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Die besten Restaurants für Nachmittagskaffee in The Loop

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

52 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Casa Don Alfonso - The Ritz-Carlton St. Louis Restaurant
4.4
Hervorragend(1365)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterran • Clayton
Heute 33 Mal reserviert
*2024 WINE SPECTATOR BEST OF AWARD OF EXCELLENCE*Renown Italian restaurateur Mario Iaccarino is pleased to invite guests for a taste of the Sorrento Coast at Casa Don Alfonso. Open for breakfast, lunch, dinner, and Sunday brunch, the menu tells the story of traditions passed down for generations in the family homes of southern Italy. These recipes come from a magical place, ripe with the culture and beauty of the Mediterranean. Alongside an unmistakable commitment to hospitality and service, Casa Don Alfonso brings hand-crafted flavors and carefully chosen ingredients with every bite.Family of Iaccarino honors the culinary heritage of the Campania region, with seasonal ingredients that closely resemble the sun-kissed produce harvested at the Iaccarino family’s farm. Fresh, handmade pastas create an edible narrative of the Iaccarino legacy, while whimsical desserts transport guests to Naples’ nostalgic bakeries. From Sorrento to St. Louis, we look forward to welcoming you soon.
Foto von Charlie Gitto's 'On the Hill' Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7174)
Preis: Hoch
• Italienisch • The Hill
Heute 73 Mal reserviert
Das Charlie Gitto`s "On the Hill" ist seit über 25 Jahren ein traditionelles Restaurant in St. Louis. Das Restaurant bietet eine Auswahl an italienischen Lieblingsspeisen einschließlich Pasta, Kalbfleisch und Huhn, Vorspeisen sowie leckere Steaks & Meeresfrüchte-Spezialitäten.
Foto von The Crossing Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(2579)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Clayton
Heute 21 Mal reserviert
Regionale Gerichte, direkt „vom Hof auf den Tisch“, produziert von Bauern in Missouri und Illinois. Auf die Frage, wie er The Crossing definiert, sagt der Inhaber und geschäftsführende Chefkoch Jim Fiala oft, dass er ein Küchenchef ist, der regional einkauft und so kocht, wie jeder französische und/oder italienische Koch es angesichts dieser Zutaten machen würde. An der Seite von Jim Fiala steht Chefkoch Brad Watts, der eine Menge Leidenschaft und langjährige Erfahrung in die Küche mitbringt. Unser Essen ist frisch, biologisch (wann immer möglich), saisonal und schlicht in der Gestaltung. The Crossing bleibt klassischen Kochtechniken treu und die Köche präsentieren Ihnen mit großer Freude ihre Fähigkeiten und Leidenschaft für die gehobene Küche.
Foto von Brasserie by Niche Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4209)
Preis: Moderat
• Französisch • St. Louis
Heute 45 Mal reserviert
Die Brasserie by Niche erwartet Sie in Central West End.
Foto von Stone Turtle Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1169)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • St. Louis
Heute 13 Mal reserviert
Stone Turtle is an American Restaurant and Whiskey Bar located in the heart of Dogtown, Saint Louis, just south of Turtle Park.
Foto von High Bar Clayton Rooftop Restaurant
4.3
Hervorragend(27)
Preis: Hoch
• Tapas / Kleine Gerichte • Clayton
Heute 17 Mal reserviert
High Bar pays homage to the high standards and aspirations of Clayton’s business professionals. Inspired by the rigorous bar exam—a symbol of dedication and achievement—High Bar stands as a beacon for those who strive for excellence. With its industrial-chic design and panoramic skyline views, it is the perfect setting in which to sip a cocktail and enjoy sophisticated American-style cuisine crafted from locally sourced ingredients.High Bar provides a space for meaningful connections and memorable moments, reflecting the precision and creativity of the community. Here, the elevated standards of Clayton's professionals and residents are mirrored in every detail, raising the bar for rooftop dining experiences.
Foto von The Preston Restaurant
4.4
Hervorragend(250)
Preis: Hoch
• Moderne französische Küche • Central West End
Heute 2 Mal reserviert
Located in the historic Chase Park Plaza anchored in the vibrant Central West End, the venue combines cozy/chic design elements with urban vintage charm, all in a relaxed neighborhood atmosphere. Offering a modern twist on French cuisine, craft cocktails, curated wine list and an intriguing beer selection.
Foto von Cafe La Vie Restaurant
3.9
Fabelhaft(219)
Preis: Hoch
• Französisch • Clayton
Heute 3 Mal reserviert
Welcome to Cafe la Vie located inside the Le Meridien Hotel in Clayton! Indulge yourself in the wonderous French European style cuisine created by our amazing team of culinary artists or a signature cocktail poured by our talented bartenders. Our spacious 7,400 sq. foot restaurant is open for breakfast, lunch, Sparkling Hour (our version of happy hour) and dinner in the heart of downtown Clayton. Cafe la Vie offers dishes highlighting European classics with local St. Louis flavors in a warm and inviting environment.
Foto von Russell's on Macklind Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1242)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • St. Louis Hills
Heute 27 Mal reserviert
Russells on Macklind is a neighborhood restaurant that serves seasonal farm to table dinner and weekend brunch. We are well known for our extensive bakery offerings as well as a bar that features seasonal cocktails, local craft beers, and wine. Russells is located in a renovated 100 year old building at the corner of Murdoch and Macklind in the Southampton neighborhood of St. Louis. We pride ourselves on serving exceptional food in a warm and inviting neighborhood atmosphere.
Foto von Dominic's on the Hill Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1120)
Preis: Hoch
• Italienisch • The Hill
Heute einmal reserviert
Dominic and Jackie Galati purchased Dominic's on the Hill in 1971 and moved in above the restaurant. Within two years, Dominic began winning national awards and has continued to do so for the last 40 years. This is an exceptional restaurant with fine Italian cuisine, professional, friendly service, & an extensive wine list. Dominic oversees the kitchen,and the menu includes fresh seafood, veal, tenderloin, lamb, and many other choices. The restaurant has a Florentine atmosphere, with low lighting, white tablecloths, & classic oil paintings. Dominic's has been honored by DIRONA, 2001 Restaurant Hall of Fame, 1999 International Award of Excellence, The Epicurean Award & was voted one of the two best Italian Restaurants in the country by Conde Nast Traveller. The second floor of the restaurant is available for private parties of 15-65. Please call for details. Smaller parties up to 18 people can be accommodated downstairs as well as larger parties up to 150.
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