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Goose & Gander, St. Helena, CA

Goose & Gander

4.7
4,7
3077 Bewertungen
31 bis 50 USD
Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 36 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Bezaubernd
  • Nachbarschafts-Restaurant
  • Romantisch
Das charmante Restaurant Goose & Gander empfängt Sie in Walter Martini´s historischem Bungalow aus dem Jahr 1920. Das Mittag- und Abendessen wird täglich in der Bar im Erdgeschoss, im Speisesaal und im Garten serviert. Das Goose & Gander ist ein öffentliches Weinhaus auf dem Land und ein regionaler Favorit sowie der perfekte Ort für Veranstaltungen bis zu 100 Personen.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Steakhaus, Gastro-Pub
  • Öffnungszeiten
    Bar Täglich 16:30 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Täglich 16:30 Uhr–20:30 Uhr
  • Telefonnummer
    (707) 967-8779
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Küchenchef
    Ignacio Beltrán
  • Räume für private Veranstaltungen
    We seat parties up to 10 in our Private Dining Room and parties up to 24 on our well-heated, covered patio.
  • Gebiet
    St. Helena
  • Querstraße
    Oak Avenue
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Späte Öffnungszeiten, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen

Experiences

  • 4-Course Wine Dinner hosted by Judd Finklestein

    165,00 $ pro Person

    Im Voraus bezahlt

    Nur 27. Feb. 2025
    18:00
    Please join us for a special 4-Course Wine Dinner hosted by Judd Finklestein $165 per person (tax & service included) Judd’s Hill, Chardonnay, Los Carneros ‘22 Hamachi Crudo Leche de Tigre, Cucumber, Radish, Jimmy Nardello Judd’s Hill, “Executive Decision” Picpoul Blanc/Viognier, Napa Valley ‘23 Beet & Arugula Salad Feta Cheese, Orange, Pistachio, Dijon Vinaigrette Judd’s Hill, Pinot Noir, Los Carneros ‘21 Lamb Sugo Pappardelle Braised Niman Ranch Lamb, Porcini Mushrooms, Tomato, Kale, Almond Gremolata, Chili Flake, Parmesan Judd’s Hill, “Viejo Dulce” Madeira~style Chardonnay, Napa Valley ‘06 Beemster XO 26~Month Aged Gouda, Marcona Almonds, Honey

Was 3.077 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,7Essen
  • 4,8Service
  • 4,8Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Weinland

    Romantisch

3.077 Bewertungen
  1. EdwardM

    VIP

    San Diego

    5 Bewertungen

    5.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 26. Oktober 2021

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing 🤩

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Garrett

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing food like always. The dining room had a perfect atmosphere. Our server, Dwight was very professional and knowledgeable. Would 100% recommend and will be coming back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Andrew

    Sacramento

    5 Bewertungen

    1.0

    5 Bewertungen

    Besucht am 8. Februar 2025

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 3
    4. Ambiente 5
    The atmosphere was the highlight of our dinner at this restaurant. The food was so substandard and overpriced. The best part of the meal was the milk, bread and butter. The ribeye steak was tough and did not have the tenderness a ribeye is known for. I would not want to venture a guess at what the grade of the meat was for this . The burger was less than stellar as well. It was a very nice presentation, but the meat was flavorless, but cooked properly. Overall, a disappointing experience and will not be returning. 

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Louise

    VIP

    Los Angeles

    40 Bewertungen

    5.0

    40 Bewertungen

    Besucht am 2. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Absolutely loved our dining experience at Goose and Gander. Having previously popped in during a Napa trip we knew the bar downstairs had a couple of tables to eat at, so we arrived a little early for our 5.15pm reservation and opted to sit downstairs where there's a great atmosphere. We picked the wood fired cauliflower and corn tots as appetizers and both were amazing. I had a Dungeness crab salad which was light and refreshing, and my partner opted for the chicken, also wood fired and supremely juicy. Wines are all delicious and of course, for any good wine country spot, there was a wide selection. Highly recommend as a perfect way to cap a day of wine tasting.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Trisha

    VIP

    San Diego

    34 Bewertungen

    5.0

    34 Bewertungen

    Besucht am 1. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great experience staff were nice and speedy!! Food was delicious and well made. Flavors were to die for!

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  6. Stephen

    Chicago

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 1. Februar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 1
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    I ordered my steak well done with extra salt and pepper seasoning and no sauce that they put on it. It came out medium rare. I sent it back which is not a problem because most places cook by time and not temperature. When it came back parts of the steak were medium and others medium well. There was no seasoning at all and it came with the sauce. Management was great and comped my meal. The chief was really off and for a first experience it was memorable unfortunately even though service was good . I am there to eat food and that did not happen.

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  7. Christina

    San Francisco

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 29. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We had an amazing time dining here last night. Our server, Annie was wonderful and we also had a great experience with the Somm, Christina. Both Annie and Christina worked together and never missed a beat. They were friendly, informative, and made us feel incredibly welcome. I had the Halibut and my friend enjoyed the special of the night, crab bucatini. Both dishes were delicious! We are looking forward to visiting again in the Spring.

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  8. Daniel

    St. Louis

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 29. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I’ve had the pleasure of making it to G&G for several years now. 5x reigning champion (IMHO) burger. Definitely add the bone marrow on top. Mushroom soup has also been amazing every single time. The consistency they deliver in both food and service is unmatched for that price point and type of restaurant. Bravo yet again and thank you! Note- This was the first time going with a 4.5 year old and she also loved it!

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  9. Lisa

    VIP

    Raum New York

    3 Bewertungen

    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 23. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Delicious meal and lovely service. Love the outside patio in the summer too.

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  10. Kristina

    Central Coast

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 23. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great (white) wine options-there is always plenty of red around here so this stand out. Cool scene in the bar. apps were lights out delicious

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FAQ

Goose & Gander bietet auch Takeaway an, das Sie telefonisch beim Restaurant bestellen können: (707) 967-8779.

Goose & Gander wurde mit 4,7 Sternen von 3077 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 36 Mal reserviert
Experiences verfügbar.

Bestellung als Lieferung oder Takeaway

Goose & Gander auf Google Maps

1245 Spring Street, St. Helena, CA 94574

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Querstraße
    Oak Avenue
  • Gebiet
    St. Helena
  • Öffnungszeiten
    Bar Täglich 16:30 Uhr–22:00 Uhr Abendessen Täglich 16:30 Uhr–20:30 Uhr
  • Preisklasse
    31 bis 50 USD
  • Küchen
    Amerikanisch, Steakhaus, Gastro-Pub
  • Restaurantart
    Zwangloses Restaurant
  • Dress code
    Legere Kleidung
  • Parking details
    Auf der Straße
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Ignacio Beltrán
  • Weitere Details
    Bar/Lounge, Bier, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Kamin, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Späte Öffnungszeiten, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein, zum Mitnehmen
  • Telefonnummer
    (707) 967-8779
  • Räume für private Veranstaltungen
    We seat parties up to 10 in our Private Dining Room and parties up to 24 on our well-heated, covered patio.
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