Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants für Feinschmecker in Woodland Hills

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Le Sanglier Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(441)
Preis: Hoch
• Französisch • Tarzana
Heute 3 Mal reserviert
For over 49 years, Le Sanglier Restaurant has stood the test of time and provided a quiet haven from the stress and tumult of everyday life. It's about pleasure, indulgence and relaxation with one of the most irresistible, exquisite tastes of fine dining offered. The delightful and extensive menu of contemporary French cuisine promotes light and healthy fare. Food connoisseurs are in for the ultimate treat at this upscale, quaint Tarzana favorite. The lodge-like interior is low-key and often filled with regulars. Patrons agree that Le Sanglier Restaurant is "the best in the Valley" with specialties including wild boar, veal, steaks, fish and seafood and daily specials. With a full bar, it's open for Dine in & TO-GO orders. Wednesday through Saturday from 5pm to 9p.m.
Foto von Traktir - Tarzana Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(86)
Preis: Moderat
• Ukrainisch • Tarzana
Heute 3 Mal reserviert
Traktir restaurant is a Eastern Europe cuisine diverse with influences from many countries and regions surroundings such as Ukraine, Russia, Belarus, Kazakhstan, Poland, and Latvia just to name a few. Our restaurant specializes in authentic dishes, such as Ukrainian Borscht, Beef Stroganoff, Chicken Tabaka, Shashlik, Chicken Kiev, Pelmeni, Vareniki, Galubtsy (stuffed cabbage) and many more. We also offer our homemade infused vodka with classic flavors including cranberry, horseradish, lemon, raspberry, and pepper garlic.
Foto von Petit Trois Le Valley Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(168)
Preis: Hoch
• Französisch • Sherman Oaks
Heute 74 Mal reserviert
Petit Trois Le Valley, the second outpost of Chef Ludo Lefebvre's beloved bistro, opened its doors in 2018 in Sherman Oaks. This larger location channels a lavish French Brasserie, with its marble bar, banquette lined dining room, and a Chef’s counter overlooking the open kitchen. The second dining room can be reserved for larger parties and private events. Since opening, Petit Trois has garnered praise from casual foodies and revered food critics. In 2015, Petit Trois was nominated for Best New Restaurant by the James Beard Foundation and in 2019 earned the Bib Gourmand designation upon the Michelin Guide’s return to Los Angeles. Additionally, Petit Trois was featured on the late Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants in Los Angeles list from 2015-2017 and has remained on the list since 2019 when Bill Addison & Patricia Escárcega took over.
Foto von Posto 896 Italian & Hungarian Cuisine Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(246)
Preis: Moderat
• Italienisch • Encino
Heute einmal reserviert
As fresh as it gets - From the farm to youIntroducing a new and unique concept. Two chefs in one kitchen. Fresh and organic ingredients from farm to table creating dishes executed to perfection by an Italian and a Hungarian Chef. Come and enjoy our superior service embedded in a new stylish industrial ambiance.
Foto von Restaurant at the Getty Center Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4729)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • West Los Angeles
Heute 46 Mal reserviert
Das Restaurant at the Getty Center bietet Gourmetküche in einem schlichten, aber eleganten Ambiente und dazu eine der schönsten Aussichten in Los Angeles. Der Chefkoch des Restaurants verwendet die frischesten Zutaten aus der Region und bereitet sie geschmackvoll und ansprechend zu. Die von der kalifornischen und mediterranen Küche inspirierten Gerichte beziehen auch globale Einflüsse mit ein, um eine kulinarische Erfahrung zu kreieren, die köstlich, anspruchsvoll und kreativ ist. Eine herausragende Weinkarte und eine Bar mit Schanklizenz stehen ebenfalls zur Verfügung. Das Menü ist marktorientiert. Zur Zubereitung der Gerichte werden Produkte regionaler Erzeuger und des Santa Monica Bauernmarkts verwendet. Die Köche arbeiten eng mit örtlichen Landwirten zusammen, um das bestmögliche Qualität zu gewährleisten. Besondere Aufmerksamkeit wird der nachhaltigen Produktion von Meeresfrüchten geschenkt. Die Speisekarte wechselt wöchentlich, um dem Wechsel der Jahreszeiten und Veränderungen des Marktes Rechnung zu tragen. Der Food-Service im Getty Center wird vom Bon Appétit Management verwaltet.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo