Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego

Die besten Restaurants mit Holzofen in La Jolla

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Isola La Jolla Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(782)
Preis: Moderat
• Italienisch • La Jolla
Heute 12 Mal reserviert
Wir sind stolz darauf, Ihnen die erlesensten Zutaten aus der Region anzubieten, dalla vite, direkt von der Pflanze. Ich hoffe, dass Sie jeden Bissen genießen - geschöpft aus der Tradition meiner Familie auf Ihren Tisch. Buon appetito!
Foto von The Amalfi Llama - San Diego Restaurant
4.5
Hervorragend(365)
Preis: Moderat
• Steakhaus • University City / Golden Triangle
Heute 40 Mal reserviert
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Foto von Elvira Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(413)
Preis: Moderat
• Italienisch • Ocean Beach
Heute 41 Mal reserviert
Benvenuti Nella Mia Cucina, Belli De Nonna! Before we dive into the delicious feast prepared for you, let me give you a little taste of my vita. I was born in the heart of Rome, and I've been cooking up a storm my entire life! My cucina has always been the center of the universe for my 3 daughters, 5 grandchildren, 12 great-grandchildren, their friends, loved ones, and acquaintances – everyone was always Benvenuto!Now, we've brought that same love and flavor right here to San Diego. My beloved grandson, Niccolo', and his amore, Cesarina, are opening the doors of my Cucina with the same warm heart and passion.Wondering how I made it to 95? Well, it's simple: I ate everything that's served here and filled my life with amore! So, Benvenuti! Don't hesitate to indulge in "Scarpetta" - dip that bread into the sauce, just like my grandchildren used to do at the stove when they thought I wasn't looking.Here, Belli De Nonna, it’s all about food, family, and creating beautiful memories!
Foto von CUCINA CAPRESE PIZZERIA & TRATTORIA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(114)
Preis: Moderat
• Italienisch • Old Town
Heute einmal reserviert
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Gigi Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Gigi was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Gigi take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!
Foto von Il Fornaio - Del Mar Restaurant
4.4
Hervorragend(2370)
Preis: Moderat
• Italienisch • Del Mar
Heute 31 Mal reserviert
Im Restaurant Il Fornaio begeben Sie sich auf eine kulinarische Reise durch Italien. Am frühen Morgen locken knuspriges, heißes Bauernbrot direkt aus dem Ofen und der Duft von frisch gebrühtem Espresso. Mittags und abends köcheln Pastagerichte und würzige Soßen, und das Fleisch und Gemüse wird über Holzkohlen geröstet. Weine von kleinen Weingütern aus der Region ergänzen die Gerichte, die nach der Tradition italienischer Köche, Bäcker und Hausfrauen zubereitet werden. Zu den Spezialitäten des Hauses zählen Spießbraten vom Holzgrill sowie gegrilltes Fleisch, Geflügel und Wild. Die Pasta ist hausgemacht und die Pizza wird im mit Eichenholz befeuerten Holzofen gebacken. Auf der Speisekarte stehen auch frische Salate und hausgemachte Suppen, eine große Auswahl an Desserts und knuspriges Brot, das jeden Tag frisch gebacken wird. Das Restaurant gewann 2007 den Wine Spectator Award of Excellence.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo