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Die besten veganen Restaurants in Ridgewood

Preisklasse
Küche
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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

344 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Modern Love Brooklyn Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1484)
Preis: Moderat
• Vegan • Williamsburg
Heute 5 Mal reserviert
Schicke vegane Speisen – ein Fest für die Seele
Foto von Delice & Sarrasin Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1692)
Preis: Hoch
• Vegan • West Village
Heute 11 Mal reserviert
Our family-run restaurant is dedicated to creating a truly immersive dining experience where plant-based eaters can indulge in the rich heritage of French gastronomy.Our talented chef Yvette Caron meticulously craft each dish, ensuring that no compromise is made when it comes to taste, texture, or presentation.Indulge in the classic French dishes you know and love, reimagined through a vegan lens. Savor the delicate flavors of a vegan coquilles Saint-Jacques, where tender pea and seaweed fiber take center stage, perfectly complemented by a garlic sauteed olive oil spinach. Delight in the savory aromas of a boeuf bourguignon, transformed into a delectable pea protein-based dish simmered in a rich red wine sauce, served with fingerling potatoes.Whether you’re a dedicated vegan, a curious foodie, or simply someone seeking a taste of France in a compassionate way, Delice & Sarrasin warmly invites you to savor the finest vegan French cuisine. Bon appétit!
Foto von The Musket Room Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(895)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • NoLita
Heute 23 Mal reserviert
The Musket Room bringt den Geist von Neuseeland und die diversen Küchen des Landes in Manhattans Viertel Nolita. Der aus Neuseeland stammende Chefkoch und Eigentümer Matt Lambert hat eine Speisekarte kreiert, auf der die Entwicklung der neuseeländischen Küche von den Traditionen der Alten Welt und asiatischen Einflüssen bis hin zur heutige Zeit mit dem Einsatz von lokalen und saisonalen Angeboten zu finden ist. Das von einer Zeit als Neuseeland noch voll von Abenteurern und Entdeckern war inspirierte The Musket Room verfolgt einen modernen Ansatz der kulinarischen Vergangenheit des Landes und serviert Ihnen Abendessen sowie Getränke. Wenn Sie über Open Table reservieren erhalten Sie einen Platz im Hauptspeiseraum oder im Gartenzimmer, wo Sie jeweils à la carte oder die Degustationsmenüs mit der langen Geschichte oder der kurzen Geschichte genießen können. Degustationsmenüs müssen im Voraus gebucht werden. Falls Sie oder einer der anderen Gäste eine Allergie oder spezielle Ernährungsbedürfnisse hat, lassen Sie uns dies bitte wissen. Wenn Sie uns 24 Stunden vorher Bescheid geben, können wir auch Gerichte für Vegetarier und Veganer anbieten.
Foto von Divya's Kitchen Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(969)
Preis: Moderat
• Vegetarisch / Vegan • East Village
Heute 6 Mal reserviert
Led by acclaimed Ayurvedic Chef Divya Alter, Divya’s Kitchen serves planted-based meals rooted in Ayurvedic principles, using only the freshest, highest-quality ingredients. Our produce is organic, seasonal, and local whenever possible, and we source local grass-fed milk for our house-made ghee & fresh cheeses. Everything we serve at the restaurant is made from scratch daily to maximize flavor, vitality, and digestibility. We offer a full lunch, dinner, and brunch menu, and a large selection of teas and other Ayurvedic-inspired beverages. The ambiance is tranquil and warm - the perfect setting for a meal that nourishes the mind, body, and soul.
Foto von Hawksmoor NYC Restaurant
4.4
Hervorragend(2816)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Gramercy Park
Heute 183 Mal reserviert
Located in the heart of Gramercy in the restored Assembly Hall of the landmarked United Charities Building, Hawksmoor is a steak restaurant that celebrates all-natural, pasture-reared, and traditionally dry-aged beef. Our beef is seasoned simply with sea salt and cooked over live-fire charcoal. Our seafood is locally and sustainably sourced from northeastern waters and we use small-farm produce whenever possible. On Sunday afternoons Hawksmoor keeps with the tried-and-true British tradition and features a Sunday Roast. Completing our offerings are award-winning cocktails, including New York City's coldest martini, and a carefully curated wine selection. The restaurant houses 150 in the dining room and 35 in the bar area. There are also two private dining rooms that can hold 12 people and serve exclusive, family-style menus.
Foto von Oda House - Upper East Side Restaurant
4.5
Hervorragend(387)
Preis: Moderat
• Georgisch • Upper East Side
Heute 10 Mal reserviert
Oda House Offers authentic Georgian cuisine and natural wines. A liberal use of spices, kebabs, khinkali (oversized meat-and-cheese dumplings), mtsvadi, khachapuri (Georgian cheese bread) and adjaruli (Cheese boat) typify the kitchen’s preparations. But, more classic dishes may reveal satsivi, or boiled chicken, served cool in a warmly spiced and seasoned walnut sauce, accompanied by gomi. Oda House uses mostly fresh and organic ingredients sourced from local farms. Menu has plenty of vegan and Gluten-free choices.Maia Acquaviva, managing partner and executive Chef of Oda House, brings Georgian cuisine and a dose of Georgian culture and pride to NY. The passion she had from an early age to cook blossomed. Maia said, “Words cannot fully express how grateful I am for the opportunities that have been presented to me.” Her life motto is: If you want something with all your heart, the entire universe mobilizes around you to make your wishes come true!
Foto von The Butcher's Daughter - Nolita Restaurant
4.5
Hervorragend(72)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • NoLita
Heute 26 Mal reserviert
At The Butcher's Daughter Nolita, we believe vegetables are extraordinary—and they deserve the spotlight in your everyday lifestyle. Nestled in one of New York City’s most vibrant neighborhoods, our Nolita location offers a warm, inviting atmosphere that blends urban energy with a touch of rustic charm. Led by our Executive Chef Rae Kramer, we serve breakfast, lunch, and dinner with a rotating menu of nourishing dishes crafted from in-season ingredients, freshly baked breads and pastries, and organic cold-pressed juices. With many vegan and gluten-free options available, there’s something for everyone. Pair these with our locally roasted coffee, artisanal craft cocktails, and a curated selection of wine. As a proud multi-time winner of OpenTable’s Diner’s Choice award, we invite you to experience a celebration of flavor, wellness, and creativity at every meal, whether you dine with us or enjoy take-out and delivery.
Foto von BONDST Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3244)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • NoHo
Heute 137 Mal reserviert
BONDST in NoHo, ist ein trendiges Restaurant in der Innenstadt mit einer warmen minimalistischen Innenarchitektur. Die Küche ist neu-japanisch mit europäischen und asiatischen Einflüssen. Das BONDST hat den Citysearch 2007 und 2008 Publikumspreis für das beste Sushi in New York City, sowie den 2008 Publikumspreis für den besten Martini in NYC gewonnen.
Foto von Nami Nori West Village Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(117)
Preis: Hoch
• Japanisch • Greenwich Village
Heute 82 Mal reserviert
Nami Nori is a casual, Japanese restaurant specializing in open-style temaki hand rolls, in the West Village. The menu features signature hand rolls, including crunchy varieties, as well as classic versions, and a special vegan section. Japanese-inspired snacks and desserts are also on offer. Beer, sake and wine are available both on tap and by the bottle.
Foto von Loring Place Restaurant
4.5
Hervorragend(181)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Greenwich Village
Heute 9 Mal reserviert
Loring Place by award winning Chef Dan Kluger is located at 21 W. 8th Street in the heart of New York's Greenwich Village. The restaurant is the culmination of a lifelong dream for the chef who has cooked in some of New York’s most beloved restaurants, for the city’s top restaurateurs. At Loring Place, chef Kluger’s skill for creating delicious market-driven dishes, with unexpected but incredibly pleasing flavor combinations, is on full display. The menu, comprised of small and large shareable plates, spotlights farms and farmers whom Kluger has gotten to know intimately over 20+ years of frequenting the Union Square Greenmarket.

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