Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten Restaurants mit einem Tasting-Menü in Logan Circle

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

88 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Jônt Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(108)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch-Japanisch • U Street Corridor
Heute 8 Mal reserviert
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Foto von Bresca Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(878)
Preis: Hoch
• Modern Französisch-Amerikanisch • U Street Corridor
Heute 27 Mal reserviert
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Foto von Ted's Bulletin - 14th Street Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(998)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Logan Circle
Heute 16 Mal reserviert
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Foto von MXDC Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2468)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Downtown
Heute 30 Mal reserviert
Das Restaurant MXDC Cocina Mexicana von Todd English serviert mexikanische Küche mit einem modernen Touch. Sie finden uns in der Straße 14th Street, einen Block vom Weißen Haus und nur einen kurzen Spaziergang vom Washington Monument entfernt. Genießen Sie die Happy Hour an der Bar mit einem umfangreichen Cocktail- und Tequila-Menü. Das Dekor und das Ambiente machen das MXDC zum perfekten Ort für ein romantisches Dinner, ein Abendessen mit der Familie sowie private oder geschäftliche Veranstaltungen. Die von Todd English kreierte Speisekarte des MXDC bietet kleine Teller, Hauptspeisen und beliebte Klassiker. Wählen Sie aus traditionellen Gerichten verschiedener Regionen Mexikos. Die Füllungen für die Tacos umfassen Schweinebauch, Mahi Mahi in Bierteig und Carne Asada. Besonders beliebt sind auch unsere Lammkeule Seven-Chile Lamb Shank, die Tortillasuppe und die offenen Quesadillas.
Foto von Mi Vida, 14th Street Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(404)
Preis: Moderat
• Mexikanisch • Logan Circle
Heute 30 Mal reserviert
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Foto von Dovetail Restaurant
4.4
Hervorragend(92)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Logan Circle
Heute 2 Mal reserviert
Exploring the crossroads of southern hospitality and Mid-Atlantic cuisine, Dovetail draws from regional ingredients to innovate with the dynamic flavors of the Northeast. Situated on the District's 14th Street corridor within Viceroy Washington DC, the indoor-outdoor restaurant offers rotating seasonal menus featuring the freshest ingredients from East Coast farmers, fishermen and purveyors. Relax on our all-weather outdoor patio for brunch or dinner while enjoying a destination raw bar with chilled Maine lobster and Chesapeake oysters, tantalizing appetizers like deviled eggs with kimchi or pork rinds with homemade ranch, exquisitely prepared dry aged steaks paired with fresh local vegetables, and sweet seasonal treats. Don't miss our happy hour where Dovetail's formidable beverage program is the star - highlighting local spirits, a selection of new and old world wines, craft brews, and inventive cocktails. At Dovetail, we're always up for sharing a good meal.
Foto von Cork Wine Bar & Market Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(523)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Logan Circle
Heute 6 Mal reserviert
Die Cork Wine Bar wurde von den in Logan Circle wohnhaften Diane Gross und Khalid Pitts geschaffen. Beide träumten davon, mit dem Cork ein einladendes Lokal in ihrer Nachbarschaft zu eröffnen, in dem Sie mit Freunden und Familie hervorragende Weine, oft aus unbekannten Regionen der Welt, probieren und dazu gute, einfache und regionale Küche genießen können. Das Cork bietet mindestens 50 Weine im Glas und 250 Flaschen von kleinen Produzenten der ganzen Welt. Das Cork ist ein erschwingliches Lokal mit einer lässig-eleganten Atmosphäre, das die Welt des Weines entmystifiziert, indem es Ihnen von dem, was Sie trinken, eine genaue Beschreibung und Weinflights gibt, damit Sie die verschiedenen Regionen und Rebsorten erkunden können. Außerdem erhalten Sie Tipps, wie Sie unsere Weine am besten mit unserem Angebot an kleinen Platten und Gerichten zum Teilen harmonisieren können. Wir gründeten das Cork, weil wir unsere Liebe für köstliches Essen und guten Wein mit unserer Gemeinde teilen wollten und zwar in einem angenehmen Ambiente, wo jedermann den Wein und das Essen genießen kann.
Foto von Succotash PRIME Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(3922)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Penn Quarter
Heute 98 Mal reserviert
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Foto von SHIA Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(36)
Preis: Sehr Niedrig
• Koreanisch • Washington
Heute 6 Mal reserviert
SHIA (shee-uh) is a modern Korean fine dining restaurant in Washington, D.C., dedicated to sustainability, innovation, and cultural storytelling. Our tasting menu-only experience spotlights the intersection of local agriculture and premium Hansik ingredients, using fresh, seasonal elements with minimal manipulation to honor the environment. As a non-profit restaurant, SHIA is more than just a dining destination; it’s a platform for tackling key challenges in the restaurant industry, from environmental responsibility to fair labor practices and culinary heritage preservation.**Please Note: Chef Lee's appearance is not guaranteed, and his availability is not given to the team or guests.**
Foto von The Dabney Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(265)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Shaw
Heute 8 Mal reserviert
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo