Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New York State

Die besten Restaurants für Gruppen in Tappan

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

53 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Cookery Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1688)
Preis: Moderat
• Italienisch • Dobbs Ferry
Heute 26 Mal reserviert
Das The Cookery wurde von Küchenchef David DiBari gegründet. Mit seiner komfortablen Lage in Dobbs Ferry, ein besonders malerisches und schönes Städtchen am Fluss in Westchester, hat das The Cookery die positive Energie innerhalb seiner einheimischen Kunden dazu verwendet, die Suche nach gutem Essen und unaufhörlicher Kreativität voranzutreiben. Die neo-nostalgische italienische Speisekarte von Küchenchef DiBari spiegelt seinen Küchenstil wider, der für eine zunehmende Annäherung an die einfachen Dinge steht.
Foto von Giulio's Restaurant Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(235)
Preis: Moderat
• Italienisch • Orangeburg
Heute einmal reserviert
Giulio's Restaurant offers guests Contemporary Italian Cuisine with other European and American influences. Housed in a Beautiful Romantic Victorian Treasure, our restaurant is adorned with exquisite woodwork and beveled glass windows, two working fireplaces, and a grand staircase that makes you feel like you stepped into another era.We offer private parties 7 days a week, please call.
Foto von Red Hat on the River Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2281)
Preis: Hoch
• Modern Französisch-Amerikanisch • Irvington
Heute 29 Mal reserviert
Nestled on the waterfront in Irvington, New York, Red Hat on the River is an American modern bistro serving satisfied diners since 2003. There's hardly a seat in the house that does not offer a spectacular view of the Hudson river. Banquettes and a pewter bar accent the space while the walls of this 100-year old renovated factory building are adorned with WPA-era art evoking a feeling of a turn of the century Parisian bistro. Evolving from a humble bistro on main street to a bustling restaurant on the river with a rooftop bar, Red Hat's commitment to providing the very best experience for their guests has always remained the same. Try the classic menu standards of steak frites, moules frites, country terrine, and the Red Hat burger. Seasonal salads, sandwiches, and seafood entrees round out the menu. The bar offerings of creative craft cocktails, local draft beer, and old world style wines complete the experience. Private events range from corporate dinners to weddings.
Foto von IL Portico Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(277)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Tappan
Heute 3 Mal reserviert
il Portico Opened in 1988 ~Same Ownership ~ Fine Italian CuisineLocated in the charming historic village of Tappan New York, il Portico has received National Landmark status. Built in the early 1850s, it once served as a stagecoach stop and hotel offering weary travelers accommodations for 3 cents a night! The atmosphere is warm and romantic. We like to thank you for your support and your excellent review during a time when is very difficult to navigate the hospitality industry. We welcome your next visit in the near future. We will continue our post-Covid policy: with limited seating, reservation only - no walk-ins, and we will stagger our reservations.
Foto von MP Taverna - Irvington Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2823)
Preis: Moderat
• Griechisch • Irvington
Heute 12 Mal reserviert
Mit der Eröffnung des MP Taverna, einer modernen Interpretation einer traditionellen griechischen Taverne, bringt Küchenchef Michael Psilakis seine preisgekrönte, griechisch inspirierte Küche nach Westchester. Mit der bodenständigen Speisekarte des MP Taverna fügt Psilakis griechische Gerichte der kulinarischen Vielfalt Amerikas hinzu. Das Restaurant ist ein weiterer Schritt im Ziel des Küchenchefs, griechische Küche auf hohem kulinarischen Niveau anzubieten. "Die Erinnerung an das gemeinsame Kochen mit meiner Familie ist die Inspiration für meine Restaurants und ich hoffe, dass meine Gäste bei ihren kulinarischen Erfahrungen im MP Taverna ihre eigenen Erinnerungen entwickeln“ sagt Küchenchef Michael Psilakis. "Ich will, dass das MP Taverna mehr als nur ein Ziel für ein festliches Essen ist, sondern auch ein Platz, der die familiäre Vertrautheit des eigenen Esszimmers zu Hause bietet.
Foto von The Parlor Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(358)
Preis: Moderat
• Pizzeria • Dobbs Ferry
Heute 8 Mal reserviert
At The Parlor, diners can experience the delicate, wood-fired soul of Neapolitan pizza spun with carefully-sourced, local, and seasonal ingredients. Look for an ever-changing array of classic and innovative pies that simultaneously deliver bold flavors and a clear conscience. Plus, along with pizza, The Parlor offers small plates that touch on the whole spectrum of culinary experience. Look for rustic salads, wood-roasted vegetables, and delicately smoked wings. This is food cooked by chefs who care (mostly because this is what they like to eat themselves). At The Parlor, we offer scissors as an alternative to us cutting your pie, ultimately empowering the diner and creating a playful, efficient way to share with your friends. Alongside a fork and knife, scissors have been the standard in Italy for centuries. Trust us: they work better—plus, you can cut any size slice you like.
Foto von The Park Steakhouse Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1444)
Preis: Hoch
• Steakhaus • Park Ridge
Heute 10 Mal reserviert
Seit die beiden Eigentümer Küchenchef John Halligan und Randy Carson die Türen öffneten hat das The Park Steakhouse zahlreiche Auszeichnungen und Preise erhalten. Die The New York Times bezeichnete das The Park Steakhouse als "Unassuming Steakhouse is the Real Deal" und die Leser des New Jersey Monthly Magazine haben in einer jährlichen Umfrage das Restaurant als das Steakhaus Nr. 1 in Northern New Jersey gewählt. Das The Park Steakhouse ist ein modernes amerikanisches Steakhaus in Park Ridge, New Jersey. Freuen Sie sich auf 21 Tage trocken abgehangenes Filet und Porterhouse-Steak vom zertifizierten Black Angus Rind sowie eine umfangreiche Auswahl an frischen Meeresfrüchten. Der exzellente Service und die hervorragenden Speisen werden sicher Freunde und Geschäftspartner beeindrucken.
Foto von Chutney Masala Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(592)
Preis: Hoch
• Indisch • Irvington
Heute 5 Mal reserviert
Culinary School graduate and James Beard honoree Chef Navjot Arora has put together a unique menu borrowing from the vast culinary diversity of India.We truly believe great food starts with great ingredients. We procure only fresh, wholesome ingredients with no artificial flavorings or additives, local produce wherever possible, all natural poultry, free range lamb, wild not farmed seafood. We grind our own spices to ensure freshness.The New York Times gave high marks to our succulent tandoori cooked meats and referred to our sauces as superbly complex.” Vegetarians will feel like royalty” says The Journal News, referring to our delicious curries and vegetable appetizers. Our menu reflects Chef Navjot’s true passion for food that began from a very young age. He further honed his skills and learnt from the very best master chefs at the Taj Group of Hotels The menu offers a variety of combination platters, along with biryanis, curries, tandoori entrees.
Foto von Red Horse by David Burke White Plains Restaurant
4.2
Hervorragend(551)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • White Plains
Heute 21 Mal reserviert
Celebrity Chef David Burke opens his second award winning Red Horse Flag as a Modern-American Steakhouse concept, featuring Asian influences! Menu offerings include Chef Burke Patented Himalayan salt dry-aged steaks, coupled with unique asian offerings. The original location in Rumson, New Jersey bodes Top 30 Restaurants by NJ Monthly!
Foto von Felina - Ridgewood Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(854)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern italienisch • Ridgewood
Heute 30 Mal reserviert
Inspired by the rich culinary tradition and culture of Italy, while be sensitive to locally grown and foraged ingredients, Felina’s culinary ethos translates to menus highlighting seasonality & sustainability, while focusing on technique to curate a memorable visit. Sit and enjoy the open kitchen bringing the culinary experience table-side, as you’ll also be witness to the culinary team of Felina - led by Executive Chef Joe Tartamella - and their orchestrated movements as they cook and present the many dishes they offer, with focus and precision.Choices abound when it comes to selecting a libation at Felina's bar, or tableside in our dining room. Our sommelier can guide your choice of wine, or one of our talented mixologists can customize a drink to your liking.Be sure to check out our rooftop bar, La Terrazza, after dinner! Our rooftop bar is first come first serve.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo