Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Miami - Dade

Die besten Restaurants mit saisonaler Küche in South Beach

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

99 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Betsy's LT Steak & Seafood Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1586)
Preis: Hoch
• Steakhaus • South Beach
Heute 27 Mal reserviert
Das amerikanische Restaurant LT Steak & Seafood wird vom Küchenchef Laurent Tourondel geführt und erwartet Sie im The Betsy - South Beach, einem historischen Luxushotel am Ocean Drive. In dem von saisonalen Aromen geprägten Menü von Tourondel spiegelt sich die tiefe Wertschätzung für die Region wider. Freuen Sie sich auf eine Kombination aus allseits beliebten Steaks und Meeresfrüchten. Das LT Steak & Seafood serviert Ihnen traditionelle Speisen mit innovativen Einflüssen. Zu den kulinarischen Höhepunkten gehören eine Sushi- und Raw Bar, üppige saisonale Salate, Hauptgerichte mit Meeresfrüchten sowie eine umfangreiche Auswahl an USDA Prime- und zertifizierten Black Angus-Steaks vom Grill. Eine sorgfältig zusammengestellte Weinkarte und verschiedene Spirituosen aus der Umgebung runden das kulinarische Erlebnis ab.
Foto von Limoncello Restaurant
4.5
Hervorragend(845)
Preis: Hoch
• Italienisch • South Beach
Heute 58 Mal reserviert
Authentic Italian Restaurant and Pizzeria! Come enjoy great fresh daily seafood, wood oven pizza, and a full bar.
Foto von Call Me Cuban by YUCA Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(82)
Preis: Moderat
• Kubanisch • South Beach
Heute 5 Mal reserviert
From the creators of the James Beard award-winning Yuca Miami, Call Me Cuban, offers a contemporary take on Cuban cuisine with fresh, vibrant flavors and inventive cocktails. From trios of Aguachiles ceviche, croqueta and tostonilla recipes to Yuca's signature truffled yuca fries, Cuban tacos, and traditional favorites including Lechon Asado and Ropa Vieja, Call Me Cuban entertains from start to finish.
Foto von Jaya at The Setai Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5482)
Preis: Hoch
• Asiatisch • South Beach
Heute 272 Mal reserviert
Der Name Jaya, „Sieg“ in Sanskrit, wurde von unserem Team mit Bedacht gewählt, um den renommierten Innenarchitekten des The Satai, Jaya Ibrahim, zu ehren und das erste erfolgreiche Jahrzehnt asiatisch inspirierter Gastfreundschaft des Hotels zu feiern. Küchenchef Mathias Gervais und sein Executive Sous Chef Vijayudu Veena haben gemeinsam herausragende Gerichte aus Thailand, Vietnam, Korea, Indien, China und Japan kreiert.
Foto von Stubborn Seed Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2851)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • South Beach
Heute 26 Mal reserviert
Michelin Starred Stubborn Seed is the result of pairing unrelenting passion with an unapologetic approach. It aims to unearth cravings of the palate while constructing a reward in each bite. This philosophy takes honest ingredients and elevates them. At the helm is 2022 James Beard Award Semi-Finalist and Bravo’s Top Chef Season 13 Winner, Chef Jeremy Ford. In 2022, Stubborn Seed was awarded one Michelin star in the highly coveted inaugural Florida guide.Stubborn Seed is a tasting menu only restaurant, with the option of a la carte service or the tasting menu at the bar. Reservations are available for table service and also available for the bar. Dress code strictly enforced as smart-casual. We are unable to accommodate tasting menus for guests following a vegetarian or vegan diet. A cancellation fee of $50 per person will incur if cancelled within 24 hours of the reservation. On holidays and special occasions, cancellations fees will be $100 per person.
Foto von Playa Miami Restaurant
3.6
Sehr gut(673)
Preis: Hoch
• Steakhaus • South Beach
Heute 21 Mal reserviert
Located in the heart of South Beach on Lincoln Road, Playa offers a tantalizing blend of steak and seafood cuisine with a Southern twist. Guests can enjoy fresh, regional flavors in our lush outdoor oasis or within our captivating tropical-themed indoor space. By day, indulge in our menu's expertly prepared steaks and the freshest seafood, surrounded by climbing plants and soothing water features. At night, Playa transforms into a vibrant hub of live entertainment, ensuring every visit is an unforgettable experience of richness in every way.
Foto von The Den Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(240)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • South Beach
Heute 3 Mal reserviert
Azabu Miami Beach, houses various experiences under one roof; tied together with the spirit of Omatenashi, the essence of Japanese hospitality. Beyond Azabu lies The Den, an exclusive hidden omakase room specializing in the art of Edomae Sushi helmed by Master Sushi Chefs. Located inside The Stanton Hotel, The Den at Azabu Miami Beach elevates the local culinary scene with authentic Japanese cuisine and transportive experiences. The Den serves Edomae Tokyo style sushi. The Den is a 18 seat counter, omakase style sushi restaurant, where Sushi chefs will guide guests through an authentic omakase experience. Most ingredients will be flown in directly from the Toyosu fish market in Tokyo. The Den serves a multi course menu with no a la carte options. Food menus are $300++ or $185++ per guest. The Den has set seating times, open Tuesday-Saturday. All guest must consume raw fish. Bookings must be prepaid. Strict 24 hour cancellation with no acception. Please see cancellation policy.
Foto von MILA Omakase Restaurant
5.0
Außergewöhnlich(123)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • South Beach
MILA OMAKASE IS A 10-SEAT ENCLOSED ROOM OFFERING THE MOST EXCLUSIVE AND AUTHENTIC JOURNEY IN THE FAR EAST, MAGNIFIED BY THE MEDITERRANEAN INFLUENCES OF 26 TIME MICHELIN AWARDED CHEF MICHAËL MICHAELIDIS.The intimate, ultra luxurious and transporting space features a massive overhanging cherry blossom tree, a Japanese craftsmanship-inspired wallpaper screen, a dramatic marble countertop, a 500-years old hinoki wood cutting board, and wall-mounted niches serving as members’ chopstick display.The ever-changing dishes evolve according to the 72 Japanese micro-seasons, involving the most refined ingredients such as line-caught fish flown in daily, innovative vegetables and condiments, sea urchin from Hokkaido, bluefin tuna from Ehime prefecture, and Sanuki Olive Wagyu from Kagawa prefecture in Japan.(Experiences and Pairings are Priced Per Person)
Foto von Queen Miami Beach Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(245)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • South Beach
Heute 23 Mal reserviert
Immerse yourself into a nostalgic world of decadence, glamour, power, and inimitable magnificence at Queen Miami Beach. Queen Restaurant & Lounge breathes new life into the iconic Paris Theater, built in 1945 by famed Art Deco architect Henry Hohauser, restoring the property to its original intended glory with over the top 21st-century splendor. The nostalgic design emulates opulence and allure, honoring the glam of the past while envisioning the mystique of the future. From the Rat Pack era of the 1950s to the hedonistic nights of the 1990s, the Paris Theater has evolved with the times and is reborn for a new generation with the creation of Queen Miami Beach. Executive Chef Christopher Robert has designed an exquisite menu of modern Japanese Grill. Please note Queen Miami Beach caters to guests who are 5 years of age and older before 9 pm, and 21+ after 10 pm.
Foto von L’Atelier de Joël Robuchon - Miami Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(417)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch • Design District
Heute 38 Mal reserviert
Florida’s only two Michelin star restaurant, and the only two Michelin star Joël Robuchon restaurant in the U.S., L'Atelier Miami of The Bastion Collection is the incarnation of the late Chef Joël Robuchon’s groundbreaking concept, staying true to the original Parisian roots while drawing inspiration from the surrounding city and location in the Miami Design District.L'Atelier’s name refers to a craftsman’s workshop, emphasizing Chef Robuchon’s hallmark of elevating the simplest of dishes into something extraordinary using pristine ingredients, immaculate technique and abundant creativity. The chef’s counter seating faces directly into the open kitchen, allowing for a dynamic interaction between the chefs and diners, and view into the creative process.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo