Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants für scharfes Essen in Benicia

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Bull Valley Roadhouse Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2896)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Port Costa
Heute 14 Mal reserviert
{Kommen Sie zum Sontagsbrunch!} Das The Bull Valley Roadhouse serviert amerikanisches Roadhouse-Essen, das von Grund auf mit jahrhundertealten Techniken und frischen Zutaten von kleinen Lieblings-Bauernhöfen zubereitet wird. Das Roadhouse ist ein Leuchtturm am Ende der Welt in der historischen Dock-Stadt Port Costa und heißt Einheimische, Reisende sowie abenteuersüchige Ausflügler gleichermaßen in seinem historischen Speisesaal mit Bar aus dem Jahr 1897 willkommen. Wenn Sie die Salons ähnelnden Räume betreten, spüren Sie mehr als 100 Jahre alte Gastfreundschaft. Die Eigentümer bemühen sich, die gemütliche Tradition zu erhalten. Jeder Gast geht hier entspannt, gut genährt und mit Lust auf eine Wiederkehr nach Hause. Suchen Sie das Restaurant unter dem goldenen Stier. Der Sonntagsbrunch wird von 10:30 bis 14:00 Uhr serviert.
Foto von Puesto Concord Veranda Restaurant
4.4
Hervorragend(1077)
Preis: Moderat
• Modern mexikanisch • Concord
Heute 25 Mal reserviert
Owned and operated by a Mexican American family whose best memories all include tacos, Puesto is an award-winning Mexican Artisan Kitchen & Bar providing an innovative approach to authentic Mexican flavors. Puesto has garnered national acclaim for its Mexico City-style crispy melted cheese tacos, served on handmade non-GMO, organic, maíz azul stone-ground tortillas. In addition to tacos, offerings include a selection of fresh catch ceviches, guacamoles, starters and ensaladas, courtesy of Chef/Partner Luisteen Gonzales. The bar program showcases the best of Mexico City through the use of fresh ingredients in hand crafted cocktails and housemade Micheladas, tequilas, mezcals, Baja craft beers, and Valle de Guadalupe wines you can’t find elsewhere We’re honored to have been featured by media outlets nationally and internationally, some of which include National Geographic, Huffington Post, Refinery 29, MSN, Insider, Zagat, Eater, Food and Wine, and LA Times.
Foto von Wence's Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1331)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Pleasant Hill
Heute 12 Mal reserviert
Das familiengeführte WENCE'S Restaurant achtet auf die kleinsten Details, um sicherzustellen, dass alle Gäste zufrieden sind und gerne wiederkommen. Unser freundliches Personal wird Sie mit tadellosem Service überzeugen und in der Küche bereiten Ihnen Chefkoch Gerardo Wence und seine hochqualifizierten Mitarbeiter hervorragende Mahlzeiten zu!
Foto von Pasta Primavera Walnut Creek Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(336)
Preis: Moderat
• Italienisch • Walnut Creek
Heute 3 Mal reserviert
Pasta Primavera Walnut Creek offers excellent food and courteous service in a casual, contemporary setting ambiance, and also offers a fine dining bar which serves great draft beers, spirit selections, beautiful and delightful wines, all while broadcasting the latest televised sporting events. We have been in this business since 1988 and since then we have been consistently utilizing the freshest ingredients to prepare our zesty dishes. Our attitude of "going with the flow" has kept us in business for almost three decades.Today, Pasta Primavera Walnut Creek is an independent restaurant and has no affiliation with any other Pasta Primaveras.Pasta Primavera Walnut Creek is currently owned by Amir Tehrani (the founder of the original Pasta Primavera) and managed by Allen Pourkhomami.
Foto von Molli Restaurant & Lounge Restaurant
4.2
Hervorragend(30)
Preis: Hoch
• Lateinamerikanisch • Concord
Molli Restaurant & Lounge features traditional, regional Mexican cuisine with a modern fusion. Offering a carefully curated menu that highlights the traditional flavors of Mexico and Latin America. Using modern international techniques, it is a celebration of culinary history and tradition that presents centuries old dishes with new and interesting twists. Our bar menu will offer a variety of refreshing cocktails to pair with your dishes. We are looking forward to welcoming you to join us in experiencing a new concept in cuisine in a relaxed lounge atmosphere.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Mati
    San Francisco Bay Area •1 Bewertung
    5.0
    Vor 2 Tagen besucht
    Delicious food & kind & prompt service. It was a birthday and they went above & beyond! Thank you!
    Mehr erfahren
    Farmhouse Kitchen Thai Cuisine- BerkeleyPreis: Hoch• Thailändisch• Berkeley
    4,6
  • LindaVIP
    San Francisco Bay Area •11 Bewertungen
    5.0
    Vor 3 Tagen besucht
    Food & service continue to be excellent. We recommend going on a weekday if possible. Only because it is quieter when they are less busy. On other hand they do a great job of servicing everyone quickly even when busy.
    Mehr erfahren
    three.one four pizzeriaPreis: Hoch• Pizzeria• Berkeley
    4,5
  • Gaston
    San Francisco Bay Area •10 Bewertungen
    5.0
    Vor 6 Tagen besucht
    We had dinner at Matador with 2 friends. The place is small but it was full. We ate 3 super burritos and they were HUGE. We ordered the tacos as well and three drinks: two “paloma” and one “desconocido”. Everything was amazing!
    Mehr erfahren
    Matador - San FranciscoPreis: Hoch• Mexikanisch• Downtown / Union Square
    4,3
  • Jean
    San Francisco Bay Area •682 Bewertungen
    5.0
    Besucht am 26. Nov. 2024
    A good waiter is essential to truly experience Pippal. This is NOT your neighborhood 'curry joynt' and if you restrict yourself to "old reliables", you will be missing out on dishes absolutely unique in the EBay! Indian cuisines/fusion are some of the finest in the world and Pippal is your chance to expand your culinary tastebuds beyond the 'same old, same old'. The Prawn Pepper Curry, Masala Mini Idli, Masala [French] Fries, Achari Paneer Tikka, Meat Dhansak Pulao and Chicken Dak Bungalow are some of the remarkable dishes we've had in our 4 visits. Order the beef rib-eye medium-rare; the baked bread underneath (the steak is whole, not sliced; atop the bread) is crusty but delicious together (ask for extra steak knives!). Note that current desserts are best shared by 2-4 people. Also, the new menu (on the back page) lists 3 levels of prix fixe dinners: the prices listed are PER PERSON, to be ordered by a group. Again, be guided by the waitstaff; if you love spicy food be sure to tell them!
    Mehr erfahren
    PippalPreis: Moderat• Indisch• Emeryville
    4,6
  • Adrienne
    San Diego •2 Bewertungen
    5.0
    Besucht am 24. Nov. 2024
    We celebrated my daughter’s 21st birthday with a brunch. Twelve happy and well-fed people! We sat outside on the patio and enjoyed incredible food, a jazz ensemble, and a wonderful ambiance. We loved the ricotta pancakes, shrimp toast, and huevos rancheros. Everything was perfect!!
    Mehr erfahren
    BabettePreis: Hoch• Kalifornisch• Berkeley
    4,8
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo