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Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in U Street Corridor

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

81 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Jônt Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(137)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch-Japanisch • U Street Corridor
Heute 14 Mal reserviert
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Foto von Bresca Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(920)
Preis: Hoch
• Modern Französisch-Amerikanisch • U Street Corridor
Heute 17 Mal reserviert
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Foto von Mi Vida, 14th Street Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(421)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Logan Circle
Heute 18 Mal reserviert
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Foto von Cork Wine Bar & Market Restaurant
4.5
Hervorragend(525)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Logan Circle
Heute 2 Mal reserviert
Die Cork Wine Bar wurde von den in Logan Circle wohnhaften Diane Gross und Khalid Pitts geschaffen. Beide träumten davon, mit dem Cork ein einladendes Lokal in ihrer Nachbarschaft zu eröffnen, in dem Sie mit Freunden und Familie hervorragende Weine, oft aus unbekannten Regionen der Welt, probieren und dazu gute, einfache und regionale Küche genießen können. Das Cork bietet mindestens 50 Weine im Glas und 250 Flaschen von kleinen Produzenten der ganzen Welt. Das Cork ist ein erschwingliches Lokal mit einer lässig-eleganten Atmosphäre, das die Welt des Weines entmystifiziert, indem es Ihnen von dem, was Sie trinken, eine genaue Beschreibung und Weinflights gibt, damit Sie die verschiedenen Regionen und Rebsorten erkunden können. Außerdem erhalten Sie Tipps, wie Sie unsere Weine am besten mit unserem Angebot an kleinen Platten und Gerichten zum Teilen harmonisieren können. Wir gründeten das Cork, weil wir unsere Liebe für köstliches Essen und guten Wein mit unserer Gemeinde teilen wollten und zwar in einem angenehmen Ambiente, wo jedermann den Wein und das Essen genießen kann.
Foto von Succotash PRIME Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4004)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Penn Quarter
Heute 68 Mal reserviert
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Foto von SHIA Restaurant Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(80)
Preis: Sehr Niedrig
• Koreanisch • Washington
Heute 29 Mal reserviert
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Foto von Zaytinya - DC Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(19550)
Preis: Hoch
• Mediterran • Penn Quarter
Heute 266 Mal reserviert
Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés begrüßt Sie das Zaytinya und bietet ein innovatives Mezze-Menü, das von der türkischen, griechischen und libanesischen Küche inspiriert ist. Freuen Sie sich hier auf eine elegante und moderne Einrichtung. Das Angebot an kleinen Tellern, kreativen Cocktails und einzigartigen mediterranen Weinen machen diesen Ort zu einem der Top-Restaurants in DC.
Foto von The Dabney Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(305)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Shaw
Heute 18 Mal reserviert
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Foto von Moon Rabbit by Kevin Tien Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(537)
Preis: Sehr Niedrig
• Vietnamesisch • Washington
Heute 72 Mal reserviert
Moon Rabbit is a highly-regarded Vietnamese restaurant situated in the heart of Washington D.C., drawing inspiration from the virtuous rabbit depicted in the Buddhist Jataka tale. Led by acclaimed Chef Kevin Tien, the restaurant embodies an innovative approach to Vietnamese cuisine, showcasing a menu that is both unique and complex. Chef Tien's main objective is to pay tribute to his heritage as a first-generation Asian American, using Moon Rabbit as a platform for expressing his love for Vietnamese culture and food.
Foto von Mita Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(94)
Preis: Sehr Niedrig
• Lateinamerikanisch • Washington
Heute 7 Mal reserviert
MITA is a Michelin-Starred Vegetable-forward restaurant, offering a vibrant menu inspired by the rich flavors and ingredients of Latin America. Founded by Chefs Miguel Guerra and Tatiana Mora, MITA emphasizes the beauty and versatility of vegetables, crafting innovative dishes that delight the senses.We can be reached at info@mitadc.com.
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