Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Kalifornien, Central Coast
  4. Santa Ynez Valley
  5. Solvang
First & Oak at the Mirabelle Inn, Solvang, CA
Preisgekrönt

First & Oak at the Mirabelle Inn

4.7
4,7
1203 Bewertungen
51 USD und darüber
Kalifornisch

Tisch reservieren

2+ Personen
19:00
Heute 3 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
  • Nachbarschafts-Restaurant
Das First & Oak wurde neu renoviert und befindet sich im charmanten Mirabelle Inn. Küchenchef Steven Snook bietet eine Reihe von vielfältigen kleinen Gerichten und legt besonders viel Wert auf Geschmack und Finesse. Die Speisekarte ist kalifornisch-eklektisch ausgerichtet, und die Gerichte werden mit französischen Kochtechniken sowie der Inspiration unserer weltweiten Reisen zubereitet. Unser saisonales Speisenangebot ist so konzipiert, dass Sie sich Ihr eigenes Degustationsmenü ganz individuell selbst zusammenstellen können. Wir bieten Ihnen damit die Gelegenheit, die Speisekarte unseres Kochs zu erkunden, ohne sich auf eine bestimmte Abfolge von Vorspeisen und Hauptspeisen beschränken zu müssen. Durch unser Konzept kleiner Gerichte können Sie gleich mehrere Gänge probieren. Dadurch wird Ihr Abendessen spannend, und die einzelnen Geschmackserlebnisse gehen ineinander über. Unser Schwerpunkt liegt auf regionaler und nachhaltiger Küche.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Gebiet
    Solvang
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein

Experiences

  • 3 Course Menu Experience

    65,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    The 3 Course Menu Experience at First & Oak offers our guests an opportunity to enjoy our cuisine in a slightly more approachable manner - fewer courses than our Chef's Tasting Menu, but more generous portions. Offering choices for each course, this menu captures the level of technique being employed by our kitchen team each and every day, and allows guests to engage with our service team to create a casual but elegant dining experience. Advance notice of any dietary restrictions or preferences is always appreciated; we are happy to create food that will suit any of our guests' needs. We look forward to you joining us soon!
    3 Course Menu Experience Foto
  • Chef's Five Course Tasting Menu

    90,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    The Chef's Tasting Menu is the signature dining experience at First & Oak - highlighting our most seasonal preparations, featuring produce from the farms in Santa Ynez Valley, seafood from off the California Coast and other local specialties. Chef Ivan Coronel and his team's level of execution and attention to detail is apparent in every dish, offering delicious menu options for each course, allowing guests to engage with the menu each night. Wine pairings are offered along with the Chef's Tasting Menu on a nightly basis. Advance notice on any dietary restrictions or preferences is always appreciated, in order for us to create exceptional menu options for each of our guests. We look forward to you joining us for an unforgettable evening!
  • Thanksgiving Dinner at First & Oak

    95,00 $ pro Person

    Nur 28. Nov. 2024
    Come express your Thanks with your friends & family at First & Oak! We will be offering a multi-course experience with all of the classic Thanksgiving fare - Turkey, Potatoes, Gravy and the trimmings will be on the table, celebrating the post-harvest bounty of the Santa Ynez Valley. Please inform our team of any dietary restrictions, allergies or preferences upon booking, in order for our team to make sure everyone can enjoy their meal. We look forward to you joining us this year for an amazing spread!
    Thanksgiving Dinner at First & Oak Foto

Was 1.203 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.7
4,7 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,8Service
  • 4,7Ambiente
  • 4,5Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Kalifornien, Central Coast

    Innovativ

  • Kalifornien, Central Coast

    Romantisch

  • Kalifornien, Central Coast

    Besondere Anlässe

  • Kalifornien, Central Coast

    Kalifornisch

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Essen

  • Santa Ynez Valley

    Bester Service

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Ambiente

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Preis-Leistung-Verhältnis

  • Santa Ynez Valley

    Gesund

  • Santa Ynez Valley

    Nachbarschafts-Restaurant

  • Santa Ynez Valley

    Auserlesene Weine

  • Santa Ynez Valley

    Sitzmöglichkeiten im Freien

  • Santa Ynez Valley

    Romantisch

  • Santa Ynez Valley

    Besondere Anlässe

  • Santa Ynez Valley

    Am häufigsten gebucht

1.203 Bewertungen
  1. econjon

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 22. Oktober 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. jordan

    Orange County

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Great food! Fine dining experience. However, price on website differs from menu at restaurant. Three course is now $75/pp not $65.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. John

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Excellent Chef's menu. Delicious food expertly presented. Leann was a perfect food server. Not for the budget conscious.

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Mark

    Los Angeles

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Vor 2 Tagen besucht

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The 5 course wine pairing was very good. I wish I had taken a picture of the Wines offered as they were all excellent and full pours. The food offerings were all very good, with the exception of the oysters. The cauliflower was our favorite and the sea bass was perfect. We were a little worried that the oysters were not quite right as they tasted mostly of sea water. We have had lots of oysters over the years and these were honestly just not good. But we didn’t get sick! LOL. We will for sure recommend this place for the dining experience and will return the next time we are in Solvang.

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Kimberly

    Central Coast

    7 Bewertungen

    5.0

    7 Bewertungen

    Besucht am 10. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    I was extremely impressed they were able to customize my menu to be vegan without sacrificing the flavor. Absolutely incredible experience and will be returning!

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. Gary

    San Diego

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 9. November 2024

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Based on the reviews I thought this place was going to be great however, it was a major let down. An expensive let down at that. The Halibut and Tenderloin were both flavorless. The oysters were awful. The Ricatta, Tuna Crudo, Scallop and Passionfruit Tart were all really good so not all the food was bad but, I definitely expected more. Very disappointed for a $90 a plate meal and ultimately wish we would have went somewhere else. Service and staff were wonderful, it was just the food that was so hit or miss.

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Karen

    Central Coast

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The food was outstanding. Wait staff was attentive but not intrusive. The pacing of the courses was excellent. Would come again in a heartbeat.

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Katherine

    Central Coast

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 4. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Wonderful three course meal. We went for our anniversary. The staff was very welcoming and the kitchen was very accommodating of my pregnancy. It's my first pregnancy so I'm a little nervous about certain foods but they made sure everything was perfect. They even had non-alcoholic beer! The chef surprised us with a new off menu dessert, which was delicious. 10/10 would recommend.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Karen

    San Francisco

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 3. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 4
    Our dinner was delicious with each dish having several different flavors and textures. So many restaurants seem to rely on salt to make a dish taste good and this one does not. We did the 5 course fixed price meal and each course was so good. Go hungry!

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Jason

    Fresno / San Joaquin Valley

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 2. November 2024

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Incredible experience, everything was amazing. Went all in on the 5 course with wine paring, definitely would recommend.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

First & Oak at the Mirabelle Inn wurde mit 4,7 Sternen von 1203 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2+ Personen
19:00
Heute 3 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
First & Oak at the Mirabelle Inn auf Google Maps

409 First St., Solvang, CA 93463

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Gebiet
    Solvang
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo