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Die besten veganen Restaurants in MiMo / Upper East Side

Preisklasse
Küche
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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

88 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Nami Nori - Design District Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(79)
Preis: Hoch
• Japanisch • Design District
Heute 58 Mal reserviert
Nami Nori is a casual, award. winning, temaki bar specializing in open-style sushi hand rolls. Our menu features signature temaki, including crunchy varieties, as well as takes on the classics and a special vegan section. The open-style temaki allows guests to enjoy a wide variety of flavors, in each fun-to-eat, visually tempting bite.We also serve Japanese-inspired snacks and appetizers, along with a selection of beer, sake and wine, available on tap and by the bottle. Nami Nori is a casual yet elegant temaki bar offering guests a unique sushi dining experience in Williamsburg. Coming from the rarified Japanese restaurants in which they trained, partners Taka Sakaeda, Jihan Lee and Lisa Limb envisioned Nami Nori to be a more inclusive place that balances accessibility with a dedication to quality and creativity with a respect for traditional techniques.Nami Nori is a place to share with friends, old and new.
Foto von Makoto - Bal Harbour Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4119)
Preis: Hoch
• Japanisch • Bal Harbour
Heute 176 Mal reserviert
Stephen Starrs neuestes japanisches Restaurant Makoto befindet sich im Gebäude der renommierten Bal Harbour Shops. Makoto hat ein modernes japanisches Menü mit Sushi-Bar, zeitgemässe japanische Gerichte und Bincho Charcoal Robata. Eine handgefertigtes Getränke-Programm mit dem Schwerpunkt auf Sake ergänzt die Küche. Für den Speisesaal und die Sushi Bar werden Reservierungen entgegen genommen. Tische im Freien können nach Verfügbarkeit genutzt werden.
Foto von Blue Collar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1348)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • MiMo / Upper East Side
Heute 9 Mal reserviert
Established in 2012 as Miami's premier destination for contemporary comfort, Blue Collar is the labor of love from Chef Daniel Serfer ( New Times Best chef 2015), a Miami native. We offer an unprecedented selection of amazing meats and vegetables, served from a menu that allows you to customize your plate exactly how you want it. If you'd like to have a gut busting indulgent cheat meal, we got you. At the same time if you wanna keep it super light or even vegetarian/vegan, we can cover that too. Rounding out the menu is an exceptional selection of cocktails, craft beers, cocktails, and fine wines. Save room for dessert, our Heath Bar and Butterscotch bread pudding is legendary. Don't forget about our amazing happy hour M_F 4-7. Please note that we are currently not accepting reservations larger than 6 people.
Foto von Nobu Miami Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3980)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • South Beach
Heute 82 Mal reserviert
Die Miami Vorposten von Nobu, Das weltbekannte japanischen Restaurant begrüßt Sie etwas außerhalb von Miami, in Nobu. Es ist ein Pioniert für einen neuen Stil der japanischen Küche und bildet einen Ort der Aufregung in dem malerischen Eden Roc Hotel. Die Speisekarte bietet spezielle Gerichte des Chefkochs Nobu Matsuhisa, wie den Fisch in Miso-Marinade und die Tempura Rock Shrimps. Auch Lieblingsspeisen auch Miami wie ein Hummer-Risotto, Austern und Seeigel in einer neuen Variante sind vertreten. Omakase oder Degustationsmenüs bieten eine unvergessliche Gelegenheit, die zahlreichen charakteristischen Aromen des Restaurants zu genießen.
Foto von KYU Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1667)
Preis: Hoch
• Modern Asiatisch • Wynwood
Heute 37 Mal reserviert
Chefkoch Michael Lewis und General Manager Steven Haigh bringen mit der Eröffnung des KYU ein neues Konzept nach Miami. Dieses asiatische Holzgrill-Restaurant verfügt über eine vielfältige Speisekarte und konzentriert sich auf professionellen und dennoch entspannten Service und Engagement für umweltfreundliche Praktiken. Das Menü von Chefkoch Lewis ist von vielen Jahren seiner weltweiten Reisen beeinflusst und von japanischen und koreanischen Yakiniku (wörtlich übersetzt gegrilltes Fleisch auf Japanisch) inspiriert. Die Gerichte sind so erstellt, das Sie einfach und mit anderen teilbar sind, was ein warmes und soziales Umfeld schaffen soll. Barbecue-Fans werden Elemente des amerikanischen Südstaaten-BBQs im ganzen Menü finden, einschließlich der traditionellen "slow and low"-Technik. Eine sorgfältig erstellte Cocktailkarte umfasst Variationen von klassischen Cocktails mit cleveren asiatischen Änderungen. Der Einrichtung wurde designt, um Elemente der Nachbarschaft mit Rohbeton, lokaler Kunst und Holz sowie Metall-Akzenten zu verbinden. Die natürlichen Elemente im modernen Design reflektieren dies.
Foto von Kiki on the River Restaurant
4.3
Hervorragend(1293)
Preis: Hoch
• Mediterran • Downtown Miami
Heute 28 Mal reserviert
Embracing the hospitality and spirit of the Greek islands, Kiki on The River is heralded for it meticulously-scuffed elegance that only a windswept waterfront garden can provide. Weekdays, join us for romantic waterfront dining by celebrated Chef Steve Rhee. On weekends kicking off Friday nights, Mykonos comes to Miami with live DJ and a party atmosphere featuring a festive soundtrack, twirling napkins, and dancing that will make you say "opa!"
Foto von Tanuki River Landing Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(521)
Preis: Moderat
• Asiatisch • Allapattah
Heute 19 Mal reserviert
Tanuki Miami is a gateway to a unique Asian culinary experience in the heart of South Beach, serving dishes and drinks inspired by the Japanese, Chinese, and cuisines from all over Asia. Located on the ever-bustling Alton Road at the corner of 11th Street, our South Beach restaurant is hailed by both critics and customers alike as one of the best places to enjoy Asian fusion dishes and high-quality ingredients in Miami Beach.
Foto von Essensia at The Palms Hotel & Spa Restaurant
4.5
Hervorragend(684)
Preis: Hoch
• Mediterran • Mid-Beach
Heute 5 Mal reserviert
Essensia Restaurant & Bar, located in the iconic and historic The Palms Hotel & Spa, presents seasonally-inspired, mindfully-sourced Mediterranean-style cuisine with Asian influences. Healthfully-prepared dishes made from premium, local and sustainably farmed ingredients cater to a variety of dietary preferences, including gluten free and vegan. Handcrafted cocktails and a carefully selected wine list complete the experience in a tropical and casually elegant indoor-outdoor ambiance that feels worlds away from the city’s hustle and bustle. Recently re-opened following a complete interior re-design and new menus by Chef Diana Tandia, the Slow Food Snail of Approval and Surfrider Foundation Ocean Friendly Restaurant honored eatery has recently been awarded ‘Best Outdoor Dining’ and ‘Best Healthy Dining’ in OpenTable’s 2025 Diners’ Choice Awards.
Foto von Rishtedar - Miami Restaurant
4.5
Hervorragend(245)
Preis: Hoch
• Indisch • Wynwood
Heute 19 Mal reserviert
Rishtedar is an exotic and innovative place, where flavors intermingle with a first class atmosphere, to bring the best of the Indian cuisine. A cuisine with more than 5,000 years of tradition, characterized by masala but it has also evolved through history due to Portuguese, Persian and English influences, and to which years later ingredients from the new continent such as tomato, chili, corn and potato were added, transforming the cuisine into an experience that brings together elements from all over the world that converge in unique dishes, created by chefs brought directly from India.
Foto von Pinch Kitchen Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(593)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • MiMo / Upper East Side
Heute 4 Mal reserviert
On the corner of NE 86th Street and Biscayne Blvd in Miami, is where you will find Pinch Kitchen+Bar. An open kitchen, wooden tables, black and white accents, and a chalkboard wall give this cozy restaurant a hip, chic vibe. Executive Chef-Owner John Gallo opened the doors in the fall of 2015, and it has been receiving rave reviews ever since. The menu changes seasonally and features fresh produce, fresh proteins, and ingredients by always sourcing locally first for the best fresh taste. Offering a Full Bar, Craft Cocktails, Craft Beers, Wine, and Organic Wines. In addition to the À la carte menu, they offer daily specials and there is always one vegan option. The Pinch salad, the Famous Eponymous Pinch burger, the Ceviche, and the Churrasco steak are all popular choices with critics and returning guests alike for brunch, lunch, and dinner. Has been awarded Best New Restaurant in Miami by Miami New Times. Enjoy delicious dining at Pinch Kitchen+Bar for Lunch, Brunch, and Dinner

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Von verifizierten Gästen empfohlen
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