Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit offener Küche in Chelsea

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

39 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Zou Zou's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1461)
Preis: Hoch
• Mediterran • Hell's Kitchen
Heute 88 Mal reserviert
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Foto von Casa Mono Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2835)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Union Square
Heute 41 Mal reserviert
Die Casa Mono und ihr Schwesterrestaurant, Bar Jamon, befinden sich nebeneinander am Irving Place und der 17th Street, östlich vom Union Square. Die Casa Mono ist ein Tapasbar-Restaurant, das von der spanischen Costa Brava inspiriert und im Jahr 2015 von der New York Times mit 3 Sternen sowie im Jahr 2009 (und jedem darauffolgenden Jahr seitdem) ausgezeichnet wurde.
Foto von Park Ave Kitchen by David Burke Restaurant
4.5
Hervorragend(292)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Midtown East
Heute 22 Mal reserviert
Park Ave Kitchen opened quietly on 12/14/23, on the corner of 48th Street and Lexington Avenue in NYC. Located on the ground floor of beautiful 277 Park Avenue, Chef Burke created a New-American Brasserie with a widely varied food and beverage offering, thanks to its unique combination of ala carte dining room and cafe/grab & go shared space. Complemented by a high degree of hospitality, Park Ave Kitchen has quickly become one of the most popular midtown dining destinations.From dry-aged steaks to fresh fish, sushi to juicy burgers, grain bowls to custom salads, delicious desserts and specialty coffees, Park Ave Kitchen offers something for everyone. Breakfast (served all day!), lunch, Happy Hour and dinner! The bar offers award-winning wines, an eclectic beer list, creative cocktails and mocktails.Park Ave Kitchen by David Burke is Chef David Burke’s first new venture in NYC in almost 3 years, and a welcome neighbor to David Burke Tavern, his flagship NYC locale.
Foto von Barbounia Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3984)
Preis: Moderat
• Mediterran • Gramercy Park
Heute 64 Mal reserviert
Barbounia: die lebendige Küche und der einfache Lebensstil des Mittelmeers werden hier auf dynamische Weise neu interpretiert. Benannt nach der typischen Rotbarbe aus den Gewässern des Mittelmeers, wird im Barbounia das reichhaltige Erbe der Region und seine kräftige Küche zelebriert- mit charakteristischen Gewürzen, frischen Zutaten und im innovativen Design der preisgekrönten in Atlanta ansässigen Johnson Studios.
Foto von Piggyback NYC Restaurant
4.5
Hervorragend(92)
Preis: Moderat
• Asiatisch • Chelsea
Heute 6 Mal reserviert
Asian inspired bar food coupled with traditional favorites making it perfect for quality shares to go around the table. Drinks range from a rotating draft list and wine selection to craft cocktail offerings.
Foto von Stella 34 Trattoria Restaurant
4.4
Hervorragend(3526)
Preis: Moderat
• Italienisch • Midtown West
Heute 16 Mal reserviert
Das Stella 34 Trattoria bietet ein modernes italienisches Restaurant im Macy's in Midtown NYC mit Blick auf das Empire State Building. Hier werden Mittag- und Abendessen, Brunch und Getränke serviert.
Foto von Blu on the Hudson Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1178)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Weehawken
Heute 101 Mal reserviert
With views of Manhattan, BLU on the Hudson offers innovative drinks & fine dining featuring New American Mediterranean food with Asian accents. For a sushi experience, visit our sister restaurant BLU SUSHI.
Foto von Monterey Restaurant
4.5
Hervorragend(496)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Midtown East
Heute 13 Mal reserviert
Monterey is an elevated steakhouse experience in the heart of Midtown Manhattan, just steps from Rockefeller Center and the historic St Patrick's Cathedral. Enjoy classic steakhouse dishes with modern American touches, all served in a vibrant setting. Building on the best of the city's time-honored steakhouse tradition, Monterey's dusty pink banquets, crisp white tablecloths, and culinary theater evoke the golden age of New York City dining.
Foto von Estiatorio Milos – Hudson Yards Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1251)
Preis: Sehr Niedrig
• Griechisch • Garment District
Heute 23 Mal reserviert
We do not offer outdoor dining at Hudson Yards.A pioneer of food, wine and hospitality from Greece, Milos has a long-standing commitment to serving the freshest, most pristine seafood available. Founder and owner Costas Spiliadis offers a menu meant to encourage family-style dining and conversation at the table. Milos at Hudson Yards features an open kitchen, private dining rooms, walls of glass overlooking the Hudson River, and a spectacular outdoor terrace. Milos' signature fish market showcases the daily catch, where guests can choose the fish they will dine on. There is also an international wine collection featuring wines from Greece and around the world.
Foto von Mino Brasserie Restaurant
4.5
Hervorragend(102)
Preis: Moderat
• Bistro • West Village
Heute 11 Mal reserviert
Established in 2022, Mino Brasserie is your new destination in the vibrant community of the West Village. Located in a spacious corner between Greenwich Avenue & West 12th Street, the 80-seat French restaurant offers a modern version of the ever-satisfying Parisian bistro classics, from the onion soup to a mouthwatering grass-fed beef filet Rossini, with most entrees, priced $30 and under. The bar serves an extensive list of carefully curated wines and craft beers from all around the world.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo