Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants mit Speisen aus lokalen Erzeugnissen in Nob Hill

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

30 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Collina Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(175)
Preis: Hoch
• Italienisch • Russian Hill
Heute 3 Mal reserviert
GO TO RESY FOR MORE RESERVATION TIMES!We are a quintessential neighborhood restaurant located on Hyde and Pacific in Nob Hill. On the iconic cable car line. We serve Italian food in a charming and cozy space. Menu by Chef Anthony Florian, executed by Chef Dennis Diaz. Consisting of handmade pastas using the freshest local ingredients available. You can expect classic dishes with some contemporary ones. Please don't drive if thats an option as parking is very difficult. We have the most romantic and inviting dining room in SF.If you can't find the time you're looking for please give us a call 1.415.775.1542. Call us for parties larger than 4.Collina is Seven Hills little sister Restaurant.
Foto von Dunya Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(136)
Preis: Moderat
• Mediterran • Nob Hill
Heute 8 Mal reserviert
Opened in 2010, Dunyā is designed and created by chef & owner Coskun Abik. Dunyā Restaurant has garnered local acclaim as a Mediterranean casual dining experience touched by the fusion of refined urban technique and culturally traditional flavors.Offering fare inspired by fresh, local, and seasonal ingredients, Dunyā brings this same delicate balance to a new era of vibrant Mediterranean dishes in an industrial chic setting located in the heart of San Francisco’s Nob Hill District.The décor captures the warmth and feel of Mediterranean hospitality, while a vast floor to ceiling array of local and imported wine bottles is illuminated by blown glass filament pendants, inviting guests to pull up a chair to the full service wine bar.
Foto von Causwells Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(527)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Marina / Cow Hollow / Presidio
Heute 33 Mal reserviert
Das Causwells ist ein amerikanisches Bistro das Ihnen Mahlzeiten serviert, die an zu Hause erinnern.
Foto von Trestle Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2765)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Financial District / Embarcadero
Heute 29 Mal reserviert
Beim Trestle erinnert man sich an gar nicht so lang vergangene Zeiten, wo man sich die Zeit nahm, zusammen mit anderen eine Mahlzeit zu genießen und ihr den Respekt und die Achtung zu zollen, die gutes Essen verdient. Das Restaurant bietet ein kulinarisches Erlebnis in mehreren Gängen in der familiären und warmen Atmosphäre eines Familientreffens. Das täglich wechselndes Menü zum Festpreis besteht aus 3 Gängen mit verschiedenen Wahlmöglichkeiten bei jedem Gang für USD 35 pro person. Zusätzlich bietet das Restaurant ein Pastagericht zur Auswahl für USD 10 pro Person. Die Speisekarte für den nächsten Tag wird jeden Abend um Mitternacht auf der Website des Restaurants geposted. Für mehr Information und um das Menü anzuschauen: www.trestlesf.com. Das Trestle hat täglich vegetarische Optionen im Angebot und ist bemüht, den Wünschen und Bedürfnissen von Gästen mit Allergien oder anderen Beinträchtigungen entgegenzukommen.
Foto von Gary Danko Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1637)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Französisch-Amerikanisch • Fisherman's Wharf
Heute 27 Mal reserviert
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Foto von AKIKOS Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1612)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • SOMA
Heute 13 Mal reserviert
Die Qualität der Sushi in diesem Restaurant geht auf eine einzigartige Kombination aus frischen Zutaten sowie 26 Jahren Erfahrung und einzigartigen Herstellungstechniken zurück. "Akiko" bedeutet "Herbstkind, Iris, hell und Licht" auf Japanisch. Beim Betreten des Lokals fallen Erdtöne im Landhausstil, Fußböden aus importierten Rosenhölzern, Wände aus freiliegendem Backstein und abwechslungsreiche Gedecke auf einzigartigen Eichentischen ins Auge. Die Atmosphäre bietet Ihnen ein einzigartiges kulinarisches Erlebnis. Das charmante Boutique-Restaurant genießt eine günstige Lage im Financial District in der Innenstadt von San Francisco. Sie speisen in dem wichtigsten japanischen Lokal in der Region, das moderne und zugleich traditionelle japanische Gerichte serviert.
Foto von The Empress by Boon Restaurant
4.5
Hervorragend(1377)
Preis: Sehr Niedrig
• Chinesisch • Chinatown
Heute 18 Mal reserviert
Empress by Boon is San Francisco’s newest, must-visit epicurean destination, offering a seasonal menu in modern Cantonese gastronomy. Michelin-starred Chef Ho Chee Boon applies traditional techniques to fresh, local ingredients to produce distinctive contemporary dishes infused with Cantonese flavors. The spacious restaurant occupies the former location of Chinatown’s celebrated Empress of China with striking city views. Reimagined by Chef Boon and team, the Empress was brought back to its former glory by embracing modern design elements while incorporating restored original features, creating a welcoming atmosphere that pays homage to the history of the beloved location.
Foto von Nightbird Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(824)
Preis: Sehr Niedrig
• Kalifornisch • Civic Center / Hayes Valley / Van Ness
Heute 6 Mal reserviert
Das Nightbird serviert ein Degustationsmenü zu $125/Person . Dieses elegante Boutique-Restaurant im Herzen von San Francisco steht für Gemeinschaft und Vielfalt und bietet ein gastfreundliches und faszinierendes Speise-Erlebnis. Beim Linden Room handelt es sich um eine schicke und intime Bar mit stilvollen und kreativen Cocktails, gut versteckt in einer Gasse in Hayes Valley.
Foto von Park Tavern on Washington Square Restaurant
3.7
Sehr gut(32)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • North Beach
Heute 34 Mal reserviert
Park Tavern on Washington Square has long been a vibrant staple and foundation of the North Beach community. Now, under the helm of renowned American chef-partner Jonathan Waxman and fifth-generation San Franciscan James Nicholas, Park Tavern on Washington Square celebrates San Francisco’s vibrant dining scene with a fresh new era. The restaurant has several private dining options available for groups and parties. As a Bay Area native and one of the pioneers of “California cuisine” Chef Waxman leans into his roots, celebrating the region’s local ingredients showcased in simple, seasonal dishes. Guests can enjoy a menu including Yellowfin Tuna Crudo with avocado, blood oranges, and fresno chili salsa, Cavatelli with dungeness crab, lemon, and parmesan, and Kurobuta Pork Chop Milanese with new potatoes and pepperonata. A few of Waxman’s trademark dishes make an appearance including the JW Kale Salad with anchovy dressing and breadcrumbs, and the famed JW Chicken with salsa verde.
Foto von COQUETA - San Francisco Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3366)
Preis: Sehr Niedrig
• Spanisch • Financial District / Embarcadero
Heute 33 Mal reserviert
Brought to you by Award Winning Chef Michael Chiarello and located at Pier 5 on the bustling San Francisco Waterfront, Coqueta is inspired by the cuisines of Spain. Chef Chiarello feels that Spain’s signature ‘small plates’ coupled with the social vibrancy of their dining scene is the perfect combination for San Francisco, which has its own deep-rooted history with the country. Focusing on regional dishes from Madrid, Catalonia, the Basque Country and beyond, the menu will feature Chiarello's interpretation of traditional Spanish cuisine and, as has always been his tradition, will highlight the bounty of fresh, local ingredients from land and sea.Coqueta means “flirt” or “infatuation” in Spanish, and represents Michael Chiarello and his team’s exploration and interpretation of Spanish Cuisine, wine and inspired cocktails, while highlighting the bounty of Northern California.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo