Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Chicago / Illinois

Die besten Restaurants für Nachmittagskaffee in North Lawndale

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

237 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Tre Dita Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(837)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • River North (Chicago)
Heute 133 Mal reserviert
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.Please note that Tre Dita only accepts reservations 7 days in advance.
Foto von Aba - Chicago Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2682)
Preis: Sehr Niedrig
• Mediterran • West Loop
Heute 247 Mal reserviert
Aba is a Mediterranean restaurant with locations in Chicago, IL, Austin, TX, and BalHarbour, FL. Aba, meaning father in Hebrew, incorporates Chef CJ Jacobson’s lighter styleof cooking with influences from the Mediterranean, including Israel, Lebanon, Turkey, andGreece. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.Signature dishes include Smoky Garlic Hummus, Muhammara, Heirloom Crispy ChickenThigh, Shawarma-Spiced Skirt Steak, Grilled Salmon Kebab and more. The bar programshowcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Foto von Pizzeria Portofino Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1600)
Preis: Hoch
• Italienisch • River North (Chicago)
Heute 153 Mal reserviert
Pizzeria Portofino is a sun-drenched casual restaurant located directly on the Chicago riverfront offering hand-stretched pizzas, coastal wines, an expansive patio and breezy decor that will instantly transport you to the Italian Riviera.
Foto von Beatrix - River North Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(5355)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • River North (Chicago)
Heute 135 Mal reserviert
Das Beatrix bietet ein Restaurant, ein Kaffeehaus und einen geselligen Treffpunkt in Chicagos Stadtteil River North. Die Chefköche Susan Weaver, Rita Dever und John Chiakulas servieren ein Menü mit Speisen, die in der Testküche des Restaurants Lettuce kreiert wurden. Das Beatrix ist täglich zum Frühstück, Mittag- und Abendessen sowie bis spät in die Nach geöffnet. Am Wochenende wird ein Brunch angeboten. Sämtliches Brot und Gebäck wird täglich im Haus frisch gebacken. Zu den besonders beliebten Köstlichkeiten zählen Sadies Knusperkuchen, Zimtschnecken mit Honigbutter und Plätzchen mit Schokoladenstückchen. Zur umfassenden Auswahl an Kaffee- und Teesorten gehören 2 kultige Röstungen aus Chicago, Intelligensia und Metropolis sowie Spezialangebote wie Nitro und Bulletproof.
Foto von Alla Vita Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2334)
Preis: Hoch
• Modern italienisch • West Loop
Heute 174 Mal reserviert
Serving a casual, family-style menu, Alla Vita is a place to gather and enjoy comfortable Italian cuisine. Alla Vita means “to life” in Italian which recognizes overcoming life's challenges and creating a space for shared meals and memorable experiences. Executive Chef Lee Wolen shares his passion for fresh, delicious Italian food made simply with the best ingredients. Follow @allavitachicago to stay up-to-date with the latest happenings.
Foto von Boka Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(7188)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Lincoln Park
Heute 107 Mal reserviert
Das mit einem Michelin-Stern ausgezeichnete Restaurant Boka ist seit 2003 eine feste Institution in Sachen Speisen in Chicago. Im Januar 2014 trat Chef Lee Wolen als Executive Chef und Geschäftspartner bei, nachdem das Restaurant einer größeren Renovierung unterzogen wurde. Seit seiner Zeit Im Boka wurden Kritiker darauf aufmerksam. Phil Vettel von der Chicago Tribune und die Eater Chicago ernannten beide Lee als "Koch des Jahres 2014". Zuletzt wurde Lee 2015 als "Koch des Jahres" ernannt und das Boka Restaurant erhielt 2015 in Chicago bei den begehrten Jean Banchet Awards die Auszeichnung "Restaurant des Jahres". Die Gerichte im Boka umfassen moderne, amerikanische Speisen, die auf Saisonalität und so viele lokale Zutaten wie möglich basieren. Der Pasty Chef Meg Galus trat der Küche im Boka im Jahr 2015 bei und bietet einen nahtlosen Übergang zwischen herzhaften und süßen Speisen, die die Nutzung von hervorragenden, hochwertigen Zutaten widerspiegeln und nach Wolen sorgfältig vorbereitet und aufbereitet werden.
Foto von Cira Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1793)
Preis: Moderat
• Mediterran • West Loop
Heute 99 Mal reserviert
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Foto von Daisies Chicago Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(241)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Logan Square
Heute 133 Mal reserviert
Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Foto von Asador Bastian Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(199)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • River North (Chicago)
Heute 30 Mal reserviert
Asador Bastian is a Chicago chophouse with Basque influences from acclaimed ChefDoug Psaltis. Located in the iconic “Flair House” originally built in 1883, this historictownhouse has been revived and brought back to life with culinary inspiration from thegreat asadors of San Sebastián, Spain to serve the world’s best boutique beef withoutcompromise. The most remarkable dining experience comes from the purest ingredientsdelivered in the supremely thoughtful, welcoming and hospitable manner. This ethoshas directed every aspect of the experience at Asador Bastian, whether you’re joiningus for small bites and libations in our Bar Room or for a more intimate experience in ourDining Room.
Foto von Gibsons Italia Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(4041)
Preis: Hoch
• Italienisch • River North (Chicago)
Heute 142 Mal reserviert
Gibsons Italia is built on a tradition & elegance that is relentless in the pursuit of the very best. Chef-driven tastes of Italy are paired with the superiority of Gibsons Steakhouse, creating a restaurant that makes the familiar, exceptional. Beautiful private dining and events spaces available.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo