Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Seattle / Eastern Washington

Die besten Restaurants mit gesunden Gerichten in Green Lake

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

57 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Nell's Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1696)
Preis: Hoch
• Amerikanisch Regional (Nordwest) • Green Lake
Heute 7 Mal reserviert
Nell's is an intimate, chef-owned restaurant located in the vibrant Green Lake neighborhood. Open for dinner seven nights a week, Nell's offers European-inspired New American cuisine featuring the finest Northwest seasonal ingredients. If we do not have your desired reservation time available online, please give us a call. Our chef Philip Mihalski's cooking approach unites his classic training in some of the most celebrated kitchens in New York City and France with his passion for freshness and simplicity.Nell's menus are designed to pair beautifully with your wine selection from our large wine list. We also offer vegetarian and vegan options on request.
Foto von Lola Seattle Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4247)
Preis: Moderat
• Mediterran • Downtown
Heute 43 Mal reserviert
Im Lola präsentiert Chef Matt Fortner rustikale mediterrane Küche. Dieses ist ein weiteres außergewöhnliches Restaurant der Familie Tom Douglas in der Innenstadt. Verpassen Sie nicht die brutzelnden Kebabs mit Ouzo, gedünstete pikante Tajine oder das frisch gegrillte Fladenbrot, dass zweimal täglich aus der eigenen Bäckerei Dahlia direkt über die Straße geliefert wird. Das Restaurant Lola im Herzen des belebten Viertels Belltown bietet den perfekten Ort für ein urbanes gastronomisches Erlebnis in einer peppigen Umgebung. Die Einkaufsmöglichkeiten in der Innenstadt und das Theater in Richtung Süden und großartige Musik und das Nachtleben Richtung Norden auf der 4th Avenue sind nur wenige Minuten entfernt. Dieses Restaurant ist der grünen Gemeinschaft verpflichtet, kompostiert 75% der Abfälle und unterstützt lokale Erzeuger.
Foto von Sushi Kashiba Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(843)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Belltown / Pike Place Market
Heute 23 Mal reserviert
Sushi Kashiba is Seattle's destination for Japanese fine dining at its highest level. Located next to historic Pike Place Market. Take a coveted seat at the Omakase sushi bar, where you just might find multi-James Beard Award nominated Chef Shiro Kashiba holding court.Most guests order one of Sushi Kashiba's chef curated sushi dinners. The mix of fresh local fish as well as delicacies from Japan and around the world will satisfy the palette of seasoned sushi fans as well as new entrants into the sushi world. We also feature à la carte items like agedashi tofu, oysters on the half shell and Chef Kashiba's New York Times featured black cod kasuzuke. Welcome to Sushi Kashiba.
Foto von Cedar + Elm Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(347)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Kirkland
Heute 29 Mal reserviert
Cedar + Elm is the heart of The Lodge at St. Edward State Park, a beautifully restored landmark hotel peacefully tucked away in a lush 326-acre forest just 30 minutes from Seattle. Led by Executive Chef Luke Kolpin (Formerly of Noma and Bravo's Top Chef), Cedar + Elm’s menu is inspired by the undeniable spirit of the region we’re proud to call home. Every ingredient, flavor, and method of preparation is infused with an anchored authenticity. The bounty of each season informs our direction, culminating in familiar and approachable dishes with refined presentations and bold flavors.Join us for breakfast, lunch, dinner, afternoon tea, or brunch, for an inspired Pacific Northwest dining experience. We also feature live music in our Tonsorium Bar Wednesday, Thursday, and Friday as well as all night happy hour Sunday through Thursday!
Foto von RockCreek Seafood & Spirits - Seattle Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2692)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Fremont
Heute 25 Mal reserviert
Das RockCreek Seafood & Spirits ist ein Restaurant und Bar mit Personal und es erwartet Sie im Viertel Fremont in Seattle, WA. Es ist täglich geöffnet und serviert Abendessen von 16:00 bis 23:00 Uhr, und samstags und sonntags auch Brunch von 09:00 bis 15:00 Uhr. Die Speisekarte konzentriert sich auf Meeresfrüchten aus nachhaltiger Fischerei aus aller Welt; es umfasst die regionalen Krabben, Austern und Muscheln aus Northwest, aber auch tropische Fische wie Kona Kampachi, den Hawaiian Ono-Fisch oder den Felsenbarsch der East Coast. Die Fische werden täglich frisch geliefert und es gibt auch exotische Zutaten aus der ganzen Welt. Die urban-industrielle Angel-Lodge wurde aus recycelten Baumaterialien aus der Region von Dovetail Construction and Marian Built gebaut. Die Tische wurden aus vom Borkenkäfer befallenen Pinienholz gefertigt, und auch für die alten Werkzeuge des Bauernhofs wurde eine neue Verwendung gefunden. Das Restaurant umfasst einen Hauptspeisesaal, eine umwerfende Bar, eine große moderne Terrasse, einen Loft in der obersten Etage und einen privaten Speisesaal.
Foto von Ben Paris Restaurant
4.3
Hervorragend(1165)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 53 Mal reserviert
Just steps away from Pike Place Market, Ben Paris is a vibrant hangout where locals and guests can enjoy a modern spin on classic American cuisine featuring the bounty of the PNW, hand crafted cocktails and carefully selected local beer & wine.-Reservations will be seated when the whole party has arrived-Reservations will be held for 10 minutes from reservation, please call if running late-Walk-ins welcome!-Large party reservations of 9-16 guests are available by phone for dinner 7 days a week and lunch Monday-Thursday. A credit card is required to secure the reservation. We do not accept reservations for weekend brunch for groups larger than 8 guests. A charge of $25/guest will be applied for no-shows on large party reservations. We kindly require that all members of large party dinner reservations participate in our Tour the Menu family-style dining option.
Foto von Harvest Beat Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1156)
Preis: Sehr Niedrig
• Vegan • Wallingford
Heute 6 Mal reserviert
Unser Essen im Harvest Beat respektiert die Jahreszeiten, unterstützt lokale Bio-Bauern und Jäger und schafft eine Gemeinschaft von bewusstem Leben.
Foto von Terra Plata Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4198)
Preis: Sehr Niedrig
• Vom Hof auf den Tisch • Capitol Hill / First Hill
Heute 39 Mal reserviert
Das Terra Plata erwartet Sie mit dem „Earth to Plate”-Konzept von Chefköchin Tamara Murphy. Es ist das Ergebnis ihrer Vorliebe für kreative und köstliche, von den Jahreszeiten inspirierte Gerichte, das mit Hilfe von regionalen Erzeugern und handwerklichen Produzenten ermöglicht wird.
Foto von Grappa - Seattle Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1211)
Preis: Hoch
• Mediterran • Queen Anne
Heute 29 Mal reserviert
From the beautifully prepared and exquisitely presented small plates, to the hand crafted cocktails, it is our goal to bring generations of family tradition to your neighborhood. Every dish is designed for you and your family to share, and our space offers the same warmth and passion you would find in our own kitchen. With our traditional Mediterranean small plates, thoughtfully designed cocktails, and extended wine and grappa list, it is our goal to give you the excellent dining experience you deserve!
Foto von The Ballard Cut Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(637)
Preis: Hoch
• Vom Hof auf den Tisch • Ballard / Fremont
Heute 9 Mal reserviert
The Ballard Cut is a farm-to-table restaurant and whisk(e)y bar specializing in local and seasonal ingredients. Our 1200+ bottle whiskey list ranges from Japanese and Scotch single malts to American bourbons and ryes. The collection is curated to include contemporary and affordable bottles as well as rare and antique vintages. Enjoy a scratch cocktail on our patio as you take in the energetic Ballard nightlife; share a bottle of wine and a tomahawk steak with friends and family; or take a trip around the world with a custom whisk(e)y flight built by our passionate and experienced staff. Helmed by owner Tommy Patrick and chef Rachael Peebles, The Ballard Cut is the culmination of decades of hard work and dedication in the restaurant industry. We sincerely hope you enjoy your dining experience.*We have both indoor and outdoor sidewalk seating available. Please call during business hours to confirm any seating requests.*
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo