Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Kalifornien, Central Coast
  4. Santa Ynez Valley
  5. Solvang
First & Oak at the Mirabelle Inn, Solvang, CA
Preisgekrönt

First & Oak at the Mirabelle Inn

4.7
4,7
1200 Bewertungen
51 USD und darüber
Kalifornisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
  • Nachbarschafts-Restaurant
Das First & Oak wurde neu renoviert und befindet sich im charmanten Mirabelle Inn. Küchenchef Steven Snook bietet eine Reihe von vielfältigen kleinen Gerichten und legt besonders viel Wert auf Geschmack und Finesse. Die Speisekarte ist kalifornisch-eklektisch ausgerichtet, und die Gerichte werden mit französischen Kochtechniken sowie der Inspiration unserer weltweiten Reisen zubereitet. Unser saisonales Speisenangebot ist so konzipiert, dass Sie sich Ihr eigenes Degustationsmenü ganz individuell selbst zusammenstellen können. Wir bieten Ihnen damit die Gelegenheit, die Speisekarte unseres Kochs zu erkunden, ohne sich auf eine bestimmte Abfolge von Vorspeisen und Hauptspeisen beschränken zu müssen. Durch unser Konzept kleiner Gerichte können Sie gleich mehrere Gänge probieren. Dadurch wird Ihr Abendessen spannend, und die einzelnen Geschmackserlebnisse gehen ineinander über. Unser Schwerpunkt liegt auf regionaler und nachhaltiger Küche.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Gebiet
    Solvang
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein

Experiences

  • 3 Course Menu Experience

    65,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    The 3 Course Menu Experience at First & Oak offers our guests an opportunity to enjoy our cuisine in a slightly more approachable manner - fewer courses than our Chef's Tasting Menu, but more generous portions. Offering choices for each course, this menu captures the level of technique being employed by our kitchen team each and every day, and allows guests to engage with our service team to create a casual but elegant dining experience. Advance notice of any dietary restrictions or preferences is always appreciated; we are happy to create food that will suit any of our guests' needs. We look forward to you joining us soon!
    3 Course Menu Experience Foto
  • Christmas Eve Dinner at First & Oak

    125,00 $ pro Person

    Nur 24. Dez. 2024
    Please join us at First & Oak for an unforgettable Christmas Eve Dinner! Bring your loved ones and leave the dirty dishes at home, while enjoying some of our Chef's amazing cuisine. This will be a multi-course, plated dinner, combining classic holiday fare with an elevated First & Oak twist. Please inform us of any dietary restrictions or allergies upon booking a table, so we can be sure to have a delicious menu for everyone at the table to enjoy. We look forward to you joining us for this special evening!
    Christmas Eve Dinner at First & Oak Foto
  • New Year's Eve

    195,00 $ pro Person

    Nur 31. Dez. 2024
    We invite you to join us for a spectacular New Year's Eve event. A beautifully curated 6-course Chef's Tasting Menu, ripe with luxurious elements to ring in 2024 right! The Menu will include the following (please inform us upon making reservation of any dietary preferences or restrictions; vegetarian/vegan menus will be available upon request >>>FIRST--Cauliflower Panna Cotta, Royal Osetra Caviar>>>SECOND --Hamachi Crudo, Apple Yuzu Chive>>>THIRD--Roasted Squash, Grape, White Cheddar, Hazelnut>>>FOURTH--Scallops, Lobster Sabayon, Japanese Sweet Potato, Pear>>>FIFTH Beef Tenderloin, Black Truffle, Parsnip, Mushroom>>>SIXT--Dark Chocolate Tart, Caramel, Mascarpone Gelato\\\Cancellation Policy: 72 hours advance notice to avoid charge.
    New Year's Eve Foto

Was 1.200 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Kalifornien, Central Coast

    Innovativ

  • Kalifornien, Central Coast

    Romantisch

  • Kalifornien, Central Coast

    Besondere Anlässe

  • Kalifornien, Central Coast

    Kalifornisch

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Essen

  • Santa Ynez Valley

    Bester Service

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Ambiente

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Santa Ynez Valley

    Gesund

  • Santa Ynez Valley

    Nachbarschafts-Restaurant

  • Santa Ynez Valley

    Auserlesene Weine

  • Santa Ynez Valley

    Sitzmöglichkeiten im Freien

  • Santa Ynez Valley

    Romantisch

  • Santa Ynez Valley

    Besondere Anlässe

  • Santa Ynez Valley

    Am häufigsten gebucht

1.200 Bewertungen
  1. econjon

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 22. Oktober 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. Kimberly

    Central Coast

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 10. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I was extremely impressed they were able to customize my menu to be vegan without sacrificing the flavor. Absolutely incredible experience and will be returning!

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Gary

    San Diego

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 9. November 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Based on the reviews I thought this place was going to be great however, it was a major let down. An expensive let down at that. The Halibut and Tenderloin were both flavorless. The oysters were awful. The Ricatta, Tuna Crudo, Scallop and Passionfruit Tart were all really good so not all the food was bad but, I definitely expected more. Very disappointed for a $90 a plate meal and ultimately wish we would have went somewhere else. Service and staff were wonderful, it was just the food that was so hit or miss.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Karen

    Central Coast

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food was outstanding. Wait staff was attentive but not intrusive. The pacing of the courses was excellent. Would come again in a heartbeat.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Katherine

    Central Coast

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 4. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful three course meal. We went for our anniversary. The staff was very welcoming and the kitchen was very accommodating of my pregnancy. It's my first pregnancy so I'm a little nervous about certain foods but they made sure everything was perfect. They even had non-alcoholic beer! The chef surprised us with a new off menu dessert, which was delicious. 10/10 would recommend.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Karen

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 3. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Our dinner was delicious with each dish having several different flavors and textures. So many restaurants seem to rely on salt to make a dish taste good and this one does not. We did the 5 course fixed price meal and each course was so good. Go hungry!

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Jason

    Fresno / San Joaquin Valley

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 2. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Incredible experience, everything was amazing. Went all in on the 5 course with wine paring, definitely would recommend.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Levi

    Los Angeles

    3 Bewertungen

    VIP
    5.0

    3 Bewertungen

    Besucht am 1. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent meal and pairing excellent service. Ambiance was perfect.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Katie

    San Francisco

    16 Bewertungen

    5.0

    16 Bewertungen

    Besucht am 29. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    We each had the three course tasting menu, plus the wine pairings. Every bit of the food was remarkably delicious and the wines paired well. The staff was attentive and helpful. The restaurant is small - only 8 tables in the room we were in - making it feel intimate and with a sense of warmth. We enjoyed it all.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. OpenTable-Gast

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 28. Oktober 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food was phenomenal! There were so many flavors I’ve never had before and everything was done so tastefully. We ordered the hamachi crisp, roasted cauliflower, pan seared halibut entree, beef tenderloin entree, and both deserts as part of the 3 course meal and it was so worth it for $60! We also added the brussel sprouts because we love it as a starter at any restaurant and the sauce on it was delicious. I would 10/10 recommend this restaurant. It made celebrating my boyfriends birthday really special and the ambiance was quiet and intimate. Our waiter George was also so nice!

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

First & Oak at the Mirabelle Inn wurde mit 4,7 Sternen von 1200 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 7 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
First & Oak at the Mirabelle Inn auf Google Maps

409 First St., Solvang, CA 93463

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Gebiet
    Solvang
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo