Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Houston

Restaurants in der Nähe von Mary Elliott Park

Preisklasse
Küche
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

303 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Annabelle Brasserie Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(802)
Preis: Hoch
• Französisch • Montrose
Heute 50 Mal reserviert
Situated as the anchor restaurant of Autry Park, a 14-acre mixed-use Hanover development on Buffalo Bayou Park, Annabelle Brasserie will serve French cuisine lunch, dinner seven and weekend brunch in a lively atmosphere with picturesque views. *** Open for Grab & Go Coffee & Pastries Monday - Friday at 8:00am
Foto von Steak 48 - Houston Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(10161)
Preis: Moderat
• Steakhaus • River Oaks
Heute 102 Mal reserviert
Das Steak 48 ist nicht einfach nur ein weiteres Steakhaus, sondern ein warmes, modernes Restaurant, das Ihnen erstklassige Steaks, eine Raw Bar, eine reiche Auswahl an Meeresfrüchten, einzigartige Vorspeisen wie Ahi Poke und Burrata mit gegrilltem Steinobst sowie Beilagen wie eine doppelt gebackene Trüffelkartoffel, Spargel-Fritten und Crème Brûlée aus Mais bietet. Außerdem genießen Sie hier klassische Cocktails und wählen von einer umfangreichen, preisgekrönten Weinkarte.
Foto von Drake's Hollywood - Houston Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(133)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Montrose
Heute 30 Mal reserviert
An Old Hollywood party - dry-aged steaks & cold martinis *Drake's Hollywood accepts reservations for parties of 7 or less. For parties of 8+ please contact houston@drakeshollywood.com. Happy Hour is available weekdays 4pm to 6pm and 9pm-C in the bar. Children under the age of 6 years of old are not permitted
Foto von Zanti Cucina Italiana - River Oaks Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1028)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • River Oaks
Heute 10 Mal reserviert
Zanti presents authentic Italian cuisine in a high-end casual atmosphere. Contemporary décor will combine with a charming outdoor patio, bar lounge area, pizza station and lively dining room. Handmade pasta, prepared daily in our kitchen and our gleaming brick oven, in which we will bake pizza, piadinas and select main dishes, will add to the unique vibrancy of Zanti. It is a place to feel yourself among friends and enjoy the beauty of the Italian experience.
Foto von State of Grace Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3350)
Preis: Hoch
• Amerikanisch regionale (Modern südliche) • River Oaks
Heute 16 Mal reserviert
State of Grace is a coastal, South Texas neighborhood restaurant in the refurbished Lamar-River Oaks Shopping Center. Elegant but casual, its elevated comfort food by executive chef Bobby Matos is executed at the highest level in a welcoming, beautiful space. The jubilant medley of old favorites played with new spice, accent, and freshness lends itself to southern, American, Latin, Gulf Coast, German and Asian influences. Chef-owner Ford Fry’s first venture outside of Atlanta, State of Grace is located in the neighborhood where Ford grew up and nods to his childhood memories fused with Houston’s evolution into a melting pot of cultures and cuisines.
Foto von Hudson House - River Oaks Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(388)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • River Oaks
Heute 22 Mal reserviert
With its East Coast-inspired “old-school casual” design and menu, Hudson House offers straightforward, timeless American dishes for lunch and dinner. Oysters are flown in daily and are best paired with their legendary “World’s Coldest Martinis."
Foto von The Marigold Club Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(166)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Montrose
Heute 20 Mal reserviert
Welcome to The Marigold Club, where the opulence of Mayfair London meets the vibrant energy of our beloved Houston. As the fourth jewel in the crown of Goodnight Hospitality, The Marigold Club embraces French cuisine while celebrating the global influences of London culture. Picture lavishly adorned interiors, exuding warmth and sophistication, where every detail whispers luxury.Helmed by Chef Partner Austin Waiter, our culinary journey transports you to the heart of French cuisine, reimagined through the lens of British dining clubs. From meticulously crafted dishes to impeccable service, and overflowing glasses of Champagne, every moment at The Marigold Club is a world where posh elegance meets lively Southern charm.
Foto von a'Bouzy Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2670)
Preis: Moderat
• Modern Französisch-Amerikanisch • River Oaks
Heute 13 Mal reserviert
Restauranteur Shawn Virene put the POP into Houston with his wildly successful a’Bouzy. This champagne-fueled spot located in the tony River Oaks neighborhood of town attracts a stylish crowd all day. The bar is always bustling and the patio echoes with the cry – “a Bouzy!” every time a bottle is sabered tableside. In fact, most tables will have multiple wine buckets close by, keeping the bubbly cool. The fresh, ripe American menu features seasonal seafood, salads, small-shareable plates, large raw bar and prime meats. The wine list curated by Virene, is both the best-priced on bubbly and wines in the city. The interiors have a sophisticated rustic vibe with exposed brick, reclaimed woods and a color palate of creams and blues. The effervescent appeal of bubbles is reflected in a light installation that mimics bubbles floating overhead. The spacious patio is a magnet for the stylish clientele that enjoy the year-round garden. The best thing is Champagne and wine is at or below retail
Foto von Uchi Houston Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(4443)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Montrose
Heute 36 Mal reserviert
Küchenchef Tyson Cole, 2011 mit dem James Beard-Preis ausgezeichnet, bringt seinen charakteristischen Stil in sein Restaurant Uchi in Dallas. Cole kombiniert überraschende Konsistenzen sowie Aromen und erweitert die Grenzen der japanischen Küche. Die Geschmacksrichtungen sind von zahlreichen Orten rund um den Globus inspiriert. Traditionelle Messerkunst wird mit modernsten Techniken verbunden. Das Uchi bringt sein Markenzeichen, das Qualitätsniveau und den Service, an einen städtischen Standort. Es kombiniert erfolgreich kulinarische Innovationen mit einer zugänglichen Atmosphäre. Es befindet sich am ehemaligen Standort des Restaurants Felix an der Westheimer Road neben der Ecke mit Montrose. Die Speisekarte des Küchenchefs Cole umfasst tägliche Angebote, warme und kalte Kostproben, Makimono, Yakimono, Tempura sowie natürlich Sushi und Sashimi.
Foto von Rosie Cannonball Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(30)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Montrose
Heute 13 Mal reserviert
At Rosie Cannonball, we’re serving European comfort food in a lively atmosphere. The restaurant celebrates the origins of cooking through open, live fire and is centered around a wood-burning oven and grill. The menu draws inspiration from individual ingredients: local vegetables, pastas and pizzas, simple seafood and locally-sourced meat cooked over live fire. Master Sommelier June Rodil curated an expansive list of delicious wines with a strong Italian, Spanish and French focus from their favorite producers new and old, along with options from progressive New World producers. The cocktail menu has strong Italian influences, mirroring the focus of the food. Chef de Cuisine: Matt Hamilton Sous Chef: Karla MorenoExecutive Pastry Chef: Samantha MendozaGeneral Manager: Brandi KinneyFront of House Managers: Lauren AllenGoodnight Hospitality Partners: Bailey & Peter McCarthy, Felipe Riccio, June Rodil
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo