Die besten veganen Restaurants in Folsom
Preisklasse
- 25 € und darunter
- 26 bis 42 €
- 42 € und mehr
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit
47 verfügbare Restaurants in der Nähe
Heute 26 Mal reserviert
Heute 29 Mal reserviert
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • University City
Heute 70 Mal reserviert
Heute 8 Mal reserviert
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Center City
Heute 115 Mal reserviert
Preis: Moderat
• Italienisch • South Philly
Heute 43 Mal reserviert
Heute 58 Mal reserviert
Wovon ortsansässige Gäste schwärmen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
- CCandaceLos Angeles •2 Bewertungen5.0Vor 4 Tagen besuchtMy first time at Charlie was a sinner. was absolutely memorable and I’m still thinking about dinner and dessert post-meal. The Charred Broccolini, Triple Cooked Fried, Mama’s Meatballs and Chocolate Pot De Crème are absolutely wonderful. Everything was delicious and I cannot wait to come back again— compliments to the chef and fabulous service!Mehr erfahrenCharlie was a sinner.Preis: Hoch• Tapas / Kleine Gerichte• Center City•4,6
- TTerriPhiladelphia County •3 Bewertungen5.0Vor 7 Tagen besuchtAmazing food and experience. Loved the whole experience.Mehr erfahrenFitzon4thPreis: Hoch• Vegan• Queen Village•4,8
- JjackVIPNew York City •7 Bewertungen5.0Besucht am 26. Dez. 2024Fantastic food; Christian who waited on us was perfect-friendly and accommodatingMehr erfahrenBar BombonPreis: Sehr Niedrig• Vegan• Center City•4,7
- NHNancyHVIPNew York City •126 Bewertungen5.0Besucht am 10. Juli 2023It has been a while since we had eaten there. The lunch special with a $5 individual deep dish pizza could not be beat. Delicious. We will be back.Mehr erfahrenUno Pizzeria & Grill - ChesterPreis: Moderat• Amerikanisch• Chester•4,2
- JBJBfromNJWashington, D.C. Area •3 Bewertungen5.0Besucht am 3. Jan. 2016This restaurant is worth the hype; be sure to make weekend reservations way in advance (they are strict about them). The meals come as small plates, and the waiter kindly equated the first grouping of plates to being appetizers, the second grouping as main courses, and the third as sides. My husband and I ordered the carpaccio portabello mushrooms and the roasted golden beets to start. Perfectly presented and the right meld of flavors in each. For the next courses, one dish out did the next. Meat eaters will not be disappointed. We finished with a small scoop of cherry sorbet with balsamic vinegar; be sure to give it a try. We look forward to going again the next time we are in Philly.Mehr erfahrenVedgePreis: Hoch• Vegetarisch• Center City•4,7