Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Baltimore / Maryland

Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in Pikesville

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

48 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Sotto Sopra Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3552)
Preis: Moderat
• Italienisch • Mt. Vernon
Heute 26 Mal reserviert
Das italienische Restaurant Sotto Sopra erwartet Sie in einem schönen Gebäude aus dem 19. Jahrhundert, nur wenige Blocks nördlich des Harborplace in Baltimore in der Charles Street. Freuen Sie sich im Restaurant Sotto Sopra auf die echte moderne italienische Küche, die die Speisen direkt vom Bauernhof auf den Tisch bringt. Soweit irgend möglich, tätigt das Restaurant seine Einkäufe in der unmittelbaren Umgebung. Erfreuen Sie sich im Haus an perfektem Risotto, handgemachter Pasta, gebratenem Fleisch, Meeresfrüchten sowie regionalen Erzeugnissen. Sie können im Restaurant auch an einem Power Lunch teilnehmen, bei dem Sie die frischesten und besten Zutaten der italienischen Küche erhalten. Zwei Gänge des umfassenden Mittagsmenüs erhalten Sie für USD 20. Das Restaurant Sotto Sopra lädt Sie montags bis samstags zum Mittagessen und jeden Abend zum Abendessen ein. Essen. Trinken. Schlafen. Träumen - auf italienisch.
Foto von B-Side Cocktails & Karaoke Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(115)
Preis: Hoch
• Bar / Lounge / Bottle Service • Mt. Vernon
Heute 11 Mal reserviert
Hidden in plain sight, B-Side is a spirit-forward speakeasy with best-in-class cocktails, bar snacks and private karaoke rooms located in the Mount Vernon neighborhood.A Hi-Fi vinyl listening micro-bar with seasonal drinks and inspired playlists, B-Side is a dimly-lit, intimate option for date night, a special celebration, or a low-key nightcap. To find your way to B-Side, simply choose a song on the jukebox in the basement of Hotel Revival — the experience will unveil itself to you.Located across the lounge, groups of 4 to 8 guests can also reserve one of three private karaoke rooms with cocktail service (prices listed below) — start getting your practice runs in now.120 minutes (2 hours) of singing $300 Food & Beverage MinimumPlus tax and gratuityEveryone must be 21++*Please arrive within 15 minutes of your reservation time. Failure to do so may result in cancellation.*
Foto von The Ruxton Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(423)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Harbor East
Heute 49 Mal reserviert
Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Foto von Tagliata Restaurant Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2753)
Preis: Hoch
• Italienisch • Harbor East
Heute 55 Mal reserviert
Tagliata, an Italian chophouse, boasts an impressive menu featuring hand cut steaks, fresh rolled pastas, house made charcuterie & bounty of fresh seafood. Tagliata offers the largest wine list in Baltimore with bottles from around the world & a focus on Italian wines. We host live music in the piano lounge. Open windows overlook our majestic courtyard, which is illuminated with strung lights & features an seasonal outdoor bar.The suggested dress is business casual. We kindly ask our guests to abide by these suggestions to create an enjoyable environment for all guests.The following items are prohibited however:• Gentlemen’s tank tops or sleeveless shirts• Hats are not permitted indoors for gentlemen• No exposed undergarments• Clothing with language or graphics that are vulgar or sexually explicit• Footwear is required, however there is no restriction on the style*Children accompanied by an adult are not subject to the Dress Policy*
Foto von Rye Street Tavern Restaurant
4.4
Hervorragend(280)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Port Covington
Heute 59 Mal reserviert
Rye Street Tavern's menu is thoughtfully created featuring seasonal changes, locally sourced ingredients, & a diverse selection that caters to every palate, including vegetarian and gluten-free options. From fresh seafood & house-made pastas to southern-inspired dishes, each meal is crafted to perfection. Rye Street Tavern promises an exceptional lunch, dinner, or weekend brunch dining experience for locals & visitors alike. Guests can enjoy a variety of dining environments, including an open kitchen with U-shaped leather booths, a stylish bar and oyster bar with panoramic Patapsco River waterfront views, & a spectacular outdoor dining area with a 75-seat island bar. Happy Hour offered Monday through Friday with half off of oysters on the half shell plus discounted beers, wines, & select cocktails.
Foto von Oceanaire Seafood Room - Baltimore Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3958)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Inner Harbor
Heute 19 Mal reserviert
Im Restaurant Oceanaire finden Sie einen ausgezeichneten Rahmen vor, um frischeste Meeresfrüchte zu genießen, die täglich aus der ganzen Welt eingeflogen werden. Schlürfen Sie einen Cocktail in der Lounge, nehmen Sie an der großen Austernbar Platz oder lehnen Sie sich in einem der hufeisenförmigen Separees zurück, bevor Sie in ein Meer aus frischestem Fisch eintauchen, welches unter anderem Steaks vom Alaska-Heilbutt, saisonale Spezialitäten wie frischen Lachs aus dem Copper River oder schwierig zu findende Delikatessen wie echte Seezunge oder Blauflossenthunfisch umfasst. Die kompetenten Mitarbeiter bieten einen außergewöhnlichen Service und führen Sie gern durch die große Vielfalt an Speisen auf der Karte oder unterstützen Sie bei der Auswahl des perfekt zu Ihrem Essen passenden Weines. Die frischesten Meeresfrüchte der Welt erwarten Sie im Oceanaire.
Foto von Bygone Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3588)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Harbor East
Heute 29 Mal reserviert
A fusion of the old, the new and the best of Baltimore. We’re an American gastro bistro that represents historic, vibrant, authentic Baltimore. We blend modern energy with a classic feel, celebrating luxury, excitement & an elevated dining experience. Plus, we’ve got some unbeatable views of our beautiful city!Bygone’s warm & welcoming atmosphere is reminiscent of an old-school social club, while our open rotisserie grill, whiskey bar & craft cocktails add a flair that is contemporary.Please note: No shows and cancellations made within less than 24 hours will be subject to a $75/per person fee.
Foto von Magdalena Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1206)
Preis: Hoch
• Bistro • Mt. Vernon
Heute 12 Mal reserviert
Das Gourmetbistro Magdalena ist informell und aufregend - ein kulinarisches Juwel Baltimores. Die interkulturelle Speisekarte wird mit den besten regionalen Zutaten zusammengestellt und wechselt mit den Jahreszeiten und je nach Inspiration des Kochs.
Foto von Rusty Scupper - Baltimore Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(8829)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Inner Harbor
Heute 44 Mal reserviert
Wenn Sie in Baltimore sind, können Sie hier die frischesten Meeresfrüchte der Stadt sowie die beste Aussicht auf Inner Harbor genießen. Das Rusty Scupper bietet eine verlockende Auswahl an lokalen Fischspezialitäten die von Maryland Jumbo Lump Crab Cakes bis hin zu in der Pfanne gebratenen Klippenbarsch mit Hummer. Sie können sich auch klassische Gerichte wie Rinderfilet und gegrillten Lachs in einer spektakulären Umgebung vor dem Wasser schmecken lassen.
Foto von True Chesapeake Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(539)
Preis: Hoch
• Aus Dem Meer • Hampden
Heute 18 Mal reserviert
True Chesapeake is a Baltimore restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our farm in St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and French Onion Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo