Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Die besten Trend-Restaurants in Bank

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

378 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Hawksmoor Guildhall Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4415)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Bank
Heute 31 Mal reserviert
Das Hawksmoor Guildhall ist ein hervorragendes Restaurant sowie eine Bar im Herzen der Stadt. Das Restaurant wurde bei den Tatler Awards 2012 als bestes neues Restaurant ausgezeichnet. Es bietet das beste Power-Frühstück (GQ Magazine) der Londoner Finanzkapital und eignet sich ideal für Meetings und zur Unterhaltung von Kunden. Das Restaurant mit 160 Sitzplätzen ist bekannt für üppige Steaks, Dry-Aged oder mindestens 35 Tage alt, einfach auf einem Holzkohlegrill zubereitet. Das Fleisch stammt von traditionellen Longhorn Rindern und wird von den mehrfach ausgezeichneten Metzgern The Ginger Pig bezogen. Die Weinstube ist groß genug, um Kostproben der umfangreichen Liste von Weinen und Portweinen durchzuführen, die auch als Glas serviert werden. In der Bar bereiten Ihnen die besten Barkeeper Londons klassische Cocktails sowie originelle Getränke zu. Zudem erwartet Sie ein privater Speiseraum mit 22 Sitzplätze sowie ein Tisch für 10 Personen im Hauptspeiseraum, an dem Ihnen ein Fest-Menü mit exklusivem Rindfleisch serviert wird. Sie können das Hawksmoor Guildhall auch exklusiv mieten.
Foto von The Wolseley City Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(80)
Preis: Moderat
• Moderne französische Küche • London Bridge
Heute 5 Mal reserviert
Rooted in the tradition of Europe’s grand café culture, The Wolseley City is known for its all-day dining, monochrome design details and landmark architecture, sited on the threshold of one of London’s most historic quarters on King William Street near Bank.
Foto von Cecconi’s at The Ned London Restaurant
4.4
Hervorragend(999)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Bank
Heute 24 Mal reserviert
Ned's Saturday Afternoon Feast is served in Millie's Lounge. You can eat as much as you like from a wide choices of sandwiches, sweet and savoury scones and lots of cakes.Due to government restrictions it won't be possible to approach the food displays to choose dishes. Instead guests will be able to order their selections from our menu and a server will bring their choices to them.Please be advised bookings cannot be made for drinks only. Pets, other than registered guide dogs are not permitted in any area at The Ned. We will try to accommodate pushchairs where possible but please be aware there may not be space at the table. If you would like to request a highchair or for further information please contact the restaurant directly. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation. Ned's Saturday Afternoon Feast is £60 per person or £70 per person with a glass of champagne. Unlimited Champagne op
Foto von Ned’s Sunday Feast London Restaurant
4.4
Hervorragend(1067)
Preis: Sehr Niedrig
• Britisch • Bank
Heute 42 Mal reserviert
Ned's Sunday Feast is served in Millie's Lounge. You can eat as much as you like from lobster & oysters, roasts with all the trimmings & salads, plus a cheese and dessert bar with plenty of puddings. The Ned’s Feast is £100 per person or £165 per person with free flowing Champagne. Member rates may apply.Please note, throughout December Ned's Feast will be £120 per person, or £190 with free-flowing Champagne.From January 2025, Feast will be £110 per person or £175 with free-flowing ChampagneChildren under six eat for free, and the feast is half-price for children aged six-12.Please be advised bookings cannot be made for drinks only. Pets, other than registered guide dogs are not permitted in any area at The Ned. If you would like to request a highchair or for further information please contact the restaurant directly. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead of or upon arrival.
Foto von Bread Street Kitchen & Bar — St Paul's Restaurant
4.2
Hervorragend(4180)
Preis: Moderat
• Europäisch • St Paul's
Heute 32 Mal reserviert
Das Bread Street Kitchen ist eine Institution der Stadt, das aus einem Restaurant und 2 Bars mit großen und attraktiven Räumlichkeiten besteht. Hier genießen Sie ganztägig anspruchsvolle, jedoch bodenständige Menüs, die aus saisonalen britischen Produkten zubereitet werden und international inspiriert sind.
Foto von The Parlour at The Ned London Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(485)
Preis: Sehr Niedrig
• International • Bank
For dinner or cocktails accompanied by jazz and cabaret, The Parlour is an intimate lounge adorned in dark floral wallpaper, where well-known industry names play alongside hotly-tipped new acts. Executive Head Chef Lee Kebble’s menu features Caviar, Steak Au Poivre, Lobster Thermidor, Chicken Kiev as well as a luxurious shellfish selection. Plus, there’s a sizeable wine and cocktail list.For all dinner bookings, an entertainment cover charge of £20 per person will be applied and guests will also have special access to The Vault after dinner* – subject to availability. Fee does not apply to Ned's Club members.Guests under the age of 18 are not permitted. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead or upon arrival.
Foto von Chatora City Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(42)
Preis: Hoch
• Indisch • London Bridge
Heute 2 Mal reserviert
Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar - The City, LondonStep into a world of culinary seduction at Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar, nestled in the vibrant heart of the City of London. Indulge your senses with our tantalising menu, where classic curries, mouth-watering tandoor dishes, and succulent grilled delights take center stage. Each dish is a masterpiece, crafted with the finest ingredients and infused with authentic Indian spices that promise to ignite your taste buds.Elevate your dining experience with our curated champagne list, offering the perfect bubbly companions to our sensational dishes. As the glamorous sister to Chatora in Richmond, Surrey, we bring you the same unparalleled quality and sophistication in a chic, alluring atmosphere.Whether it’s a business lunch, a romantic dinner, or a lavish celebration, Chatora Indian Restaurant and Champagne Bar is your destination for a dining experience that’s as unforgettable as it
Foto von Stem and Stem - Restaurant and Florist Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(46)
Preis: Hoch
• Modern Britisch • St Paul's
Michelin-trained chef Edward Boarland along with business partner Dee Reid have launched a new concept restaurant, wine bar and florist at 12 Bow Lane in London, called Stem and Stem. The concept of Stem + Stem champions British produce, both in the kitchen and theflorist, where possible sourcing as many local ingredients and products from SouthEast Farmers who advocate sustainability so they can bring the best product to thetable for their guests.Guests should expect a dynamic menu at Stem + Stem, which changes more thanseasonally. Ed often seeks inspiration from everyday life transporting this straight tothe kitchen with new menu additions every few weeks.
Foto von The Ivy Asia, St. Paul's Restaurant
4.4
Hervorragend(7365)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Asiatisch • St Paul's
Heute 174 Mal reserviert
Serving theatrical drinks and cocktails late into the night alongside a delicious menu of Asian-inspired dishes. The vibrant and playful destination entertains, inspires and excites guests from the moment they step inside.Our dress code is smart-casual and quite relaxed. We just ask that the general look does not appear too sporty i.e. tracksuits/football shirts/baseball caps. Smart trainers are allowed. We do not allow flip flops to be worn.
Foto von St. JOHN Smithfield Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4106)
Preis: Sehr Niedrig
• Britisch • Farringdon
Heute 48 Mal reserviert
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet. Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet. „Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker. Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo