Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Karibik

Die besten Restaurants mit Speisen aus lokalen Erzeugnissen in Turks and Caicos

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Casa Nonna at The Ritz-Carlton Turks and Caicos Restaurant
4.4
Hervorragend(625)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Turks and Caicos
Heute 11 Mal reserviert
Casa Nonna, which means “Grandmother’s House” in Italian, is as open and inviting as you would expect from our name. The menu is a culmination of traditional Italian cuisine, highlighted by fresh, local and seasonal ingredients. From regional assorted Italian cheese & charcuterie and antipasti platters, to house-made pasta. The restaurant boasts a stellar wine list of all-Italian selections, celebrating the quality and diversity of Italian wines varietals as the ideal complement to your dinner.Joins us for our Sunset Jazz Evenings every Saturday, Sunday and Monday from 6:30pm to 9:30pm.Menu is available á la carte and family style, overflowing with options ideal for sharing. We honor prior reservations for outdoor as there is a limited outdoor seating capacity.
Foto von Infiniti Restaurant & Raw Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1828)
Preis: Hoch
• Modern Europäisch • Turks and Caicos
Heute 36 Mal reserviert
Das Erlebnis besteht in gehobenem Speisen in elegantem und modernem Dekor des New Yorker Designers Thom Felicia. Wir bieten Speisen unter freiem Himmel mit einem romantischen Blick, der einzigartig im Resort ist. Die Speisekarte konzentriert sich auf die „neue karibische“ Küche mit Gerichten, die sich leicht und köstlich und vom Geschmack der Insel inspiriert präsentieren. Das Infiniti betont frische Zutaten und eine Speisekarte, die Ihnen zusagen wird. Freuen Sie sich auf gegrilltes Hühnchen oder ein Krabbentoast Dungeness, herzhaften in Tamarinde gegrillten Lachs und gegrillte Languste von den Turks and Caicosinseln (je nach Jahreszeit). Ceviches und Crudos im Sashimi-Stil mit regionalen Zutaten und asiatisch inspirierten Saucen schaffen eine für Providenciales einzigartige Erfahrung. Beginnen Sie mit einem Mahi Mahi Ceviche in roter Thai-Curry-Sauce, bevor Sie das sensationelle Tartar vom Angusrind mit Tobiko-Kaviar probieren.
Foto von Embers Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(156)
Preis: Hoch
• International • Turks and Caicos
Heute 46 Mal reserviert
Embers is the newest addition to the Turks and Caicos restaurant scene, bringing a fresh, new approach to dining in Grace Bay. Our menu is unique and modern, combining Asian influence and Mediterranean flair with local ingredients and flavours. And, of course, we’ve got a fantastic selection of handcrafted cocktails, spirits, and boutique wines to complement your meal.Discover umami-rich plates, pasture-raised proteins, smoke-infused vegetable preparations and innovative desserts. Owner and Executive Chef James Van Dyke, with his extensive culinary background in the United States, Bahamas, and Turks and Caicos, combines his passion and expertise, bringing Embers to life.
Foto von BLT Steak at The Ritz-Carlton Turks and Caicos Restaurant
4.5
Hervorragend(1016)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Turks and Caicos
Heute 19 Mal reserviert
Turks and Caicos first Prime steakhouse has arrived. BLT offers a variety of USDA quality beef that is 100% naturally raised certified Black Angus. We showcase contemporary quality cuts with inspiring ingredients and modern accents. Alongside our classic steaks, we offer a generous selection of fresh seafood, sophisticated salads, and seasonal dishes highlighting local ingredients. Our elite wine list features both New and Old World Wines, complemented by a selection of hand crafted specialty cocktails. Located at The Ritz-Carlton in Grace Bay, we guarantee you will enjoy the warm, relaxed, yet refined ambiance we have to offer.
Foto von Indigo Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1286)
Preis: Hoch
• Grill • Turks and Caicos
Heute 25 Mal reserviert
Wymara's premiere poolside restaurant and bar, INDIGO, by Chef Andrew Mirosch features fresh, wild-caught seafood, char-grilled premium branded meats, a wide selection of other entrees and starters, along with a raw bar selection, pasta's and food from the garden, with many dishes featuring Caribbean spicing and influences.INDIGO restaurant and bar also features a separate thoughtfully curated Wellness Menu of vegan and vegetarian dishes. Housemade desserts are also an INDIGO specialty. The name INDIGO was inspired by the deep color tones of the Caribbean sea and is also the name of Chef Andrew's second daughter. INDIGO restaurant and bar features Chef Andrew Mirosch's Caribbean inspired cuisine complimented with mixologist craft cocktails and spirits along with an extensive international wine list. Along with an elevated culinary experience and exceptional service, vibrant yet alluring ambiance under the stars defines this dining experience.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo