Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Philadelphia County

Die besten Restaurants mit offener Küche in South Philly

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

18 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von River Twice Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(29)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • South Philly
Heute 11 Mal reserviert
River Twice is a Modern American restaurant that celebrates the richness of our regions bounty located on East Passyunk Avenue in South Philadelphia. Our menu frequently changes to reflect the finest of what local purveyors have in season to give guests a unique experience with every visit in our intimate but casual atmosphere. Our thoughtfully curated beverage list and wine pairings coincide with our dedication to develop a sincere connection to the Delaware River Valley and mid-Atlantic region. Our intimate, window-lined dining room offers a charming view of the iconic Singing Fountain on East Passyunk Avenue. The dining room surrounds an open kitchen where you will be able to see our chefs at work.River Twice has been recognized by The Philadelphia Inquirer, The New York Times, has earned Chef Randy Rucker’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently Chef Randy Rucker garnered a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic.
Foto von Little Water Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(87)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Center City
Heute 41 Mal reserviert
Located in the historic neighborhood of Rittenhouse Square, Little Water is the latest restaurant from husband-and-wife team, Chef Randy Rucker and Amanda Rucker. Inspired by the Ruckers' experiences living along the Gulf Coast, New England, and Mid-Atlantic regions, Little Water is a contemporary coastal restaurant that celebrates the ecological diversity of life by the sea.The sister restaurant to the acclaimed East Passyunk Avenue gem, River Twice—which has been recognized by The Philadelphia Inquirer and The New York Times, and has earned Chef Randy’s Philadelphia Magazine’s “Best Chef” and, most recently, a James Beard Award nomination in 2024 for Best Chef: Mid-Atlantic—Little Water continues the Ruckers' dedication to sustainability and local sourcing. With an a la carte menu inspired by the dynamic ecosystem of tranquil marshes, expansive bays, and secluded coves, Little Water captures the coastal spirit in a warm and lively atmosphere.
Foto von Fork - Philadelphia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(5124)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Old City
Heute 63 Mal reserviert
Das seit über 15 Jahren für seine moderne amerikanische Küche bekannte Restaurant Fork bietet Ihnen ein originelles aber ansprechendes, durch beste Produkte, Meeresfrüchte und Fleisch aus der Region sowie die intensive Geschichte der Umgebung inspiriertes Menü von Eli Kulp, welcher 2014 von Food & Wine zum besten neuen Chefkoch ernannt wurde. Ein Teil des Reizes des Fork liegt in seinem hippen, stilvollen, anspruchsvollen Interieur, wo das Speiseerlebnis alles andere als bieder und unbequem ist. Die handgemalten Kronleuchterschattierungen des Fork fallen sofort ins Auge, wenn Sie über die Bar aus Gussbeton sehen. Moderne zeitgenössische Wandmalereien von Anthony Demelas betonen die Höhe der Decken. Seit seiner Eröffnung ist das Fork in vielen regionalen und nationalen Publikationen, wie der New York Times, USA Today, Town and Country, Food and Wine, Wine Spectator, Zagat's und Gourmet gelobt worden. Das Fork hat 15 Best of Philly Auszeichnungen vom Philadelphia Magazine erhalten.
Foto von Estia - Philadelphia Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(8795)
Preis: Sehr Niedrig
• Griechisch • Center City
Heute 78 Mal reserviert
Dieses beeindruckende Restaurant ist das erste seiner Art in Philadelphia. Erleben Sie echtes Mittelmeerflair der griechischen Inseln und wählen Sie aus den authentischen Köstlichkeiten, die das Beste der griechischen Küche versprechen. Das Restaurant ist spezialisiert auf ganzen Fisch vom Grill, der extra von den griechischen Inseln und den Küsten vor Marokko, Tunesien und Portugal eingeflogen wird. Gern können Sie im Estia dem Küchenteam an der offenen Küche beim Zubereiten Ihres Lieblingsgerichts am Holzkohlegrill zuschauen.
Foto von Steak 48 - Philadelphia Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5081)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Rittenhouse Square
Heute 95 Mal reserviert
At Steak 48 in Philadelphia, we serve the finest steaks and high-quality seafood in an intimate and vibrant setting. The diverse menu at our Philadelphia steakhouse location will satisfy any personal craving, as we serve the best USDA prime steaks, succulent seafood and shellfish along with inventive and classically inspired side dishes and appetizers. Our master butchers custom cut 28-day wet-aged steaks by hand for cooking in our 1800-degree broiler. Much of our beef comes from Midwestern farms in Michigan and Wisconsin as well as premium Wagyu beef brought in from the Mishima Reserve. Enhance your meal with a hand-crafted cocktail made from local ingredients. Make your reservation today. We can't wait to see you!
Foto von Vernick Fish Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2200)
Preis: Hoch
• Cocktailbar • Center City
Heute 53 Mal reserviert
Vernick Fish presents Philadelphia’s own, Chef Greg Vernick’s exploration beyond the boundaries of a seafood restaurant. His ingredient-driven cooking style, paired with a love for global flavors, results in an inventive menu of fish and shellfish dishes, and a range of vegetable preparations. Taking a detailed, seasonal, and sustainable approach with small and large plate offerings, the kitchen brings new life to the favorite hallmarks of American oyster bar fare and raw bar. Complementing the experience are well-crafted cocktails, and a focused wine list of seafood-friendly white and sparkling offerings, as well as light, fresh reds.
Foto von The Butcher Bar Restaurant
4.5
Hervorragend(1567)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Center City
Heute 36 Mal reserviert
Die Butcher Bar ist das neueste Restaurant der Crew, zu der auch die Varga Bar, Mercato und Valanni gehören. Die Chefköche Evan Turney und John Stamm laden Sie zu unserem Restaurant ein, das "Fleischliebhaber und Hausmannskost" ehrt. All dies wird von einer Bar mit 16 Bieren vom Fass, 6 Weinen vom Fass und einem auf Whisky basierten Cocktailprogramm ergänzt.
Foto von Melograno Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1645)
Preis: Hoch
• Italienisch • Rittenhouse Square
Heute 29 Mal reserviert
Das Melograno BYOB ist ein modernes, italienischen 3-Glocken-Restaurant am Rittenhouse Square, das auch von Bon Appetit in seiner Liste Top Tables aufgeführt wird. Der in Rom geborene Chefkoch Demontis verwandelt traditionelle italienische Küche und hebt ihre Aromen hervor. Die Speisekarte umfasst eine Auswahl an Meeresfrüchten, Fleisch sowie hausgemachte Pasta und vegetarische Gerichte, für deren Zubereitung nur frische saisonale Zutaten verwendet werden. Seit kurzem finden Sie auch Pinsa auf der Speisekarte. Die Pinsa ist eine Pizza im römischen Stil und stammt vom lateinischen Begriff Pinsere, was 'drücken' bedeutet.
Foto von Dolce Italian - Philadelphia Restaurant
4.1
Fabelhaft(124)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Center City
Heute einmal reserviert
Capturing the timeless spirit of Fellini’s 1960’s Rome, Dolce Italian truly brings ‘la dolce vita’ to life with its effortless charm and approachable sophistication. Serving breakfast, lunch, and dinner, with house-made pastas, Neapolitan-style pizzas, and other signature Italian dishes.
Foto von Roxanne Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Queen Village
Welcome to Roxanne—a brilliant, wild, revolutionary project by chef Alexandra Holt, sparked behind a purple door in South Philly two years ago. Named after her mother, Roxanne is a true labor of love. The vibe is cozy, open, and personal: with an open kitchen, you’re right in the action, catching Alexandra plating each dish and pouring her journey into every detail.Tables are handcrafted by Alexandra and her mom, the entire space designed with their hands. Roxanne’s menu brings ‘American Expressionism’ to the plate, inspired by Alexandra’s life across 30 countries. Expect fearless flavors—seafood, a burger, caviar, organ meats; there’s nothing off-limits.Whether you’re here for the tasting menu at reserved tables, exploring the à la carte board, or diving into the bar snacks with a drink, Roxanne is all about big, unapologetic vibes and dishes crafted with passion.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo