Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants für besondere Anlässe in San Jose

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

51 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Eos & Nyx Restaurant
4.5
Hervorragend(152)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • San Jose
Heute 43 Mal reserviert
The team behind DTSJ favorites - Paper Plane, MINIBOSS, Still O.G. and Alter Ego - elevates the local scene once again with Eos & Nyx, a dual level indoor/outdoor dining experience serving Mediterranean flavors with modern twists. Drawing inspiration from the Greek deities of dawn and night, this venue provides a culinary journey that transforms as the day unfolds. Guests will savor an array of mezzes, indulgent brunch offerings and grilled seafood and meats, all prepared with fresh, locally sourced ingredients. The bar program features inventive craft cocktails, wines and spirits, showcased against a striking double-height, rotating liquor display that spans both levels of the restaurant. The custom design elements create a captivating atmosphere - by day, the space is vibrant and energetic; by night, it transforms into an urban oasis with intimate accent lighting. Eos & Nyx artfully blend the concepts of day and night, presenting a one-of-a-kind elegant, memorable dining experience.
Foto von Terra - Eataly Silicon Valley Restaurant
4.2
Hervorragend(2143)
Preis: Hoch
• Italienisch • Santa Clara
Heute 58 Mal reserviert
Using local ingredients with Italian influences, Terra is Eataly’s premium wood-burning grill restaurant located on the third floor of Eataly Silicon Valley. Named for “earth’ in Italian, Terra's menu features the season’s best ingredients cooked simply over open flames. Its food meant to be paired with an inventive botanical cocktail and enjoyed outside on our expansive shaded patio.We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.Parties of 7-10 people are required to make a deposit of $150.00 and parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.com to secure the date. There will be a $20 per person charge for no shows or cancellations without 48-hour notice.
Foto von Il Fornaio - San Jose Restaurant
4.3
Hervorragend(4195)
Preis: Moderat
• Italienisch • San Jose
Heute 37 Mal reserviert
Il Fornaio bedeutet "Der Bäcker" auf Italienisch. Das preisgekrönte Restaurant bietet ein authentisches und einzigartiges, kulinarisches Erlebnis. Zu den Spezialitäten des Hauses gehören Fleisch vom Holzfeuer und Grill, Geflügel und Wild; hausgemachte Pasta; Pizza aus einem Eichenholzofen; frische Salate und hausgemachte Suppen; eine große Auswahl an Desserts; und täglich frisch gebackenes Brot. Das Restaurant gewann 2013 den Wine Spectator Award of Excellence.
Foto von Mastro’s Steakhouse - Santa Clara Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1068)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Santa Clara
Heute 110 Mal reserviert
Mastro's collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Foto von La Pizza & La Pasta - Silicon Valley Restaurant
4.3
Hervorragend(1818)
Preis: Moderat
• Italienisch • Santa Clara
Heute 73 Mal reserviert
La Pizza & La Pasta features two of the best-loved Italian dishes: Napoli-style pizza and al dente pasta. Enjoy our seasonal selection just steps away from our expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers). Our traditional but innovative dishes feature both fresh pasta made daily in-house and air-dried, bronze-extruded pasta from Campania, Italy, and traditional Neapolitan pizza, from the experts at Rossopomodoro, a Napoli-based pizza company.We hold the table for a grace period of 15 minutes before offering the reservation to our waitlist.Parties of 7-10 people, call the restaurant. Parties of 11 or more, email esv-privatedining@eataly.comParties will be required to give credit card info to reserve their spot. There will be a $20 per person charge for no show or cancellations without 48 hr notice.
Foto von Morton's The Steakhouse - San Jose Restaurant
4.5
Hervorragend(3048)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • San Jose
Heute 18 Mal reserviert
Das Morton's The Steakhouse, die führende Steakhouse-Gruppe des Landes, ist spezialisiert auf klassische, herzhafte Küche, großzügige Portionen von erstklassigem, gereiften USDA-Rindfleisch sowie frischen Fisch, Hummer und Vorspeisen vom Huhn. Die Speisekarte bietet eine Vielzahl beliebter Gerichte wie ein 680 g schweres Porterhouse-Steak - die Spezialität des Hauses; ein 450 g schweres New York Strip Steak und ein 340 g schweres Double Cut Filet.
Foto von King's Fish House - San Jose Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3103)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • San Jose
Heute 77 Mal reserviert
Established in 2020, King’s Fish House is San Jose’s choice for seafood. Located at the Westfield Valley Fair, King’s Fish House features a large selection of fresh oysters, seasonal catches, sushi and live shellfish, including lobster and crab, on a menu that changes daily.We’ve been in restaurants a little while – three generations, to be precise. A long time ago, we embarked on a road trip in search of the ultimate seafood experience. We traveled down highways and byways, pulled up a seat, put on bibs and soaked up the seafood experience: the no-name dishes with unforgettable flavor, the fresh-caught oysters and clams piled high, the hand-lettered specials on ancient chalkboards and the savory simmer of every combination of spices imaginable.Welcome to the House that Seafood Built.Come gather with us, celebrate, relax and enjoy a seafood dining experience of high quality, comfort, service and value.
Foto von LB Steak - Santana Row Restaurant
4.5
Hervorragend(4281)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • San Jose
Heute 50 Mal reserviert
Das LB Steak, ein modernes amerikanisches Steakhaus, wird von 2 kulinarischen Titanen geführt: Vom für den James Beard Award nominierten und Inhaber von San Franciscos berühmten La Folie, Roland Passot, und seinem Partner und französischen Meisterkoch Joel Guillon. Mit von Hand geschnitten Prime Angus Steaks aus dem Mittleren Westen sowie importiertem japanischem Wagyu der Qualität A5 erwartet Sie in diesem Restaurant nur das Beste. Die saisonal inspirierte Speisekarte des Küchenchefs umfasst biologische Zutaten, Gerichte mit regionalem Einfluss sowie nachhaltig gefangene Meeresfrüchte. Die Weinkarte bietet eine Auswahl an einheimischen und importierten Weinen sowie ein umfangreiches Angebot an offenen Weinen, die Sie glasweise erhalten. Damit ist für jeden Geschmack und jedes Budget etwas dabei. Das LB Steak freut sich auf Ihren Besuch!
Foto von The Table Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1211)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • San Jose
Heute 31 Mal reserviert
About The Table: The Table is an urban neighborhood restaurant focused on seasonal ingredients, hand-crafted cocktails and progressive wines. We are called The Table because we recognize a table’s unique ability to bring together delicious food, fun drinks and good people. Many of life’s best memories have been created around a table. Our cuisine is contemporary American, paying tribute to the people and cultures that call this valley home. We believe that the quality of our product begins at the source—with the farmers, ranchers, and dairymen that produce them. By establishing relationships with local farms and ranches, our goal is to understand the origins of everything we cook and seek out only those ingredients produced with integrity and care. We commit to delivering delicious food that highlights the quality of the ingredients we source, free of over-manipulation.
Foto von Mezcal Restaurant
4.4
Hervorragend(754)
Preis: Moderat
• Mexikanisch Regional • San Jose
Heute 15 Mal reserviert
Das Restaurant Mezcal befindet sich in Downtown San Jose und verfügt über einen der markantesten Speiseräume der Stadt. Die Backsteinfassade, die Metallstrukturen und das Dekor mit indigenen mexikanischen Motiven heben das Restaurant von den Nachbargebäuden ab. Das Design ist modern und gehobenen, doch das Menü ist hundertprozentig authentisch. Das Mezcal serviert traditionelle Küche aus der Region Oaxaca. Die Gerichte werden nach alten Familienrezepten zubereitet, die von Generation zu Generation weitergegeben wurden.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo