Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit offener Küche in Carroll Gardens

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

32 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Strange Delight Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(107)
Preis: Hoch
• Austernbar • Fort Greene
Heute 32 Mal reserviert
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, near BAM, Barclay's, the Paramount, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of regional seafood prepared in a variety of styles: Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and Blackened Swordfish Belly.To drink, Strange Delight updates old classics, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Please note: We offer 3 distinct types of reservations:Regular: a table in our back dining roomBar: seats at our back dining room barHigh-top: a higher table with bar stools in our front room with an open kitchen and oyster counter.
Foto von Casa Mono Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2808)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Union Square
Heute 31 Mal reserviert
Die Casa Mono und ihr Schwesterrestaurant, Bar Jamon, befinden sich nebeneinander am Irving Place und der 17th Street, östlich vom Union Square. Die Casa Mono ist ein Tapasbar-Restaurant, das von der spanischen Costa Brava inspiriert und im Jahr 2015 von der New York Times mit 3 Sternen sowie im Jahr 2009 (und jedem darauffolgenden Jahr seitdem) ausgezeichnet wurde.
Foto von Zou Zou's Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1435)
Preis: Hoch
• Mediterran • Hell's Kitchen
Heute 114 Mal reserviert
Zou Zou’s is a lively and modern Eastern Mediterranean restaurant from chef Juliana Latif, who spent years working at some of the most notable restaurants throughout New York City, including The NoMad. The menu is inspired by and celebrating the cuisine and flavors of the Eastern Mediterranean region, bringing in influences from Lebanon, Israel, Turkey, Egypt, Syria, and Jordan, among others. Zou Zou’s is located within the Manhattan West Plaza, on the ground level of Pendry Manhattan West. If arriving at 33rd Street (between 9th & 10th), follow the walkway to the plaza, turn left, and find the Zou Zou’s entrance on your left.If arriving at the Ninth Avenue entrance (at 32nd Street), walk through the plaza towards Whole Foods – Zou Zou’s will be on the right side of the plaza just past the NHL Experience Store.
Foto von ASKA Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(58)
Preis: Sehr Niedrig
• Nordisch • Williamsburg
Heute 5 Mal reserviert
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Foto von Barbounia Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3974)
Preis: Moderat
• Mediterran • Gramercy Park
Heute 56 Mal reserviert
Barbounia: die lebendige Küche und der einfache Lebensstil des Mittelmeers werden hier auf dynamische Weise neu interpretiert. Benannt nach der typischen Rotbarbe aus den Gewässern des Mittelmeers, wird im Barbounia das reichhaltige Erbe der Region und seine kräftige Küche zelebriert- mit charakteristischen Gewürzen, frischen Zutaten und im innovativen Design der preisgekrönten in Atlanta ansässigen Johnson Studios.
Foto von Marcellino Restaurant
4.5
Hervorragend(69)
Preis: Moderat
• Italienisch • SoHo
Heute 16 Mal reserviert
Marcellino bridges the traditional with the contemporary, bringing live-fire cooking, housemade pasta, and a robust Italian wine list, delicious house cocktails to the heart of Little Italy in New York City.
Foto von Wildair Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(176)
Preis: Hoch
• Weinbar • Lower East Side
Heute 17 Mal reserviert
Wildair is a New York Restaurant founded by Chef Jeremiah Stone and Fabian von Hauske. Our style of dining is fun, loud and really energetic. Our tables are high tops and all our food is meant to be shared with everyone. Expect interesting takes on dishes like our potato cake topped with sea urchin and pickled jalapeños, or our pissaladieclaire. We have an amazing dessert program and on Saturdays we have donuts at 12:00 that change every week. We also have one of the most unique and amazing natural wine lists in the city.
Foto von Tamarind - Tribeca Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4788)
Preis: Hoch
• Indisch • TriBeCa
Heute 46 Mal reserviert
Das Team von Tamarind im Flatiron Bezirk hat ein neues Restaurant in Tribeca eröffnet. Tamarinds Team aus leidenschaftlichen Köchen lassen sich von den unterschiedlichsten Regionen Indiens inspirieren, um Gäste auf eine kulinarische Reise durch den Subkontinent mitzunehmen. Auf der Speisekarte des Restaurants finden Sie Gerichte aus dem Punjab, aus Hyderabad, Goa, Madras, Lucknow und Kalkutta. Die kraftvollen Gewürze und Aromen Indiens machen seine Küche zu einem unvergleichlichen Geschmackserlebnis.
Foto von Estiatorio Milos – Hudson Yards Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1240)
Preis: Sehr Niedrig
• Griechisch • Garment District
Heute 44 Mal reserviert
We do not offer outdoor dining at Hudson Yards.A pioneer of food, wine and hospitality from Greece, Milos has a long-standing commitment to serving the freshest, most pristine seafood available. Founder and owner Costas Spiliadis offers a menu meant to encourage family-style dining and conversation at the table. Milos at Hudson Yards features an open kitchen, private dining rooms, walls of glass overlooking the Hudson River, and a spectacular outdoor terrace. Milos' signature fish market showcases the daily catch, where guests can choose the fish they will dine on. There is also an international wine collection featuring wines from Greece and around the world.
Foto von Piggyback NYC Restaurant
4.5
Hervorragend(82)
Preis: Moderat
• Asiatisch • Chelsea
Heute 18 Mal reserviert
Asian inspired bar food coupled with traditional favorites making it perfect for quality shares to go around the table. Drinks range from a rotating draft list and wine selection to craft cocktail offerings.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo