Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana

Restaurants in der Nähe von Callan Contemporary

Preisklasse
Küche
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

207 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Meril Restaurant
4.5
Hervorragend(6463)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Warehouse District
Heute 59 Mal reserviert
Das Meril, gelegen im Warehouse District, ist das neueste Konzept von Küchenchef Emeril Lagasse und sein viertes Restaurant in New Orleans. Es ist nach seiner Tochter benannt und präsentiert einige von Lagasses eigenen Lieblingsgerichten.
Foto von Sofia New Orleans Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1913)
Preis: Hoch
• Italienisch • Warehouse District
Heute 62 Mal reserviert
Sofia is an Italian-inspired kitchen that has an elevated take on traditional cuisine in a fun and funky setting in the warehouse district. Acclaimed chef Talia Diele's menu of inventive small plates, traditionally prepared meats and fish, handmade pasta, and wood fired pizza has drawn rave reviews locally and nationally. Our Italian inspired cocktails, craft beers and Italian wine list have been carefully curated and will appeal to the most discerning palates.
Foto von 34 Restaurant & Bar Restaurant
4.5
Hervorragend(88)
Preis: Sehr Niedrig
• Portugiesisch • Central Business District
Heute 39 Mal reserviert
34 is Chef Emeril Lagasse’s first restaurant dedicated to the cuisine of his Portuguese heritage. He was inspired by his late mother, Hilda, who influenced his interest in cooking when he was a child growing up in Fall River, MA. The 245-seat restaurant is adorned in shades of green – Emeril’s signature color – wood accents and ornate Portuguese tiles. A painting of a rooster, a national Portuguese symbol of good luck, greets guests at the entrance. Once inside, a jamon bar with countertop service and tile-clad DJ booth are focal points of the space. The restaurant celebrates not only the food and design of Portugal but also the sounds, with music from local and touring DJs.
Foto von Briquette Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2261)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Warehouse District
Heute 9 Mal reserviert
Contemporary Coastal and New Orleans cuisine served in the historic Warehouse District. Briquette serves up unique seafood creations from the Louisiana Gulf waters and around the world. Seafood specialties include Louisiana Redfish On The Half Shell, Snapper Ponchartrain with Lump Crabmeat, and Whole Branzino. Features also include Prime steaks, pork porterhouse, lamb, veal and pastas. Enjoy fabulous hand-crafted cocktails and a curated wine list that is a Wine Spectator Award of Excellence Winner 6-years in a row!Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2024Members of the Chaine des RotisseursNew Orleans Magazine Tops of the Town Award WinnerProud Member of Chef's Brigade Home of the Loaded Whole FishHost your group dinner, reception, or a cocktail party at Briquette. Seating for 240 guests and 400 for a reception. We also have a beautiful bar and community tables for small cocktail receptions with hors d’oeuvres.
Foto von Seaworthy -  New Orleans Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(38)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Central Business District
Heute 15 Mal reserviert
Locally sourced oysters & seafood are paired with cocktails & wine in a stylish Creole cottage.
Foto von Desi Vega's Steakhouse Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2701)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Warehouse District
Heute 22 Mal reserviert
Die zu den Best New Restaurants "Class of 13" vom New Orleans Magazine gewählten Restaurants. Das Desi Vega gehört dem selben Gastronom wie das Desi Vega Steakhouse und das Mr. John Steakhouse.Beide Restaurants sind hervorragend und gelten bei den Einheimischen als der Lieblingsplatz zum Sehen und Gesehen zu werden. Desi wuchs in der Gastronomie auf und lernte seinen Beruf von Ella Brennan im Commander's Palace, Ruth Fertel vom Ruth's Chris Steakhouse und Emeril Lagasse. Seine Liebe zum Detail und seine Hingabe für Exzellenz macht dieses Restaurant zu einem wirklich unvergesslichen kulinarischen Erlebnis. Die USDA Prime Steaks sind sorgfältig ausgewählt, von Hand geschnitten und gut abgehangen, danach zur Perfektion gebraten und auf einer zischenden Platte serviert. Der Aperitif The Who Dat Shrimp und der Andouille-Langusten Mac & Cheese sind Lieblingsspeisen der New Orleans Saints und New Orleans Pelicans Spieler. Wir hoffen, dass Sie sich entscheiden, uns zu besuchen und kennen zu lernen!
Foto von Peacock Room at The Hotel Fontenot Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(763)
Preis: Moderat
• Cocktailbar • Warehouse District
Heute 19 Mal reserviert
Effortlessly blending the eccentric personality of New Orleans’ bar culture with the old-world charm and sophistication of a classic social club, Peacock Room delivers a bright and vibrant feel during the day and a sexy, moody atmosphere come sundown, perfect for an afternoon aperitif, social dinner or an end-of-evening nightcap. The bar is stocked with everything from the classics to hard-to-find spirits, with an impressive collection of rum and madeira and an emphasis on drinks that are light and floral. The sipping is complemented by an elevated selection of small plates from Chef Samuel Peery that feature refined shareable interpretations of regional and international classics.
Foto von Carmo Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(175)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Warehouse District
Heute 4 Mal reserviert
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.
Foto von Compère Lapin Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2706)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Central Business District
Heute 31 Mal reserviert
Compère Lapin - Nomen - kom-pare la-pan - 1. anthropomorphischer Kaninchencharakter, der als boshafter Protagonist in kreolischen und karibischen Volkssagen vorkommt; 2. Chefkoch Nina Compton's Restaurant im Old No 77 Hotel & Chandlery im Viertel Warehouse Arts District von New Orleans. In den Mahlzeiten geht es weder um Trends, noch sollen sie entsetzen oder mit Opulenz aufwarten. In den Mahlzeiten geht es um Momente, Erinnerungen und diejenigen, die mit Ihnen am Tisch sitzen. In diesem Restaurant wird der Glaube an die Komplexität der Einfachheit und die Kraft der reinen Aromen großgeschrieben. Die Geschichten, umfangreich und vielfältig, haben es verdient, in Erinnerung zu bleiben und mit Gerichten romantisiert zu werden, die den Genießer wieder an die Heimat erinnern und an einen anderen Ort transportieren, einen neuen Ort. In diesem Restaurant wird nicht für jeden anderen gekocht. In diesem Restaurant wird für Sie gekocht.
Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - New Orleans, LA | Central Business District Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(608)
Preis: Hoch
• Japanisch • Warehouse District
Heute 24 Mal reserviert
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!

Essen gehen in der Nähe von Callan Contemporary auf einen Blick

Aktualisiert am

Das beliebteste Restaurant

beliebtes Restaurant

Cafe Normandie at The Higgins

4.8

Zum Restaurant

Lokale Ikonen entdecken

Außergewöhnliche Bewertungen
Top bewertete Restaurants finden

Beliebteste Küche

beliebteste Küche

Moderne amerikanische Küche

Suche nach Moderne amerikanische Küche Restaurants

Durchschnittlicher Rechnungsbetrag

25 € und darunter
In dieser Preisspanne suchen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo