Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade

Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in Midtown Miami

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

129 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von SUGARCANE Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2880)
Preis: Moderat
• Sushi • Midtown Miami
Heute 23 Mal reserviert
Die international inspirierten kleine Gerichte kommen aus drei verschiedenen Küchen - einem Robata-Grill, einer Austernbar und einer heißen Küche - und bieten eine vielseitige Auswahl an Speisen, die inspiriert ist von der Vorliebe des Küchenchefs Timon Balloo für regionale Traditionen und Aromen. Hier werden die einfachen Freuden des Lebens zelebriert - gutes Essen und das Beisammensein mit Freunden. Daher liegt der Schwerpunkt mit Speisen zum Teilen auf einer "gemeinsamen kulinarischen Erfahrung". Das SUGARCANE genießt regional sowie landesweit Anerkennungen und hat zahlreiche Auszeichnungen erhalten - so war es u. a. Semifinalist im Wettbewerb "Bestes Neues Restaurant" der James Beard Foundation und erhielt drei Jahre in Folge eine 4-Diamond-Bewertung des AAA sowie die Auszeichnungen "Bestes Restaurant" (Johnson & Wales), "Restaurant des Jahres" (Eater), "Bestes Neues Restaurant" (Miami New Times) und eine Drei-Sterne-Bewertung des Miami Herald.
Foto von Salumeria 104 Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(239)
Preis: Hoch
• Italienisch • Wynwood
Heute 25 Mal reserviert
Northern Italy’s rustic charm and Miami’s vibrancy meets genuine fare: a no-fuss dining spot that guests can enjoy often with a core set of delicious dishes complemented by daily specials that leave one wanting more. Salumeria 104 is a rustic, trattoria-style restaurant serving signature salumi dishes (artisan Italian cured meats) and traditional, house made Italian classics prepared with the finest, freshest ingredients. Chef & Co-Owner Angelo Masarin is intent on creating dishes inspired by his childhood, such as the ones his grandmother taught him. The menu focuses on seasonal ingredients as well as a variety of imported salumi that is exclusive to Salumeria 104 to dine in or purchase by the pound.
Foto von L’Atelier de Joël Robuchon - Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(417)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Design District
Heute 38 Mal reserviert
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.
Foto von Uchi Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1657)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Wynwood
Heute 32 Mal reserviert
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE ::Award-winning Chef Tyson Cole’s, Uchi, is open in Miami. Chef Cole's signature non-traditional take on Japanese food has delighted guests from around the world since its original location in Austin, Texas since 2003.Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
Foto von Swan Restaurant
4.1
Fabelhaft(1670)
Preis: Hoch
• Marktküche • Design District
Heute 21 Mal reserviert
Swan, the famed Miami Design District restaurant and lounge from David Grutman and Pharrell Williams, announces the introduction of a brand new menu.Designed around market-driven ingredients, Swan’s updated culinary offering focuses on lighter fare with highly shareable appeal. It’s Miami’s version of a brasserie: bright and energetic, yet imbued with the spirit of a classic European eatery. Seafood-centric small plates–such as Chilled Oysters, Charred Octopus, and Bluefin Tuna Roses–introduce this menu, leading into highlights such as Lemon Garlic Chicken, Blueberry Filet and Spicy Vodka Veal Parmigiana. Throughout, locally-sourced produce complements the freshness. Interspersed are Groot Hospitality house favorites such as Chips & Caviar, Hamachi Crudo and Everything Bagel Parker House Rolls.This reformatted approach keeps in line with Swan’s popular taste, but elevates it to something a bit more magical–and therefore, more Miami.
Foto von Mayami Wynwood Restaurant
4.5
Hervorragend(1033)
Preis: Hoch
• Mexikanisch • Wynwood
Heute 34 Mal reserviert
Located in the heart of Miami’s artistic Wynwood neighborhood, Mayami is a Tulum-inspired restaurant and bar brought to life by hospitality and nightlife guru Philippe Kalifa. Since opening in November 2020, this top Wynwood restaurant has made a name for itself with its ultimate Wynwood dinner parties and Mediterranean influenced cuisine. The 10,000-square-foot dining destination has attracted some of the biggest names in Latin entertainment and unveiled a variety of new Wynwood dining options. Featuring performances from aerialists and fire dancers to top DJs and live music, Mayami transforms into a celebration seven days a week. As one of the best Wynwood restaurants, its extraordinary weekly programming includes Tuluminati Sundays, offering specialty cocktails and performances; Ladies Night, serving complimentary cocktails for ladies every Thursday from 7-10 p.m.; Happy Hour specials, available Monday through Friday from 5-7 p.m.Please see our website for dress code policy.
Foto von Jaya at The Setai Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5482)
Preis: Hoch
• Asiatisch • South Beach
Heute 273 Mal reserviert
Der Name Jaya, „Sieg“ in Sanskrit, wurde von unserem Team mit Bedacht gewählt, um den renommierten Innenarchitekten des The Satai, Jaya Ibrahim, zu ehren und das erste erfolgreiche Jahrzehnt asiatisch inspirierter Gastfreundschaft des Hotels zu feiern. Küchenchef Mathias Gervais und sein Executive Sous Chef Vijayudu Veena haben gemeinsam herausragende Gerichte aus Thailand, Vietnam, Korea, Indien, China und Japan kreiert.
Foto von Sushi by Bou Wynwood Miami @ Arlo Restaurant
4.4
Hervorragend(29)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Wynwood
Heute 10 Mal reserviert
Step into Sushi By Bou, our one-of-a-kind sushi omakase experience. Our curated Omakase, meaning "Chef's Choice," promises an exhilarating journey through delectable flavors and fun vibes. Choose from our classic 12-course offering at $65, or indulge in the opulent 'Bougie' Omakase, $125 for 17 pieces, seated hourly. Elevate your experience with exotic cocktails and premium sake, perfect for sushi pairing. Date Nights, Birthdays, or intimate private seatings, let us whisk you away on a journey of urban mystique. Visit all of our unique locations, each with its own culture-inspired vibe! Reserve now to secure a coveted seat at Sushi By Bou.
Foto von Stubborn Seed Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2851)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • South Beach
Heute 26 Mal reserviert
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
Foto von Area 31 - Epic Hotel Restaurant
4.4
Hervorragend(2489)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • Downtown Miami
Heute 45 Mal reserviert
Der Küchenchef der Area 31, Wolfgang Birk, bietet eine Auswahl an frischen Meeresfrüchten aus der Region, zubereitet mit globalen Einflüsse der Atlantic Coastal Cuisine. Der Name stammt von der "Fishing Area 31, der Vereinten Nationen, die die nahe gelegenen Gewässer rund um Miami und der Küste von Florida umfasst, und der Unterstützung einer nachhaltigen Entwicklung gewidmet ist. Das Menü zusammen mit dem eleganten Ambiente begrüßt Einheimische und Besucher in einer atemberaubenden Lage auf der 16. Etage für Geschäftsreisende und Touristen. Die Gäste können im Innenbereich oder auf der weitläufigen Außenterrasse mit Blick auf die Skyline von Miami speisen. Das Restaurant verfügt über eine umfangreiche Liste von luxuriösen und einzigartigen Weinen sowie eine innovative Cocktailkarte des Barchefs Dean Feddaoui.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo