Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Portland / Oregon

Die besten Restaurants für ein Sonntagsessen in Cedar Mill

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

3 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Copper River Restaurant & Bar Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1305)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Hillsboro
Heute 16 Mal reserviert
Das Copper River Restaurant mit Bar wird von ortsansässigen Eigentümern in Hillsboro, Oregon geführt. Es ist auf gutbürgerliche Küche spezialisiert und serviert auch Gerichte mit frischen, regionalen Zutaten. Dank einer Bar mit Schanklizenz werden Ihre Mahlzeiten nach Wunsch mit einem Getränk ergänzt.
Foto von Pine White Tavern Restaurant
3.9
Fabelhaft(56)
Preis: Moderat
• Lokal • Hillsboro
Much like the Pine White Butterfly, we flourish amidst diversity, gracefully adapting to our surroundings. Our restaurant has undergone a transformative journey, tailored to enhance your experience and we can’t wait for you to enjoy it.Inspired by the vibrant Pacific Northwest, our ambiance reflects the region's allure, blending modern hospitality with natural splendor. Nestled in the heart of the Embassy Suites hotel, we offer a blend of convenience and charm, inviting you to savor Oregon's essence with every bite.Whether you're drawn in by our flavorful dishes, lively games, or simply seeking a moment of relaxation, join us, raise a glass, and celebrate the joy of good company.Pine White Tavern features 6 flat screen HDTVs, 8 beer taps featuring rotating local micro brews, WineEmotion dispensing and preservation system for the freshest local wines, and hand-crafted cocktails. Free pool and shuffleboard available to all guests!
Foto von Tavern on Kruse Restaurant
4.4
Hervorragend(1886)
Preis: Hoch
• Amerikanisch Regional (Nordwest) • Lake Oswego
Heute 11 Mal reserviert
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen

Mit OpenTable entdecken

Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo