Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigtes Königreich
  3. London

Tolle Restaurants in Camden Town

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

502 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Blues Kitchen - Camden Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3633)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Camden Town
Heute 55 Mal reserviert
Das The Blues Kitchen ist die Heimat des Blues und des Rock ’n’ Roll in London. Hier genießen Sie echte amerikanische Soul-Küche und über 80 verschiedene Bourbons, erleben jeden Abend Blues-Musik live und tanzen am Wochenende bis tief in die Nacht!
Foto von Mildreds Camden Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(60)
Preis: Moderat
• Vegan • Camden Town
Heute 28 Mal reserviert
Serving internationally inspired plant-based deliciousness in London for over 35 years. Mildreds is all about fresh, colourful food that’s vibrant and full of flavours. Their six London restaurants, each with their own unique style and personality, offer laid-back and friendly service in a lively atmosphere. Often surprising and seducing hardened carnivores and with all of their dishes vegan and many gluten free, Mildreds offers a warm welcome to all.Recently refurbished Mildreds Camden is the perfect spot for large groups and boasts a large outdoor dining area.
Foto von Poppies Camden Restaurant
4.3
Hervorragend(213)
Preis: Moderat
• Fisch • Camden Town
Heute 9 Mal reserviert
Poppie’s is renowned for authenticity – and it’s little wonder, with born and bredEast-end proprietor, Pat ‘Pop’ Newland, at the helm. Pop’s career in the fish and chip business started in 1952 when, aged 11, he got a job on Roman Road cutting up copies of The Daily Mirror to wrap fish and chips in. With decades of experience behind him, ‘Pop’ founded Poppie’s. The shops are filled with retro memorabilia from Pop’s childhood, The uniforms channel a 1950s vibe, and the music is tailored to each shop. Dining in one of Pops restaurants is an experience with retro vibes and iconic looks from the decades. For instance, Seventies Formica and Anaglypta wallpaper will be just one of many pieces of kitsch decor on show.
Foto von Laz @Camden Restaurant
4.4
Hervorragend(138)
Preis: Moderat
• Türkisch • Camden Town
Discover our exciting menu offering a broad range of fresh, light and tasty salads, delicious fish, meat or vegetarian platters, pastas or pizzas. Just enjoy a variety of flavours from the London’s most exciting and prolific eateries.
Foto von Dolsot Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5)
Preis: Moderat
• Koreanisch • Camden Town
Heute 3 Mal reserviert
Welcome to Dolsot.We look forward to seeing you soon.
Foto von Sexy Fish London Restaurant
4.5
Hervorragend(3006)
Preis: Hoch
• Japanisch • Mayfair
Heute 123 Mal reserviert
Das Sexy Fish begrüßt Sie am Berkeley Square und bietet im Restauant, an der Essbar und am offenen Küchenschalter Platz für bis zu 200 Gäste. Freuen Sie sich auf eine berauschende Mischung aus dem Glamour der Mitte des Jahrhunderts und beeindruckenden Kunstwerken. Das Menü nimmt seine Inspiration aus den Meeren Asiens. Das Restaurant ist geöffnet von mittags bis spät abends, an 7 Tagen in der Woche.
Foto von St. JOHN Smithfield Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4078)
Preis: Sehr Niedrig
• Britisch • Farringdon
Heute 40 Mal reserviert
Fergus Hendersons Konzept „von der Schnauze bis zum Schwanz“ wurde 1994 in einer ehemaligen Räucherkammer, gleich um die Ecke vom Smithfield Market, begründet. Das Restaurant St. John ist eine Hommage an hochwertige britische, saisonale Speisen, die mit einfachen, traditionellen Kochtechniken zubereitet werden. Es gilt als eines der 50 besten Restaurants der Welt und wurde im Jahr 2009 mit seinem ersten Michelin-Stern ausgezeichnet. „Von der Schnauze bis zum Schwanz“ bedeutet, dass alle Teile eines Tieres in der Küche verwertet werden. Neben Roastbeef und Rotzunge stehen daher auch Schweinemilz, Nierenspießchen, Rinderherzen, Leber und Kutteln auf der Speisekarte. Das gebratene Knochenmark mit Petersiliensalat ist ein Klassiker. Das Restaurant scheint auf den ersten Blick vielleicht nicht für Vegetarier geeignet, doch die fleischlosen Gerichte werden mit derselben Sorgfalt zubereitet wie das Fleisch, der Fisch, das Geflügel und die Desserts.
Foto von Bacchanalia Restaurant
4.4
Hervorragend(1000)
Preis: Sehr Niedrig
• Griechisch • Mayfair
Heute 168 Mal reserviert
Culinary artistry, inspired by historic Greco-Roman feasts. The Mediterranean’s finest ingredients are given centre-stage, and dishes are finished at table to theatrical acclaim. Breath-taking interiors by Martin Brudnizki Design Studio, where classical myths are retold through a modern palette of the most refined materials, and comforts to sink into. Dramatic artworks by Damien Hirst soar over the dining area, whilst the eye falls on piece after piece of original, antique sculpture.
Foto von The Ivy Asia, Mayfair Restaurant
4.4
Hervorragend(2999)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Asiatisch • Marble Arch
Heute 132 Mal reserviert
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining in the heart of Mayfair on North Audley Street. Made with. Whether you’re sharing our Red Vase Tuna 4 Ways, or keeping the Kung Po Monkfish all to yourself, you’ll find something for all palates and every occasion. You'll also find an incredible range of vegetarian dishes and plant-based dishes such as Spinach and Mushroom Gyozas, Vegetable Tempura and Spinach and Mizuna salad. Phoenix, which brings the heat of tequila, sake and ginger with a citrus kick, or elevate your evening with the Champagne refinement of the Zeitaku. Meanwhile, we encourage you stay after dark with our DJs performing every evening, letting you stay and play until the late night.
Foto von The Lore of the Land Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(806)
Preis: Sehr Niedrig
• Gastro-Pub • Fitzrovia
Heute 10 Mal reserviert
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo