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Die besten veganen Restaurants in Closter

Preisklasse
Küche
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Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

26 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Mezza Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1013)
Preis: Hoch
• Mediterran • Westwood
Heute 13 Mal reserviert
Das Mezza bietet authentische mediterrane und amerikanische Küche mit modernem Touch. Alle unsere Gerichte werden mit frischen Zutaten zubereitet, so dass wir die köstlichsten Speisen bieten können. Wir sind vor kurzem in unseren schönen und größeren Laden gezogen. Es erwarten Sie ein wunderbares Ambiente, neue verlockende Gerichte und ein gemütlicher privater Speiseraum. Wir freuen uns Sie hier begrüßen zu dürfen!
Foto von Axia Taverna Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1008)
Preis: Hoch
• Griechisch • Tenafly
Heute 13 Mal reserviert
Das Axia Taverna mit seiner aufregenden griechischen Küche erfreut sich bei Feinschmeckern aus New Jersey seit der Eröffnung 2006 großer Beliebtheit. Das energiegeladene, einladende Interieur des Axia mit seinem stilvollen, modernen Schnitt zeichnet sich durch ungezwungene Eleganz aus. Der Chefkoch Alex Gorant modernisierte das typische kulinarische Erlebnis in Vorstädten durch die Unterteilung der Gerichte in kleine und große Teller. Zum Axia gehört auch eine Bar mit Schanklizenz und vom Sommelier ausgewählten Qualitätsweinen aus Griechenland. Das Axia erhielt 3 Sterne-Bewertungen vom Bergen Record und vom Crain's New York. Ebenso wurde es von der New York Times und von Zagat positiv rezensiert. Schauen Sie im Axia Taverna vorbei - ob zum Mittag- oder Abendessen, für Cocktails oder private Veranstaltungen.
Foto von Phoenician Restaurant
4.3
Hervorragend(107)
Preis: Hoch
• Aus aller Welt • Westwood
"Excellent Cuisine, Exciting Atmosphere, Unique Experience"In the quaint town of Westwood, NJ, The Phoenician serves up exciting dishes in a unique ambiance. At the Phoenician, every dish is created using only the freshest, finest ingredients. We will only serve wild caught fresh fish, since farm raised has been found to have many toxins. Our meats are the choicest cuts of grass fed Black Angus. And our global cuisine is designed to create a healthier way to feed our body and soul.We are known for and have a large selection of Gluten-free items on our menu. In addition, our kitchen has separate areas for gluten-free preparation.We are a BYOB restaurant. However, we serve a NJ based wine from Cape May that is delicious. Family owned and operated for 24 years. Turdo Vineyard & Winery. We serve by the bottle only.We look forward to serving you a delightful meal in our exciting addition to Bergen County's vibrant restaurant scene.
Foto von True Food Kitchen - Hackensack Restaurant
4.2
Hervorragend(697)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Hackensack
Heute 13 Mal reserviert
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Hackensack guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Hackensack at The Shops at Riverside, next to Bloomingdale's, off of New Jersey State Highway. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Foto von The Parlor Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(360)
Preis: Moderat
• Pizzeria • Dobbs Ferry
Heute 7 Mal reserviert
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.
Foto von Hudson Garden Grill at the New York Botanical Garden Restaurant
4.5
Hervorragend(3538)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Bronx Park
Heute 31 Mal reserviert
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Foto von Serafina Scarsdale Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(470)
Preis: Hoch
• Italienisch • Scarsdale
Heute 30 Mal reserviert
Serafina is located in the Vernon Hills Shopping Mall at 696 White Plains Road in Scarsdale, New York 10583. We serve an authentic Italian menu with American and seasonal influence. We use the finest 100% Italian imported ingredients. Enjoy favorites like fresh homemade pastas, wood burning pizzas and our famous Tiramisu.We offer a full bar with craft cocktails and spirits and an extensive carefully curated wines by the glass and bottle program. For event inquiries, please reach out to us at info@serafinarestaurant.com or through our website serafinarestaurant.com.
Foto von Grissini Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(880)
Preis: Hoch
• Italienisch • Englewood
Heute 11 Mal reserviert
Wir bieten neue italienische Küche an und wurden mit „Excellent“ bewertet sowie von Zagat als „East Coast Spago“ bezeichnet.
Foto von MP Taverna - Irvington Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2836)
Preis: Moderat
• Griechisch • Irvington
Heute 17 Mal reserviert
Mit der Eröffnung des MP Taverna, einer modernen Interpretation einer traditionellen griechischen Taverne, bringt Küchenchef Michael Psilakis seine preisgekrönte, griechisch inspirierte Küche nach Westchester. Mit der bodenständigen Speisekarte des MP Taverna fügt Psilakis griechische Gerichte der kulinarischen Vielfalt Amerikas hinzu. Das Restaurant ist ein weiterer Schritt im Ziel des Küchenchefs, griechische Küche auf hohem kulinarischen Niveau anzubieten. "Die Erinnerung an das gemeinsame Kochen mit meiner Familie ist die Inspiration für meine Restaurants und ich hoffe, dass meine Gäste bei ihren kulinarischen Erfahrungen im MP Taverna ihre eigenen Erinnerungen entwickeln“ sagt Küchenchef Michael Psilakis. "Ich will, dass das MP Taverna mehr als nur ein Ziel für ein festliches Essen ist, sondern auch ein Platz, der die familiäre Vertrautheit des eigenen Esszimmers zu Hause bietet.
Foto von Chutney Masala Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(596)
Preis: Hoch
• Indisch • Irvington
Heute 4 Mal reserviert
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
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