Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in Redwood City

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

17 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Donato Enoteca Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2821)
Preis: Hoch
• Italienisch • Redwood City
Heute 16 Mal reserviert
Mitten im Herzen der Innenstadt von Redwood City serviert Chefkoch Donato Scotti im Donato Enoteca authentische italienische Küche. Die Speisekarte wechselt jede Woche und ist geprägt von den frischen Zutaten der Saison. Hausgemachte Pasta, Holzofenpizza sowie Fleisch- und Fischgerichte zählen zu den Spezialitäten und werden auf authentische und doch moderne Weise interpretiert. Die Speisekarte deckt jede Region Italiens ab und enthält erlesene Produkte wie frisch importierte Burrata, Proscuiutto, Grappa und Olivenöl. Zu den Spezialitäten des Hauses gehören Würstchen, Senffrüchte und Lamm-Prosciutto. Auf der Weinkarte finden sich Tropfen von kleineren Weingütern aus Italien, Kalifornien und Frankreich.
Foto von RANZAN Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(64)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Redwood City
Our mission is to provide authentic Japanese food and exceptional “Omotenashi” services for people who love Japanese traditions, culture and food.​The name came from 嵐山 "Arashiyama" which also can be read as Ranzan. Arashiyama is a location in Kyoto, Japan where the Ranzan restaurant concept came from. ​At Ranzan, the menu will change every month according to the seasons in Japan.
Foto von The Village Pub Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4017)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Woodside
Heute 46 Mal reserviert
In diesem beliebten Wahrzeichen von Woodside genießen Sie einzigartige Küche in Silicon Valley. Das The Village Pub beweist Sinn für Tradition und Authentizität. Das freundliche und elegante Ambiente dient als perfekte Kulisse für Chefkoch Orlando Pagan mit seiner zeitgenössischen amerikanischen Küche mit klassisch französischen Einflüssen.
Foto von Che Fico Parco Menlo Restaurant
4.5
Hervorragend(395)
Preis: Hoch
• Italienisch • Menlo Park
Heute 52 Mal reserviert
From Back Home Hospitality comes Che Fico Parco Menlo, an evolution of Che Fico specifically created for the Peninsula located at Springline in Menlo Park. Che Fico Parco Menlo takes inspiration from its critically acclaimed sister restaurant in San Francisco while adding new creations to its menu of Italian fare with California influences. Dishes of hand-rolled pasta, naturally fermented sourdough pizza, antipasti, meat, and fish celebrate the team’s’ passion for Italian cuisine and their dedication to using the best seasonal products from farmers and purveyors in the Bay area.With a vibrant design by Jon De La Cruz, Che Fico Parco Menlo will be the premier destination for both business and social events with private dining options for up to 70 guests. In addition to the dining room, there is an all-season outdoor patio covered by a custom-built pergola with fans for summer nights and heaters for Menlo park 'winters'.
Foto von Nobu Palo Alto Restaurant
4.5
Hervorragend(1592)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Palo Alto
Heute 56 Mal reserviert
Nobu Restaurants' now classic and seamless blend of Japanese and Peruvian food has officially made it’s way to the Bay Area. Here you may divulge in some of our signature world famous dishes like our Alaskan Black Cod, Yellowtail Sashimi Jalapeño, and Salmon Sashimi New Style just to name of few. Situated at the lobby floor of the Nobu Hotel, Epiphany we offer indoor and outdoor seating right in the heart of Palo Alto. Dine with us, stay with us.
Foto von Meyhouse Palo Alto Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(666)
Preis: Hoch
• Mediterran • Palo Alto
Heute 52 Mal reserviert
"Welcome to our home. Meyhouse is a casual place where family and friends get together over a drink, mezes, unique seafood, and grilled delicacies.Our philosophy is unique in many ways. We have an ingredient first approach, which means we handle ingredients as minimally as possible through the cooking process. We source the highest quality ingredients we can find and let them shine. Our recipes are as authentic as possible, no sous vide or modernist cuisine can be found here."
Foto von Robin Menlo Park Restaurant
4.5
Hervorragend(4)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch Spezialitätenküche • Menlo Park
Heute 22 Mal reserviert
Robin is a contemporary Japanese restaurant in Menlo Park focused on providing a sustainable omakase experience. Chef/owner Adam Tortosa (1760, LA's Ink) worked in LA under master sushi chef Katsuya Uechi, but here he's putting his own spin on the fish he prepares. Other reasons to visit: the stylish interior, hip hop soundtrack, and pretty ceramics made by local craftsmen.
Foto von Zola + BarZola Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1227)
Preis: Hoch
• Französisch • Palo Alto
Heute 36 Mal reserviert
Das Zola bietet saisonale, französische Küche in einer lässigen Bistro-Umgebung.
Foto von Shiok Singapore Kitchen Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(179)
Preis: Moderat
• Malaysisch • Menlo Park
Heute 4 Mal reserviert
Shiok! Singapore Kitchen offers a selection of authentic Singaporean food in a casual and friendly environment. We hope you will enjoy our home-cooked flavors and find it a Shiok experience too. Singapore is a multi-ethnic society made up of Chinese, Malay, and Indian, whose immigrant forefathers brought with them rich food traditions from across Asia. Typical Singaporean food is thus an exciting blend of culinary heritage based on some of Asia's greatest cuisine. This combination creates a unique and dynamic flavor more lively and far richer than the traditions from which they stem.
Foto von Twelvemonth Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(594)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Burlingame
Heute 45 Mal reserviert
At Twelvemonth, our approach begins with passion and respect for people and the planet. Everyone can play a part in imagining a healthier, more sustainable world. Our role is to bring people together with delicious, 100% plant-based food. Our passion and respect have driven us to craft a culinary destination to suit every occasion: from your morning coffee to a happy hour beer at the bar to an eight-course tasting menu. We source from local farmers, champion waste reduction, and push the boundaries of vegetable-first creativity. Twelvemonth exists to foster genuine connections. It’s a place where we share compelling stories and aim to build a better future together—one that works in closer, tastier harmony with the environment.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo