Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in Nob Hill

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

98 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Sato Omakase Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(225)
Preis: Sehr Niedrig
• Sushi • Tenderloin
Heute 7 Mal reserviert
***Sato Omakase is offering TASTING MENU ONLY***An invitation to our limited tranquil Omakase Sushi Bar area. Immerse yourself into an intimate experience with the chef and the exclusive drink service. Omakase begins at 5:00pm, 5:30pm, 7:30pm, and at 8:00pm. - Omakase Bar seatings are where you can directly interact with the chefs in action right in front, - Omakase Table seatings are cozy tables against wall where you are offered with the full omakase dishes and drinks.If you have allergies or dietary restrictions, please kindly let us know ahead of time. We will do our best to accommodate.
Foto von Ciccino Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(41)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Nob Hill
Heute 11 Mal reserviert
Ciccino opened in November 2022 on the corner of California & Hyde Streets in Nob Hill. The restaurant’s name Ciccino is Italian for ‘little piece of meat’. The name was given to Chef Gian Marco and his siblings in honor of his late father, Angelo Cosmi (the town’s local plumber), who would eat a steak ‘ciccia' sandwich for lunch. His father’s employees would admire his daily sandwich and he soon earned the name ‘Manga Ciccia’, Italian for ‘eat meat’. Gian Marco’s father passed in 2002 and still to this day, the Cosmi siblings are known as ‘Ciccino’. Hints of copper and natural, industrial touches were intentional when Gian Marco’s wife, Lynsey Rose, designed the restaurant’s elevated and rustic interior.
Foto von DACHA Kitchen & Bar Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(26)
Preis: Moderat
• Osteuropäisch • Tenderloin
Heute 6 Mal reserviert
DACHA Kitchen and Bar embodies the ethos of "Feeding with love. Leading with peace." Named after the Russian term for a seasonal or year-round second home where family and food are front and center, DACHA pays homage to its Eastern European roots while fostering genuine connections with its guests. DACHA offers a harmonious journey through the seasons, celebrating the unique palette of nature with meticulously crafted menus and vibrant presentations. Founded by Katya Skye, Suki Skye, Chef Katya Pervushina, and Tanya Ivanovich, the entire team is committed to inclusivity and community, striving to create a sanctuary where everyone feels embraced and empowered to be their authentic selves. Join us at DACHA, where every visit feels like coming home.
Foto von Friends Only Restaurant
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Nob Hill
Heute einmal reserviert
Friends Only is the R&D restaurant for AKIKOS at Avery Lane on Folsom Street in San Francisco’s East Cut neighborhood.Our menu is centered around dry-aged ingredients, such as a mouth-watering bite of nigiri featuring a 21-day aged bluefin tuna topped with Osetra Caviar. Another nigiri piece may be a tilefish, aged for 7 days and grilled to perfection with its own crispy scales.Enhance your dining experience with our meticulously curated beverage pairings. Indulge in a range of choices, including champagne, reserve sake, and expertly crafted spirits, complemented by Carson Dean's signature Asian-inspired classic and modern cocktails.Omakase menu starts at $330 per person, not inclusive of beverages, 20% service charge, sales tax, and the San Francisco mandate. The $100 per person deposit secures your reservation and will be fully applied to your final bill.
Foto von Nightbird Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(817)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Civic Center / Hayes Valley / Van Ness
Heute 5 Mal reserviert
Das Nightbird serviert ein Degustationsmenü zu $125/Person . Dieses elegante Boutique-Restaurant im Herzen von San Francisco steht für Gemeinschaft und Vielfalt und bietet ein gastfreundliches und faszinierendes Speise-Erlebnis. Beim Linden Room handelt es sich um eine schicke und intime Bar mit stilvollen und kreativen Cocktails, gut versteckt in einer Gasse in Hayes Valley.
Foto von Alexander's Steakhouse - SF Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2500)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • SOMA
Heute 12 Mal reserviert
Chefkoch Marc Zimmerman bietet eine gehobene Interpretation des modernen amerikanischen Steakrestaurants, wobei die Speisekarte auch japanische Einflüsse zeigt. Sie erhalten klassische Steaks wie Ribeye, Bone-in New York und Filet Mignon, Fisch und Meeresfrüchte aus nachhaltiger Fischerei, den originalen Hamachi Shot und die größte Auswahl an Wagyu-Steak in den USA (es werden 11 Arten von Wagyu-Fleisch angeboten). Freuen Sie sich auf trocken gereifte Steaks und die erlesensten, luxuriösesten Produkte, darunter zwei Verkostungsmenüs und eine preisgekrönte Weinkarte, die von Wine Director Johnny Slamon kuratiert wurde. An der hervorragend ausgestatteten Bar werden die einzigartigen Cocktails von Bar Manager Daniel Clayton serviert. Gönnen Sie sich hier einen Aperitif, bevor Sie den Abend im Alexander's Steakhouse genießen.
Foto von Dalida Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(796)
Preis: Hoch
• Mediterran • Presidio
Heute 77 Mal reserviert
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Foto von Trestle Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2746)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Financial District / Embarcadero
Heute 41 Mal reserviert
Beim Trestle erinnert man sich an gar nicht so lang vergangene Zeiten, wo man sich die Zeit nahm, zusammen mit anderen eine Mahlzeit zu genießen und ihr den Respekt und die Achtung zu zollen, die gutes Essen verdient. Das Restaurant bietet ein kulinarisches Erlebnis in mehreren Gängen in der familiären und warmen Atmosphäre eines Familientreffens. Das täglich wechselndes Menü zum Festpreis besteht aus 3 Gängen mit verschiedenen Wahlmöglichkeiten bei jedem Gang für USD 35 pro person. Zusätzlich bietet das Restaurant ein Pastagericht zur Auswahl für USD 10 pro Person. Die Speisekarte für den nächsten Tag wird jeden Abend um Mitternacht auf der Website des Restaurants geposted. Für mehr Information und um das Menü anzuschauen: www.trestlesf.com. Das Trestle hat täglich vegetarische Optionen im Angebot und ist bemüht, den Wünschen und Bedürfnissen von Gästen mit Allergien oder anderen Beinträchtigungen entgegenzukommen.
Foto von Angler San Francisco Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(224)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Financial District / Embarcadero
Heute 37 Mal reserviert
Angler is a seafood-focused Saison Hospitality Group restaurant with one Michelin star on the Embarcadero waterfront, featuring views of our expansive wood burning hearth and the San Francisco Bay, where each dish is touched by fire and intended to be shared.Our sourcing is deliberate and our menus closely follow the seasons of Northern California. Chef de Cuisine, Joe Hou
Foto von Nisei Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(70)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Russian Hill
Heute 4 Mal reserviert
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo