Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Washington, D.C. Area

Die besten Restaurants für Feinschmecker in Wheaton

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

31 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Melina Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1432)
Preis: Hoch
• Griechisch • North Bethesda
Heute 48 Mal reserviert
The name Melina is rooted in Greek origin and derives from the Greek word for "honey". "Mel" can be derived from the name Melissa meaning "honey-bee". The restaurant is named after the daughter of Co-Founder Chef Dimitri Moshovitis. “Melina” will honor the strength of the matriarchy in the Greek family. It will lean vegetable-forward with modernized Greek classics from the sea and grilled meats. Greek cuisine is all about freshness and quality of ingredients and that will be on display in a fine casual setting.
Foto von matchbox Rockville Restaurant
4.3
Hervorragend(3443)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Rockville
Heute 18 Mal reserviert
Bubbling, thin crust pizzas, mini burgers, crisp salads, and craft cocktails...four great reasons to visit matchbox today. We’re the neighborhood gathering place for fun, upscale casual dining, with local, award-winning beers, broad spectrum wines, and handcrafted signature cocktails you won’t find anywhere else.A titan of a space, Rockville was modeled after a hunting lodge yet still manages to feel cozy. A comfortable fireplace fills the space, as well as two wood-fired ovens that churn out thin-crust pizzas in minutes. With two outdoor patios and the private 30-seat Congressional Room, there’s plenty of space for intimate dinners, large parties and get-togethers.
Foto von Seasons 52 - North Bethesda Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(6328)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • North Bethesda
Heute 53 Mal reserviert
Das Seasons 52 ist eine moderne Grill- und Wein-Bar, die eine saisonal wechselnde und vom Angebot regionaler Bauernmärkte inspirierte Speisekarte bietet. Das Seasons 52 bezieht die frischesten Zutaten und verwendet rustikale Kochtechniken, wie das Braten im Steinofen und Grillen über offenem Feuer aus Eichen- und Süßholz, um die natürlichen Aromen der Lebensmittel herauszuarbeiten. Begleitet wird Ihr Menü mit einer ständig wechselnden internationalen Auswahl von mehr als 100 Weinen, von denen 52 als offene Weine angeboten werden. Außerdem können Sie die hauseigenen, charakteristischen und außergewöhnlichen Cocktails kosten. Das Restaurant ist täglich zum Mittag- und Abendessen geöffnet und bietet verlängerte Öffnungszeiten am Wochenende. Jeden Sonntag von 10:00 bis 13:00 Uhr können Sie einen Brunch genießen. Wenn Sie nach Räumlichkeiten für Ihre nächste Veranstaltung suchen, bietet das Seasons 52 den idealen Ort für private oder halbprivate Anlässe. Das Restaurant verfügt außerdem über einen „Chef’s Table” für kleinere Gruppen oder einen familiäreren Rahmen. Weitere Informationen finden Sie auf der Website www.Seasons52.com.
Foto von Medium Rare - Bethesda Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1456)
Preis: Moderat
• Steakhaus • Bethesda
Heute 54 Mal reserviert
A Diner's Choice Award winner for the last 12 years! Legendary Medium Rare offers a unique, $28.95prix fixe dinning experience of artisan bread; a mixed green salad; prime, dry-aged steak; and hand-cut fries (Vegetarian option always available) in a relaxed, fun, environment. Please allow us 15 minutes to seat you after your full party has arrived and after checkin at our host stand. As we do only one thing, we do our best to make the food and experience exceptional and also a good value. We also serve brunch on Saturday and Sunday's with a great prix fixe including French Toast, Steak and Eggs, Eggs Benedict and bottomless Bloody Marys, Mimosas and Screwdrivers. WALK INS and CALL AHEAD seating are always welcomed.
Foto von True Food Kitchen - Bethesda Restaurant
4.5
Hervorragend(2379)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Bethesda
Heute 27 Mal reserviert
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Bethesda guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located at the corner of Wisconsin Ave. & Woodmont Ave. at the Solaire Bethesda Apartment Complex. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Foto von Barrel & Crow Restaurant
4.5
Hervorragend(1641)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Bethesda
Heute 16 Mal reserviert
Das Barrel & Crow bietet einen zeitgenössischen Ansatz der regionalen Küche. Das durch den Chefkoch geführte Restaurant verarbeitet ausschließlich Produkte aus der Region und Proteine. Der Chefkoch Pedro Matamoros nutzt diese saisonalen Zutaten um gewohnte sowie verfeinerte Speisen zuzubereiten. Jeden Abend können Sie hausgemachte Pasta und Charcuterie genießen. Der Chefkoch ist immer bemüht die Speisekarte den speziellen Ernährungsbedürfnissen anzupassen. Gluten- sowie Milchallergiker, Vegetarier und Veganer kommen auch auf Ihre Kosten. Konditormeisterin Rita Garruba präsentiert Ihnen in der Dessertkarte eine Auswahl an traditionellen Desserts mit einem modernen Einfluss. Die erlesene Weinkarte konzentriert sich auf kleine Produktionen an Boutique-Weinen. Die umfangreiche Bierkarte umfasst die Top-Brauereien aus der mittel-atlantischen Region. Die voll ausgestattete Bar lädt bei saisonalen Cocktails und einer großen Auswahl von Kleinserien Spirituosen zum Verweilen ein.
Foto von Jônt Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(117)
Preis: Sehr Niedrig
• Französisch-Japanisch • U Street Corridor
Heute 12 Mal reserviert
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
Foto von Claudio's Table Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(314)
Preis: Moderat
• Italienisch • Palisades Northwest
Heute 45 Mal reserviert
Claudio Pirollo grew up in Belgium where he soon discovered his passion for cooking as he wandered around his father’s fine Italian épicerie (grocery store) and watched his mother prepare dinner every day. The dual influence of Italy and Belgium triggered Chef Pirollo’s aspirations to develop his knowledge and experience with different flavors.A Trattoria is not a pizzeria, it is an Italian-style eating establishment that is generally much less formal than a ristorante but more formal than an osteria. It is similar to what the French call Bistrot.Trattorias are traditionally family owned, casual, rustic neighborhood restaurants found throughout all of Italy that offer fresh, regional, local and family specialties on the menu.
Foto von Zaytinya - DC Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(19473)
Preis: Hoch
• Mediterran • Penn Quarter
Heute 324 Mal reserviert
Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés begrüßt Sie das Zaytinya und bietet ein innovatives Mezze-Menü, das von der türkischen, griechischen und libanesischen Küche inspiriert ist. Freuen Sie sich hier auf eine elegante und moderne Einrichtung. Das Angebot an kleinen Tellern, kreativen Cocktails und einzigartigen mediterranen Weinen machen diesen Ort zu einem der Top-Restaurants in DC.
Foto von The Dabney Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(283)
Preis: Sehr Niedrig
• Amerikanisch • Shaw
Heute 27 Mal reserviert
Located in historic Blagden Alley in D.C.'s Shaw neighborhood since 2015, The Dabney continues to pay tribute to the wonderful farmers, watermen, and purveyors of the mid-Atlantic region whom provide some of the best and most unique products in the country. We celebrate these ingredients by preparing them in a large wood burning hearth which is the centerpiece of our open kitchen. The current dining room experience is an 8-course tasting menu honoring the Mid-Atlantic's bounty. We offer an additional 3-course experience at our bar and bar area tables. Walk-in guests are welcome to enjoy the bar area as well.The Dabney has been awarded one Michelin star every year since 2017, James Beard Foundation Best Chef Mid-Atlantic for Chef Jeremiah Langhorne in 2018, and Washingtonian Magazine's #1 restaurant in 2023. At this time we are unable to accommodate severe allium and dairy allergies as well as vegan and vegetarian diets.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo