse array of flavors to inspire the adventurous. From the aromatic spices of India to the fresh herbs of the Mediterranean - most grown from our relationships with local micro-farmers, each dish is made to provide an unforgettable dining experience that leaves you feeling wow'd. Rest Wild with us at Fallow's - Our aim is more than just a restaurant; it’s a celebration of love, sustainability, and the joy of sharing a meal. We invite you to join us and discover the magic that happens when passion for food and commitment to health come together.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo