Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Kalifornien, Central Coast
  4. Santa Ynez Valley
  5. Solvang
First & Oak at the Mirabelle Inn, Solvang, CA
Preisgekrönt

First & Oak at the Mirabelle Inn

4.6
4,6
1228 Bewertungen
51 USD und darüber
Kalifornisch

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 6 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
  • Besondere Anlässe
  • Bezaubernd
  • Romantisch
Das First & Oak wurde neu renoviert und befindet sich im charmanten Mirabelle Inn. Küchenchef Steven Snook bietet eine Reihe von vielfältigen kleinen Gerichten und legt besonders viel Wert auf Geschmack und Finesse. Die Speisekarte ist kalifornisch-eklektisch ausgerichtet, und die Gerichte werden mit französischen Kochtechniken sowie der Inspiration unserer weltweiten Reisen zubereitet. Unser saisonales Speisenangebot ist so konzipiert, dass Sie sich Ihr eigenes Degustationsmenü ganz individuell selbst zusammenstellen können. Wir bieten Ihnen damit die Gelegenheit, die Speisekarte unseres Kochs zu erkunden, ohne sich auf eine bestimmte Abfolge von Vorspeisen und Hauptspeisen beschränken zu müssen. Durch unser Konzept kleiner Gerichte können Sie gleich mehrere Gänge probieren. Dadurch wird Ihr Abendessen spannend, und die einzelnen Geschmackserlebnisse gehen ineinander über. Unser Schwerpunkt liegt auf regionaler und nachhaltiger Küche.

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Gebiet
    Solvang
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein

Experiences

  • 3 Course Menu Experience

    75,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    The 3 Course Menu Experience at First & Oak offers our guests an opportunity to enjoy our cuisine in a slightly more approachable manner - fewer courses than our Chef's Tasting Menu, but more generous portions. Offering choices for each course, this menu captures the level of technique being employed by our kitchen team each and every day, and allows guests to engage with our service team to create a casual but elegant dining experience. Advance notice of any dietary restrictions or preferences is always appreciated; we are happy to create food that will suit any of our guests' needs. We look forward to you joining us soon!
    3 Course Menu Experience Foto
  • Chef's Five Course Tasting Menu

    95,00 $ pro Person

    Mehrere Termine verfügbar
    The Chef's Tasting Menu is the signature dining experience at First & Oak - highlighting our most seasonal preparations, featuring produce from the farms in Santa Ynez Valley, seafood from off the California Coast and other local specialties. Chef Ivan Coronel and his team's level of execution and attention to detail is apparent in every dish, offering delicious menu options for each course, allowing guests to engage with the menu each night. Wine pairings are offered along with the Chef's Tasting Menu on a nightly basis. Advance notice on any dietary restrictions or preferences is always appreciated, in order for us to create exceptional menu options for each of our guests. We look forward to you joining us for an unforgettable evening!

Was 1.228 Gäste sagen

Bewertungen insgesamt

Bewertungen können nur von Gästen gemacht werden, die in diesem Restaurant gegessen haben.

4.6
4,6 basierend auf den neuesten Bewertungen
  • 4,6Essen
  • 4,7Service
  • 4,6Ambiente
  • 4,3Preis-Leistung

LärmGemäßigt

Besonders beliebt

  • Kalifornien, Central Coast

    Romantisch

  • Kalifornien, Central Coast

    Besondere Anlässe

  • Santa Ynez Valley

    Beste Gesamtbewertung

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Essen

  • Santa Ynez Valley

    Bester Service

  • Santa Ynez Valley

    Bestes Ambiente

  • Santa Ynez Valley

    Auserlesene Weine

  • Santa Ynez Valley

    Romantisch

  • Santa Ynez Valley

    Besondere Anlässe

1.228 Bewertungen
  1. econjon

    San Diego

    2 Bewertungen

    5.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 22. Oktober 2017

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing!!!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  2. OpenTable-Gast

    Los Angeles

    2 Bewertungen

    2.0

    2 Bewertungen

    Vor 1 Tag besucht

    1. Gesamt 2
    2. Essen 3
    3. Service 4
    4. Ambiente 3
    Did not feel like the Valentine’s Day menu was great value, which was $40 more than the regular 5 course. The first course was oyster, and one of our oysters was frozen. The wine pairing was also not great, with 2 out of 5 wines from the pairing featuring coquelicot wines.

    War diese Bewertung hilfreich?

  3. Lynette

    VIP

    Kansas City

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 8. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    The best food ever! It was quiet and intimate. We had an excellent time

    War diese Bewertung hilfreich?

  4. Katie

    VIP

    San Diego

    8 Bewertungen

    5.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 3. Februar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Everything was 💯 amazing! We celebrated my husband’s birthday at First & Oak last night. It was such a wonderful experience! The ambiance, the food, the wine pairing and exceptional hospitality! A 5 star!!!

    War diese Bewertung hilfreich?

  5. Karl

    VIP

    Sacramento

    15 Bewertungen

    3.0

    15 Bewertungen

    Besucht am 31. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 2
    3. Service 4
    4. Ambiente 4
    Our service was great but food was subpar. It was restaurant week and so we did the menu of that. I ordered the roasted chicken and it was dry with literally no flavor. My husband got the 5 course with his entree being the beef tenderloin. It was 2 small slices of beef. The smallest entree I’ve ever seen. This restaurant was recommended by many and we were so looking forward to our meal but were very disappointed.

    War diese Bewertung hilfreich?

  6. OpenTable-Gast

    Orlando

    1 Bewertung

    5.0

    1 Bewertung

    Besucht am 31. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    First and oak Solvang Ca: quaint restraint located in a beautiful restored inn on a quiet street. I chose the 3 course meal for restaurant week which starts with a TRUFFLE ROASTED CAULIFLOWER Cauliflower Mousse, Quinoa, Golden Raisins, Truffle & Chive Vinaigrette The multiple layers of sweet savory and nutty was a wonderful surprise to my tastebuds and overwhelmed my pallet with bountiful flavors BEEF TENDERLOIN English Pea & Mint Puree, Maitake Mushroom, Grilled Baby Gem The beef tenderloin was cooked to perfection with the Mai take mushrooms adding a delightful addition to the complexity of the taste the English pea and mint purée was delightfully paired with a sweet Demi glaze that made my tastebuds tingle with the excitement of every bite. Course 3 chocolate tart: The tarts crust was so delicate and buttery paired with a wonderful chocolate ganache and a Chantelle cream all I can say is bravo this is a well deserved 2023 Michelin restaurant and a solid 9.5 on the Crail scale

    War diese Bewertung hilfreich?

  7. Mike

    Central Coast

    11 Bewertungen

    5.0

    11 Bewertungen

    Besucht am 26. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Amazing. One of the best experiences we’ve had. Food was incredible

    War diese Bewertung hilfreich?

  8. Diane

    VIP

    Central Coast

    8 Bewertungen

    5.0

    8 Bewertungen

    Besucht am 26. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    The best. Exquisite presentation with flavor to match. Wine pairing was excellent.

    War diese Bewertung hilfreich?

  9. Stacey

    VIP

    Orange County

    22 Bewertungen

    5.0

    22 Bewertungen

    Besucht am 20. Januar 2025

    1. Gesamt 5
    2. Essen 5
    3. Service 5
    4. Ambiente 5
    Service and food were amazing! We chose the 5 course tasting menu and were surprised by the generous portions. I love that they use locally sourced ingredients. One of the best meals I’ve ever had! Cannot wait to come back and try brunch on the patio.

    War diese Bewertung hilfreich?

  10. Marc

    Los Angeles

    2 Bewertungen

    3.0

    2 Bewertungen

    Besucht am 11. Januar 2025

    1. Gesamt 3
    2. Essen 4
    3. Service 3
    4. Ambiente 3
    Our party of 3 each ordered the 3 course prix fixe dinner- two choosing the fish main course while I chose the tenderloin. Salad course was the best dish. The tenderloin was very tasty but the fish course was small and unremarkable. Dessert of pear and ginger pound cake consisted of 8 tiny squares of pear and a slice of cake with small serving of ice cream. Overall the value wasn’t there at $75/person. For example the salad, while good was not a $20 dollar salad; meat and fish courses were not $40 dollar dishes and dessert not $15 when you break the $75 down. Service was friendly but our first course was served before we could order our bottle of wine. After that pace of dishes was good. Staff was friendly and sommelier was knowledgeable making a good wine selection. Just did not feel like a $300 dining experience before tip and tax.

    War diese Bewertung hilfreich?

FAQ

First & Oak at the Mirabelle Inn wurde mit 4,6 Sternen von 1228 OpenTable-Gästen bewertet.

Ja, Sie können in diesem Restaurant reservieren, indem Sie auf OpenTable Datum, Uhrzeit und Personenzahl wählen.

Tisch reservieren

2 Personen
19:00
Heute 6 Mal reserviert
Experiences verfügbar.
First & Oak at the Mirabelle Inn auf Google Maps

409 First St., Solvang, CA 93463

Restaurantbereiche

Zusätzliche Informationen

  • Preisgekrönt
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Querstraße
    Corner of First St. and Oak St
  • Gebiet
    Solvang
  • Öffnungszeiten
    Täglich 17:00 Uhr–20:45 Uhr
  • Preisklasse
    51 USD und darüber
  • Küchen
    Kalifornisch, Moderne europäische Küche, Modern Französisch-Amerikanisch
  • Restaurantart
    Zwanglos elegantes Restaurant
  • Dress code
    Lässig-elegante Kleidung
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Zahlungsmethoden
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Küchenchef
    Ivan Coronel
  • Weitere Details
    Bankett, Bier, Eigenen Wein mitbringen (BYO), Glutenfreie Optionen, Kamin, Korkengeld, Nebenräume, Nichtraucher, Rollstuhl-Zugang, Terrasse/Im Freien, Terrasse/Im Freien, Wein
  • Telefonnummer
    (805) 688-1703
  • Catering
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Räume für private Veranstaltungen
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo