Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York City

Die besten Restaurants mit Speisen aus lokalen Erzeugnissen in Ditmas Park

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

28 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von ASKA Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(70)
Preis: Sehr Niedrig
• Nordisch • Williamsburg
Heute 5 Mal reserviert
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Foto von Superfine Restaurant
4.3
Hervorragend(111)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • DUMBO
Heute 2 Mal reserviert
Superfine is a bar/restaurant venue in the DUMBO section of Brooklyn. We feature art and live music. Free pool table. Organic and local fare.
Foto von Faun Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(36)
Preis: Hoch
• Italienisch • Prospect Heights
Faun offers an Italian-American, seasonal menu anchored by their house-made pastas with a focus on fresh, local ingredients. The establishment features a cozy dining room, a full bar, and lush garden patio - that is heated and covered when the weather dictates. Faun has proudly become a neighborhood mainstay - but being within easy walking distance of The Brooklyn Museum, Brooklyn Botanic Garden, The Brooklyn Library, and Barclays Center - dinner or brunch here is a perfect stop for visitors from all over!
Foto von Craft Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(7049)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Gramercy Park
Heute 14 Mal reserviert
Das von Tom Colicchio gegründete Craft wurde von der New York Times mit 3 Sternen ausgezeichnet und gewann den renommierten James Beard Award für das Best New Restaurant. Im Jahr 2010 gewann Tom Colicchio den James Beard Award für den besten Küchenchef. Geschätzt wird das Craft für sein Engagement bei der Verwendung von hochwertigsten, saisonalen Zutaten, die aus Familienbetrieben, täglich einlaufenden Fischerbooten und spezialisierten Viehzüchtern stammen. Diese unberührten Zutaten werden auf einfache Art und Weise verarbeitet, damit die Einzigartigkeit jeder Zutat voll zum Ausdruck kommt. Im Craft laden Sie Küchenchef Kyle Koenig, Konditoreimeister Abby Swain und die freundlichen Mitarbeiter ein, Ihre eigenen A-la-carte-Menüs zusammenzustellen oder aus dem saisonalen 7-Gänge-Degustationsmenü zu wählen.
Foto von Lindens Restaurant
4.5
Hervorragend(325)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • SoHo
Heute 14 Mal reserviert
Lindens is a modern American restaurant situated within the Arlo SoHo. Celebrating the essential tastes and flavors of each season, Lindens features the finest local ingredients. A curated raw bar complements an inventive cocktail menu, organic-driven wine list, and local craft beers. Inspired by the Linden trees that line the city’s streets, Lindens is a spirited ode to nature within the city. **For private dining bookings please email eventsoho@arlohotels.com or visit lindensnyc.com
Foto von Kochi Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(89)
Preis: Sehr Niedrig
• Koreanisch • Hell's Kitchen
Heute 8 Mal reserviert
Sungchul Shim, formerly of Per Se and most recently Neta, opens his first solo project Kochi in Hell’s KitchenKOCHI - Korean for ‘skewer’- a tasting menu of skewered dishes as well as menu items inspired by traditional Korean cuisine that’s built around seasonality and balance. We are proud to present this menu as an homage to traditional Korean flavors elevated by the hand of gastronomic technique. Incorporating the freshest local ingredients daily, this is our exquisite interpretation of Korean cuisine.[PLEASE NOTE] We are not able to accommodate vegan, vegetarian with gluten-free and celiac diets as well as any allergies or aversions to allium, sesame (even if sesame oil is consumable), soy, gluten, and alcohol. We are able to accommodate vegetarians, aversions to red meat, shellfish, seafood, dairy, nut, gluten (if soy and soy sauce is consumable) and alcohol (if cooked alcohol is consumable) with at least a day of notice in advance.
Foto von La Pecora Bianca - Midtown Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1107)
Preis: Moderat
• Italienisch • Midtown East
Heute 6 Mal reserviert
La Pecora Bianca ("the white sheep") offers an unforgettable Italian dining experience in NYC, ideal for private dining, brunch, and takeout. Our menu showcases authentic Italian flavors with house-made pastas, like our signature rigatoni vodka and tagliatelle bolognese, alongside delicious pizzas-all crafted daily with fresh, local, and seasonal ingredients. Join us for brunch, where Italian favorites meet modern tastes, or unwind with spritzes, negronis, and La Pecora Rosa organic rosé during aperitivo hour. Whether you're dining in our stylish space or enjoying our dishes at home, we bring the best of Italian cuisine to every meal.
Foto von ABC Kitchen Restaurant
4.4
Hervorragend(6542)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Gramercy Park
Heute 34 Mal reserviert
Das ABC Kitchen mit Jean-Georges verpflichtet sich leidenschaftlich die frischesten biologischen Produkte der Region wie möglich anzubieten. Das ABC Kitchen präsentiert ein wechselndes Menü mit Produkten aus der Region in einem global künstlerischen, frischen und klar gegliederten Ambiente.
Foto von Da Andrea - Greenwich Village Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1755)
Preis: Hoch
• Italienisch • West Village
Heute 53 Mal reserviert
Norditalienische Speisen, erschwingliche Preise, zauberhaftes Ambiente. Ein gemütliches Nachbarschaftsrestaurant.
Foto von SUNGOLD Restaurant
4.0
Fabelhaft(17)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Williamsburg
Heute 10 Mal reserviert
It's The Holiday Season! Come join Sungolds NEW Brunch menu.Sungold, is an all-day restaurant sourcing local and seasonal ingredients to create a menu of culinary craftmanship featuring handmade pastas, woodfired pizzas, and a diverse selection of small plates and entrees. With a thoughtfully selected featuring handcrafted libations that pair perfectly with each dish- Sungold unleashes the flavors of the season with each sip.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo