Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. St. Louis

Die besten Restaurants für scharfes Essen in Overland

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

29 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Diego's Cantina Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(472)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • University City
Heute 12 Mal reserviert
Owned and operated by Natasha Kwan, St. Louis Post Dispatch's Best Chef in St. Louis, our elevated Mexican restaurant blends vibrant flavors with a tropical atmosphere that feels like a vacation, taking you far from St. Louis. We’re located in a charming University City neighborhood, just steps from Clayton.Our menu features plates like queso flameado, costra and crunch tacos, enchiladas, nachos and a few Tex-Mex options. Cocktails and margaritas are crafted with fresh-squeezed juices and premium ingredients.
 We offer all-day happy hour Tuesday through Thursday. We also accommodate parties of 10 or more for special celebrations. Other accolades: Best New Restaurant, A-List Restaurant (St. Louis Magazine)Best Queso (Ian Froeb of St. Louis Post-Dispatch)To Note: Gluten free friendly - our fryer is dedicated gluten free so eat all the chips you want!Many vegan optionsDog friendly patio and sidewalk
Foto von Frida’s Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(188)
Preis: Hoch
• Vegetarisch / Vegan • University City
Heute 5 Mal reserviert
Frida’s and Bonito Bar serve bold, scratch-made dishes like braised short ribs, award-winning burgers, and fresh juice margaritas. Our sleek, intimate space features carrara marble tables, flattering low lighting and a gold-ceiling bar—the perfect setting to dine in style. Recently voted Best Chef 2024 by the St. Louis Post-Dispatch, Chef Natasha Kwan crafts every dish with precision and passion. Located just north of Clayton, Frida’s blends sophistication, exceptional flavors and a setting made for those who appreciate the finer things.
Foto von Olive + Oak Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1347)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • St. Louis
Heute 55 Mal reserviert
VIEW TODAY'S MENU HERE https://indd.adobe.com/view/4f193613-6d68-4eef-9d3c-177c76a63667. We set out to create a fun, lively, and approachable restaurant and bar in our own back yard — a friendly, bustling neighborhood spot where the very best in food and drink would be served in a welcoming setting. We are looking at every single detail to make sure that Olive+Oak will be the perfect place to enjoy great wine, craft beer, well made drinks and thoughtful, ingredient driven food with friends and family.
Foto von Herbie's Restaurant
4.4
Hervorragend(2395)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Clayton
Heute 36 Mal reserviert
Das Herbie's genießt eine verkehrsgünstige Lage im modischen Viertel Central West End von St. Louis und bietet Gerichte, die von der französisch-amerikanischen Küche im Bistrostil inspiriert sind. In einer Umgebung mit Vintage-Kunst, die Stimmungen aller Art erzeugt, werden diese klassischen Speisen in einer freundlichen, fröhlichen und professionellen, aber dennoch anspruchslosen Weise serviert. Das Restaurant bietet 3 Speiseräume: das Bistro, die Lounge und den Hauptspeiseraum.
Foto von The Crossing Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2550)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Clayton
Heute 18 Mal reserviert
Regionale Gerichte, direkt „vom Hof auf den Tisch“, produziert von Bauern in Missouri und Illinois. Auf die Frage, wie er The Crossing definiert, sagt der Inhaber und geschäftsführende Chefkoch Jim Fiala oft, dass er ein Küchenchef ist, der regional einkauft und so kocht, wie jeder französische und/oder italienische Koch es angesichts dieser Zutaten machen würde. An der Seite von Jim Fiala steht Chefkoch Brad Watts, der eine Menge Leidenschaft und langjährige Erfahrung in die Küche mitbringt. Unser Essen ist frisch, biologisch (wann immer möglich), saisonal und schlicht in der Gestaltung. The Crossing bleibt klassischen Kochtechniken treu und die Köche präsentieren Ihnen mit großer Freude ihre Fähigkeiten und Leidenschaft für die gehobene Küche.
Foto von Edera Italian Eatery Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(62)
Preis: Hoch
• Italienisch • Central West End
Heute 30 Mal reserviert
Edera Italian Eatery is focused on serving simple, refined food in a more casual, come-as-you-are atmosphere. Chef Andrew Simon offers a fresh interpretation, sourcing the highest quality ingredients from Italy to Missouri. The menu features premium Neapolitan pizzas, signature pastas and premium entrees. Edera’s cuisine – featuring sauces, pastas and baked goods made fresh daily in the restaurant – are elevated enough for a special night out, while also being approachable enough for everyday fare. Concepted by the Koplar family in consultation with renowned Chef Mike Randolph, Edera has quickly become a fixture in St. Louis’s iconic Central West End neighborhood. We invite you to experience our newly renovated dining room or dine alfresco alongside towering ivy walls in our Italian style courtyard. We look forward to serving you!
Foto von Napoli 3 Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2021)
Preis: Moderat
• Italienisch • St. Charles
Heute 63 Mal reserviert
Café Napoli is a family owned restaurant, established in 1989 by Tony and Kathy Pietoso. Quickly becoming a success, they moved the small basement restaurant to a larger location at the corner of Forsyth and Bemiston in the heart of Clayton. In 2003, sons Ande and Kye expanded their family restaurant by adding Bar Napoli, a swank cocktail lounge. A few years later, Napoli Reserve was added onto Bar Napoli allowing for private event space and an additional bar and lounge for the weekends. After years of a flourishing business, Kathy and Tony decided to take their ventures West to Town and Country where they opened their second location, Napoli2, managed by Ande. Kye has taken the reigns from his father and is now the front man for the 8,000 square foot establishment in Clayton. Café Napoli and Bar Napoli have recently undergone a face lift inside and out. Inside the kitchen, Executive Chef from Napoli2 Jon Berger was recently added to the team, bringing fresh ideas and innovation to the regional Italian specialties.
Foto von O+O Pizza Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(543)
Preis: Moderat
• Pizzeria • Webster Groves
Heute 27 Mal reserviert
We are an Italian inspired, neighborhood restaurant bringing you food that is fresh, casual, and simple yet sophisticated. A place where the service is efficient and the hospitality is heartfelt.
Foto von Bristol Seafood Grill - Creve Coeur Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6848)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Creve Coeur
Heute 37 Mal reserviert
Das Restaurant Bristol Seafood Grill bietet eine hochwertige Speisekarte mit einem Fokus auf Meeresfrüchte von höchster Qualität und serviert Ihnen Gerichte nach anspruchsvollen Standards in einer gemütlichen Atmosphäre. Das Bristol umfasst einen üppigen Weinkeller, eine Austernbar und kreative Küche. Freuen Sie sich auf ausgezeichnete kulinarische Genüsse zu einem überraschend guten Preis-Leistungsverhältnis. Genießen Sie hier an Wochentagen Mittag- und Abendessen sowie einen Sonntagsbrunch.
Foto von Bella Vino Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(726)
Preis: Hoch
• Weinbar • St. Charles
Heute 27 Mal reserviert
Nestled in the heart of Historic Old Town St. Charles, Bella Vino Wine Bar and Tapas provides the perfect combination of high end wines, variety of elaborate tapas options, including fresh local cheeses and ingredients, house-made pasta and flatbreads and many more! Bella Vino offers superb hospitality to all guests, always going above and beyond to enhance the experience. Quality of our service and product is of the upmost importance combined with an extraordinary atmosphere. Bella Vino prides itself on preparing fresh, tasteful food daily, along with an exquisite wine selection and unique cocktail menu. We look forward to seeing you soon!
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo