Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Diego

Die besten Restaurants, für die sich eine lange Anfahrt lohnt, in North Park

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

44 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Siamo Napoli Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1328)
Preis: Moderat
• Italienisch • North Park
Heute 56 Mal reserviert
Specializing in Napolitano style pizza and pasta. We focus on clean fresh ingredients that thrive in our home land and make simple foods the star. We have a full bar with hand crafted drinks and a range of wines from Napoli and beyond.
Foto von Herb & Wood Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6491)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Little Italy
Heute 88 Mal reserviert
Das neueste Konzept, das Brian Malarkey nach San Diego gebracht hat.
Foto von Alexander's on 30th Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3097)
Preis: Hoch
• Italienisch • North Park
Heute 51 Mal reserviert
Dieses Restaurant wurde vom San Diego Union Tribune zu einem der „Top 25 gastronomischen Einrichtungen, in denen Sie speisen müssen bevor Sie sterben“ gewählt. Besuchen Sie die Website des Restaurants auf www.alexanderson30th.com
Foto von Louisiana Purchase SD Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(691)
Preis: Hoch
• Kreolisch / Cajun / Süden der USA • North Park
Heute 64 Mal reserviert
Conveniently set on Louisiana Street in North Park, our design of this intimate cocktail restaurant was inspired by the charm &; character of New Orleans, with creative touches of personal effects giving guests the feeling of warmth, community & fun Architect Jeff Svitak helped create a modern interpretation of a classic French Quarter restaurant, introducing elements of wood, marble &; rich velvet. Our lush patio seating flows seamlessly into our indoor dining space, a nod to the courtyards found across the beautiful southern city.Our rotating food menu will be dedicated to only the best seasonal ingredients, featuring big &; bold flavors from the region. Executive Chef Quinnton Austin recently relocated to San Diego from New Orleans, bringing with him an exciting wealth of knowledge &; experience in the culinary melting pot that defines southern cuisineAlligator Cheesecake, Andouille Fried Red Beans & Rice w/Chipotle Mousse, &
Foto von Coasterra Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(7597)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Harbor Island
Heute 101 Mal reserviert
Das Coasterra bietet Ihnen moderne mexikanische Küche der Region, geführt von der Chefköchin und Geschäftspartnerin Deborah Scott. Jeder Essbereich bietet eine spektakuläre Aussicht auf die Skyline von San Diego. Genießen Sie Ihre Speisen im Speisesaal mit raumhohen Fenstern und Blick auf die Bucht oder speisen im Freien während Sie sich die Lieblings Rosemary Margaritas der Chefköchin Deborah schmecken lassen. Reservierungen werden nur für den Innenbereich angenommen. Es werden keine Reservierungen für den Terrassenbereich akzeptiert.
Foto von Crudo Ceviche & Oyster Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(178)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Little Italy
Heute 15 Mal reserviert
Authentic Baja-style, ceviche, and oyster restaurant. Unique tostadas, oysters, tiradito, clams
Foto von Brigantine at Portside Pier Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4244)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Downtown / Gaslamp
Heute 98 Mal reserviert
The Brigantine is more than just home to some of San Diego’s finest seafood. It’s a place where locals and visitors alike come to share a lively atmosphere and authentic sense of community. The Morton family opened the first Brigantine on Shelter Island in 1969, with a vision that embraced the beach town lifestyle, a dedication to flavorful food, and a passion for friendly service. Today, we’re known far and wide for our San Diego-style surf and turf. From our award-winning fish tacos and freshly shucked oysters, to classic filet mignon or our perpetually best-selling marinated grilled swordfish. Always prepared to exceed expectations, and served with a smile. You can stop in at any neighborhood Brigantine and get a taste of the local flavor, from regionally inspired specials, to custom cocktails and home town craft beers. At the Brigantine we make first timers feel like regulars, and consider regulars part of the family. So come by often, and share our taste for life.
Foto von Madi Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(425)
Preis: Moderat
• Frühstück • Kensington
Heute 38 Mal reserviert
Bringing all-day brunch and grab-and-go coffee to Normal Heights, Madi is the upcoming daytime counterpart to Madison on Park, the well-established mid-century modern restaurant and bar that opened in University Heights in 2015. Offering a quick-service coffee counter fueled by Heartwork Coffee out of Mission Hills that’ll feature the full range of espresso drinks, specialty beverages, and tea as well as fresh pastries, Madi will also be an anytime option for sit-down breakfasts, mimosa-powered brunches, and casual lunches.Its breakfast menu ranges from waffle churro sticks and breakfast burritos to skirt steak eggs Benedict and a variety of pancakes based on a 60-year-old recipe from Madison co-owner Matthew, whose family runs a century-old breakfast spot in the midwest.Lunch will hinge on build-your-own grain and salad bowls along with lettuce wraps, ceviche, a burger, and a classic Tuna Melt!
Foto von STK- San Diego Restaurant
4.4
Hervorragend(3354)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Downtown / Gaslamp
Heute 46 Mal reserviert
STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Foto von Lou & Mickey's Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4150)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Downtown / Gaslamp
Heute 58 Mal reserviert
Das beliebteste Steakhouse im Gaslamp-Viertel liegt gegenüber dem San Diego Convention Center und zwei Blocks vom Petco-Park entfernt. Genießen Sie hier erstklassige Steaks, eine Auswahl an Meeresfrüchten und Fisch sowie exotische Drinks.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo