Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area
  4. San Francisco
  5. Fisherman's Wharf
Gary Danko  - Gary Danko, San Francisco, CA
Ikone

Gary Danko

51 USD und darüber
Modern Französisch-Amerikanisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Besonders
  • Auserlesene Weine
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.

In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.

Deshalb ist es eine Ikone

Küchenchef*in: Gary Danko

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2023

  • Award-Symbol

    MICHELIN 1 Star

    2022

Von der OpenTable-Redaktion: Im gleichnamigen Lokal von Chefkoch Gary Danko erwartet Sie klassisches französisches Essen mit kalifornischem Touch. Die Speisekarte wechselt zwar saisonal, aber die Gerichte sind immer von höchster Qualität, denn hier werden Sie verwöhnt mit Meeresfrüchte-Risottos, köstlichen Soufflés und außergewöhnlichen Käsesorten, die von elegant gekleideten Servicekräften serviert werden. Mit einer preisgekrönten Weinkarte mit rund 15.000 Flaschen und üppigen Blumenarrangements ist das Restaurant die perfekte Location für besondere Anlässe.

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Modern Französisch-Amerikanisch, Kalifornisch, Dining Bar
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo, Do–So 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Telefonnummer
    (415) 749-2060
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
  • Gebiet
    Fisherman's Wharf
  • Querstraße
    Hyde
  • Parking details
    <br />
  • Public transit
    Hyde Street Cable CarMuni Bus: 47 and 30
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein

Experiences

  • Private Dining Room

    Mehrere Termine verfügbar
    Please note, this room does not have wheelchair access. We offer our full menu in our Private Dining Room. We have two seatings for our Upstairs Private Dining Room and ask all parties to agree to a three hour dining experience for Private Dining Room reservations. Thank you and we look forward to welcoming you to Gary Danko!
    Private Dining Room Foto

Was 1.639 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.8
4,8 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,8Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,4Preis-Leistung

LärmGemäßigt

1.639 Bewertungen
  1. OpenTable-Gast

    Niedersachsen

    4 Bewertungen

    5.0

    4 Bewertungen

    Besucht am 25. Juli 2019

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Sehr gute Beratung. Empfehlung für Wein und Essen waren beides Volltreffer. Ein toller Abend. ADM Anfang etwas sehr laut, wurde aber später deutlich besser.

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 13. Juni 2018

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 3
    wir hatten das 5 Gänge "Menu de dégustation". Das Essen und der Wein waren hervorragend. Die Portionen waren ausreichend und ich hatte beim Dessert kämpfen müssen. Anfangs war leider ziemlich viel lärm was sich, nachdem einige Gäste gegangen waren, jedoch schnell beruhigte. Alles in Allem hatten wir einen sehr schönen kulinarischen Abend. sehr zu empfehlen.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Nick

    VIP

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    One of the best meals I’ve ever had. Absolutely incredible.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Jeanmarie

    Sacramento

    67 Bewertungen

    4.0

    67 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 5
    What a wonderful dining experience. Staff is friendly, knowledgeable and helpful. D was our main server and fabulous but service was a team effort and well executed with one exception. My husband ordered the five course tasting menu. I ordered three courses. Seared Ahi Tuna appetizer and the Seared scallops with Japanese sweet potato both of which were excellent. My third course was the Herb crusted lamb loin. Unfortunately I was too full to consume it by this point. I took one small bite off the lamb and polenta. My husband did not finish his third course. We asked for both to be boxed to go. Most of our cheese selections and sweets were boxed. Unfortunately both our third courses we asked to be boxed were not included in our bag to go. Very disappointing. I guess the team service which seemed to work beautifully did not work on this point. I would have given five stars if this had not occurred. Never-the-less I would highly recommend dining here.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Peter

    VIP

    Washington, D.C

    1 Bewertung

    4.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 4
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food has always been outstanding and expertly presented. The menu, however, appears to be static with few changes made over the years. There are other little things that can annoy a diner who has experienced other top restaurants here and abroad. Butter is nearly as hard as a rock; it should be closer to room temperature. Another thing I noticed is that there was no attempts to remove crumbs from the table, which standard is at world-class restaurants. Tonight, it appeared as if the staff was thin and not as visible as in the past. Attention to the little things and great food is what earns Michelin stars.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Linette

    San Francisco

    1 Bewertung

    3.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 3
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    I’m a repeat customer. We go to Gary Danko for special occasions because it’s delicious and not stuffy. Last night we were disappointed. The food was just okay. It is too expensive to be mediocre. Will not come back.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Thomas

    VIP

    San Francisco

    10 Bewertungen

    5.0

    10 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing seafood risotto! Service is impeccable and the decor transports you to an another world. Pricey and too easy to keep eating. Will be back for more.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Olivia

    VIP

    San Francisco

    1 Bewertung

    1.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 1
    2. Essen 1
    3. Service 1
    4. Ambiente 2
    I have been going to Gary Danko for over 15 years. I was in love with this place. This place has jumped the shark.  The service and food was off the hooks terrible. I don't mind spending $400 for a great meal. However, I do mind subpar service and even worse food, which was my experience yesterday. During our first 10 minutes, we were assigned a new member of staff every two minutes. I had no idea who to go to when things went over the rails. My poached lobster tail was oddly clipped at the two ends of the table, which made for a strange presentation. The entire dish had different temperatures on one plate-none of which piping hot. The temperatures varied from ice cold to lukewarm.  During the courses-no one was present to check on how things were going. My beef tenderloin was a disaster. It was tasteless and again, various items on the plate were inconsistent in their temperatures. When someone finally asked me how it was, the lady asked me why I didn't tell her. Frankly, I couldn't find her. I did not appreciate being chided for that. Her response was to bring a special little gift of raspberry macaroons, which were not consumed. I told her that I just wanted to wait for my souffle. We had to ask for my husband's coffee twice before receiving it. When he added cream to the coffee cup, the milk had curdled and he stopped drinking it. I am not just joking.  What happened to this restaurant? It used to be a place that would put a smile on my face for days. Instead, I just felt that the service and the food were terrible. The only redeeming quality was the chocolate souffle. They couldn't even get the coffee correct. Gary Danko was an utterly uninspired experience.

    1 Person fand das hilfreich

  9. Kevin

    VIP

    San Francisco

    13 Bewertungen

    5.0

    13 Bewertungen

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    They are a team. That's why JC, Aaron, Bobby, Michael, and all those whose names need mentioning, are so passionate. Standouts were the Anglianico, the 2nd triple cream cheese, and the beef. Carry on, my friends!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Patrick

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 3 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything about this place is amazing! Highly recommend for a special occasion

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

Gary Danko wurde mit 4,8 Sternen von 1639 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
Gary Danko auf Google Maps

800 N Point Street, San Francisco, CA 94109

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN 1 Star 2023
    2. MICHELIN 1 Star 2022
  • Querstraße
    Hyde
  • Gebiet
    Fisherman's Wharf
  • Öffnungszeiten
    Abendessen Mo, Do–So 17:00 Uhr–22:00 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Modern Französisch-Amerikanisch, Kalifornisch, Dining Bar
  • Restaurantart
    Gehobenes Restaurant
  • Dress code
    Legere Geschäftskleidung
  • Parking details
    <br />
  • Public transit
    Hyde Street Cable CarMuni Bus: 47 and 30
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Weitere Details
    Bar mit Speisen, Bar/Lounge, Cocktails, Geschlechtsneutrale Toilette, Glutenfreie Optionen, Komplette Bar, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Sitze an der Bar, Vegan, Wein
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo