Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon

Restaurants in der Nähe von Sheraton Portland Airport Hotel

Preisklasse
Küche
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

15 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Salty's on the Columbia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7926)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • NE Portland
Heute 29 Mal reserviert
Salty liegt am Columbia River und bietet eine atemberaubende Aussicht- jedes Jahr gewinnt Salty ausserdem Auszeichnungen für "Portland’s Best Seafood", "Best View Restaurant" und "Best Outdoor Dining". Ob in feinem Zwirn oder lässig, ob im Speisesaal, auf der Terrasse oder in den privaten Speiseräumen- Salty ist bei seinen Gästen beliebt für frische Meeresfrüchte und Austern aus dem Nordwesten, wilde Alaska-Seelachs und saisonalen Heilbutt, lebende Dungeness- Krabben und Muscheln, auf dem Holzkohlegrill zubereitete USDA Premium- Steaks, Gourmet-Lunch- Salate und Sandwiches und erfrischende kreativ gemixte Cocktails. Freitags Live-Jazz in der Café-Bar. Happy Hour 7 Tage die Woche, nur in der Café-Bar.
Foto von Gado Gado Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(131)
Preis: Hoch
• Indonesisch / Malayisch • NE Portland
Heute 27 Mal reserviert
Nominated for Best New Restaurant and Best Chef in the James Beard Awards, Gado Gado is an Indonesian-focused restaurant in Portland’s Hollywood neighborhood serving an eclectic menu that derives flavors from owners Thomas and Mariah Pisha-Duffly’s cultural heritage, travels, and culinary backgrounds.In addition to an extensive à la carte food and drink menu, groups are invited to indulge in a bountiful family-style, chef’s choice Rice Table dinner — Gado Gado’s interpretation of the Dutch-Indonesian “Rijsttafel” feast.
Foto von Cabezon Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2324)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • NE Portland
Heute 11 Mal reserviert
Das lebendige Nachbarschaftsbistro Cabezon serviert frische Meeresfrüchte und verkauft Fischspezialitäten. Das Cabezon eröffnete im Dezember 2009 in der Nähe der Hollywood und Rose City Parks in Portland. Unser Motto ist „Fisch mit Leidenschaft“. Wir servieren saisonale Gerichte mit den besten Produkten des Tages von regionalen Bauernhöfen sowie den Schätzen des pazifischen Nordwestens. Eigentümer und Küchenchef David Farrell und Weinexpertin Jackie Speck freuen sich, Sie mit einem einzigartigen Menü zu begeistern. Besuchen Sie uns für lokale Fisch- und Fleischspezialitäten vom Holzgrill, handgemachte Pasteten und saisonale Eiscreme. Die abwechslungsreiche Weinkarte konzentriert sich auf kleine, handwerkliche Kellereien.
Foto von Nostra Tavola Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(204)
Preis: Hoch
• Italienisch • Vancouver
Heute 7 Mal reserviert
🌺 Welcome to Nostra Tavola, where the essence of Italy makes you feel at home while you dine! 🇮🇹 Relish in authentic Italian cuisine, bursting with rich and vibrant flavors in every bite. 🍝 From luscious pasta to delectable seafood and gourmet pizza, our menu is a symphony of culinary masterpieces, ready to tantalize your taste buds. 🍷Whether it’s a casual dinner or a grand feast, every moment at Nostra Tavola is a delightful journey through Italy’s gastronomical wonders. Benvenuti! 🌟
Foto von Laurelhurst Market Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(914)
Preis: Hoch
• Steakhaus • NE Portland
Heute 50 Mal reserviert
Please note that all "Standard" reservations are for Indoor Dining. "Outdoor" is for our Covered Patio. "Bar" is at the Bar Top. If your desired type of seating is not available, please call the restaurant. (503)206-3097 Laurelhurst Market is an American restaurant, bar and butcher shop. Not too many places can do as many things well as this particular eatery. If guests just need some premium meat to bring home to cook, the butcher shop has its own entrance at the side of the building where guests can peruse all kinds of cuts of beef, lamb, pork and various kinds of house made sausages and pate. Naturally, Laurelhurst Market's menu focuses on the many fine cuts of meat that are cut on-site as well as farm fresh produce. Appetizers include the Charcuterie Board that features house made cured meats and pates with seasonal mostarda and house pickles. The most popular entrées include the Ribeye and the Olympia Provisions Pork Chop!
Foto von Morchella Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(194)
Preis: Hoch
• Vom Hof auf den Tisch • NE Portland
Heute 8 Mal reserviert
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Foto von Lucca Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(545)
Preis: Hoch
• Italienisch • North Portland
Heute 27 Mal reserviert
Lucca, a wood fired Italian-inspired restaurant is located in one of Portland's favorite historic neighborhoods. This vibrant eatery serves farm fresh ingredients in a bustling, stylish dining room reminiscent of the trattorias found within the walls of their Italian sister city Lucca, where families and tourists gather to celebrate and enjoy the seasonal bounty.
Foto von Roots Restaurant and Bar Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(988)
Preis: Moderat
• Amerikanisch Regional (Nordwest) • Vancouver
Heute 9 Mal reserviert
Das Roots Restaurant and Bar serviert frische, saisonale und regionale Speisen.
Foto von Zilla Sake Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(8)
Preis: Hoch
• Sushi • North Portland
Heute 10 Mal reserviert
Zilla Sake, Portland’s pioneering sake bar, opened its doors in 2007 and swiftly became a cornerstone of the city’s vibrant sake culture. As Portland’s sake scene flourished, Zilla remained at the forefront, offering a meticulously curated selection of both popular and exclusive sake varieties, hand-picked by the owner. The summer of 2008 marked a pivotal moment with the introduction of Zilla’s sushi bar by head chef Kate Koo, transforming the venue into a high-end sushi destination steeped in tradition. By 2016, Kate Koo took full ownership of Zilla Sake, where she continues to artfully blend innovation with time-honored practices, creating a dining experience that honors the past while embracing the future.
Foto von Hudson's Bar & Grill The Heathman Lodge Restaurant
4.5
Hervorragend(1310)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Vancouver
Heute 13 Mal reserviert
Come in and let the flavor do the talking. Our culinary team takes NW farm to table ingredients to craft a rustic American dining experience. Hudson's décor is nearly as spectacular as the food crafted in our open kitchen concept. Hudson's Bar & Grill is located inside the Heathman Lodge Hotel Vancouver WA.Executive Chef Joe Reid joins Hudson’s with more than 20 years of culinary experience under his belt. Joe grew up in the Pacific Northwest. After graduating from the Western Culinary Institute, Joe started at a 4 diamond steakhouse in Lake Tahoe. He then moved back to the NW and began his culinary career as a Banquet Chef at the Multnomah Athletic Club. Since then, he has worked in various positions at multiple restaurants including Morton’s The Steakhouse, Salishan Lodge and Brand Chef at Stanford’s. He has a passion for mentoring his team and helping them reach their full potential.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo