Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten Restaurants mit gesunden Gerichten in Andersonville

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

105 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Anteprima Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3555)
Preis: Hoch
• Italienisch • Andersonville
Heute 9 Mal reserviert
Das Anteprima serviert regional inspirierte, rustikale Küche, die nach originalitalienischen Rezepten zubereitet wird. Zu den Zutaten gehören wann immer möglich lokale und ökologisch angebaute Zutaten. Buon appetito! Sonntags bis donnerstags serviert das Anteprima ein 3-Gänge-Menü Ihrer Wahl. Dabei wählen Sie eine beliebige Kombination aus Vorspeise, Hauptgericht und Dessert aus der regulären Speisekarte oder aus den Tagesgerichten, alternativ eine Kombination aus Vorspeise, Pasta und Entree ohne Dessert für insgesamt nur USD 29. Bestimmte Gänge sind mit einem Aufschlag von USD 5 verbunden.
Foto von Daisies Chicago Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(230)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Logan Square
Heute 154 Mal reserviert
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Foto von Boka Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7181)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Lincoln Park
Heute 109 Mal reserviert
Das mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Restaurant Boka ist seit 2003 eine feste Institution in Sachen Speisen in Chicago. Im Januar 2014 trat Chef Lee Wolen als Executive Chef und Geschäftspartner bei, nachdem das Restaurant einer größeren Renovierung unterzogen wurde. Seit seiner Zeit Im Boka wurden Kritiker darauf aufmerksam. Phil Vettel von der Chicago Tribune und die Eater Chicago ernannten beide Lee als "Koch des Jahres 2014". Zuletzt wurde Lee 2015 als "Koch des Jahres" ernannt und das Boka Restaurant erhielt 2015 in Chicago bei den begehrten Jean Banchet Awards die Auszeichnung "Restaurant des Jahres". Die Gerichte im Boka umfassen moderne, amerikanische Speisen, die auf Saisonalität und so viele lokale Zutaten wie möglich basieren. Der Pasty Chef Meg Galus trat der Küche im Boka im Jahr 2015 bei und bietet einen nahtlosen Übergang zwischen herzhaften und süßen Speisen, die die Nutzung von hervorragenden, hochwertigen Zutaten widerspiegeln und nach Wolen sorgfältig vorbereitet und aufbereitet werden.
Foto von Eden Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1615)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Avondale
Heute 66 Mal reserviert
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Foto von Thattu Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(468)
Preis: Hoch
• Indisch • Avondale
Heute 34 Mal reserviert
Comfort food from Kerala, India's spice garden. Thattu is located in the beautiful Chicago neighborhood of Avondale. It was born of Chef Margaret Pak’s love for the southwest Indian coastal cuisine of Kerala. Our menu brings you traditions of Kerala along with playful interpretations from our culinary team. Rich with aromatic spices, coconut and curry leaves, the cuisine is a celebration of the bounty of the land and the sea.
Foto von Bloom Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(514)
Preis: Hoch
• Vegetarisch / Vegan • Bucktown / Wicker Park
Heute 56 Mal reserviert
100% Plant-Based restaurant in Wicker Park. We have always had the core belief of being as good to ourselves (and the earth) as possible, but as we grow, we have always wanted to do more. With this desire, we decided to open Bloom Plant Based kitchen. Not only is eating a more plant-based diet healthier and more forgiving to one’s body, but it is significantly better for the environment. However, with healthy plant-based options not being the popular choice, we know we have stiff competition. Therefore, our intention with Bloom is to focus on bringing flavorful, healthy, and affordable plant-based food to families while also being desirable and appealing to everyone regardless of their diet.
Foto von Willow Room Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1911)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Lincoln Park
Heute 82 Mal reserviert
Das Willow Room, ein neues Restaurant in Lincoln Park, bietet europäische/amerikanische Bistro-Küche in einer klassischen, einzigartigen Atmosphäre.
Foto von Herb Restaurant
4.4
Hervorragend(474)
Preis: Sehr Niedrig
• Thailändisch • Uptown
Heute 5 Mal reserviert
**Please visit our website to make a reservation as we transition away from OpenTable. Thank you!**Herb provides fine Thai dining in the Chicago area. The chefs use the freshest and highest-quality ingredients (mostly organic) while at the same time injecting their passion for the culinary arts in each and every dish. The restaurant itself is the creation of Patty Neumson, who grew up in Thailand. She has developed four seasonal menus for Herb that guests can order from, depending on the time of year. Herb has been the recipient of numerous awards and recognition for its cuisine. Winner of Guy Fieri's 'Spiciest Episode', and Chef battle '18. Won Best 100 Dishes in Chicago from Time Out Magazine. '15-'18 Michelin recommended restaurant. Zagat Rated in '17 as Best Restaurant. As seen on channel 5, 7, 9, and 11.
Foto von All Meal Prep Kitchen & Cafe Restaurant
4.5
Hervorragend(23)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Edgewater
Heute 5 Mal reserviert
WE HAVE JUST ACQUIRED OUR LIQUOR LICENSE! Join us for a drink and a meal! Discover our new American Fare restaurant in the heart of Edgewater, Chicago, where we offer a café experience in the morning and fine dining in the evening. Start your day with imported Austrian coffee, or one of our various breakfast items. Enjoy one of our locally sourced freshly squeezed fruit juices. When the sun sets, come and enjoy our signature New York Strip Steak, Branzino fish, as well as our specially crafted appetizers, salads, and pasta dishes. Ask about our GLUTEN FREE options. Whether you join us for a leisurely brunch, or for a high end dinner experience, we invite you to indulge in our establishment with us.We have free parking in our back lot! The alley entrance is the alleyway right next to our restaurant on Bryn Mawr. If you have any questions or issues about parking, feel free to call us at 312-313-2011 and we will be more than happy to help.
Foto von R J Grunt's Restaurant
4.5
Hervorragend(2006)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Lincoln Park
Heute 65 Mal reserviert
Als das erste Lettuce Entertain You Restaurant empfängt Sie das Grunts immer noch im flippigen, unbekümmerten Flair der 70er Jahre. Dieses spiegelt sich im Dekor, der Musik und in der Speisekarte wider. Immer noch können Sie hier delikate Gerichte genießen. Wählen Sie von der breitgefächerten Speisekarte, und lassen Sie sich nicht die zahlreichen bekannten Gerichte des Grunts entgehen. Die Burger gelten als die besten in der Stadt. Das Salabuffet empfängt Sie mit über 50 unterschiedlichen Bestandteilen. Die riesigen Malzbiere und Milchshakes werden von Hand gemacht und bestechen durch eine Vielzahl an Geschmacksrichtungen. Kosten Sie außerdem die gegrillten Baby Back Rips und die Sandwiches mit Schweinefleisch!
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo