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Die besten Restaurants für Feinschmecker in North Riverdale

Preisklasse
Küche
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Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

39 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Axia Taverna Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1008)
Preis: Hoch
• Griechisch • Tenafly
Heute 13 Mal reserviert
Das Axia Taverna mit seiner aufregenden griechischen Küche erfreut sich bei Feinschmeckern aus New Jersey seit der Eröffnung 2006 großer Beliebtheit. Das energiegeladene, einladende Interieur des Axia mit seinem stilvollen, modernen Schnitt zeichnet sich durch ungezwungene Eleganz aus. Der Chefkoch Alex Gorant modernisierte das typische kulinarische Erlebnis in Vorstädten durch die Unterteilung der Gerichte in kleine und große Teller. Zum Axia gehört auch eine Bar mit Schanklizenz und vom Sommelier ausgewählten Qualitätsweinen aus Griechenland. Das Axia erhielt 3 Sterne-Bewertungen vom Bergen Record und vom Crain's New York. Ebenso wurde es von der New York Times und von Zagat positiv rezensiert. Schauen Sie im Axia Taverna vorbei - ob zum Mittag- oder Abendessen, für Cocktails oder private Veranstaltungen.
Foto von Roberto's Restaurant Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1192)
Preis: Hoch
• Italienisch • Belmont
Heute 2 Mal reserviert
Roberto Paciullo eröffnete sein gleichnamiges Restaurant vor fast zwanzig Jahren. Das Restaurant ist seitdem ein Nachbarschaftsjuwel und ein Ziel für Besucher der Gegend, die als Arthur Avenue bekannt ist. Roberto Paciullo bereitet die Speisen seiner geliebten italienischen Heimatstadt Salerno zu. Die Angebote wechseln wöchentlich und zeugen von Robertos kreativer Verwendung lokal erzeugter Zutaten aus der Region, angefangen bei Pasta in Cartoccio bis zum Klassiker Kalbfleisch Ossobuco.
Foto von Hudson Garden Grill at the New York Botanical Garden Restaurant
4.5
Hervorragend(3538)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Bronx Park
Heute 32 Mal reserviert
Set among the towering pines of The New York Botanical Garden's Ross Conifer Arboretum, Hudson Garden Grill serves as a spectacular backdrop for modern farm-to-table cuisine. Featuring the bounty of New York's Hudson Valley and the surrounding hills and waters, the menu embodies the restaurants dedication to partnering with family farmers for ingredients grown, raised, and foraged locally-- with exquisite results!For inquiries, please email us at: nybg.hgg@constellationculinary.com
Foto von Il Gusto Ristorante Italiano Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(80)
Preis: Moderat
• Italienisch • Yonkers
Heute 5 Mal reserviert
Angelina’s Ristorante upholds the vibrancy and quality that you would expect from a traditional Italian eatery in Tuckahoe. Featuring an array of Italian foods and wine options on an international level, Angelina’s Ristorante provides individuals, couples, families and friends with a unique dining experience in the magnificent and casual, cozy dining area. Authentic brick oven pizzas, minestrone, pasta fagioli and seafood options like the calamari, shrimp and scallops are just some of the menu favorites you will discover. A prix fixe dinner experience will afford you with the taste of baked stuffed clams, gnocchi Bolognese, chicken Angelina and veal Michelangelo among many others. An expansive wine list and plenty of weekly specials will ensure you enjoy your experience at Angelina’s Ristorante.
Foto von The Cookery Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1707)
Preis: Moderat
• Italienisch • Dobbs Ferry
Heute 24 Mal reserviert
Das The Cookery wurde von Küchenchef David DiBari gegründet. Mit seiner komfortablen Lage in Dobbs Ferry, ein besonders malerisches und schönes Städtchen am Fluss in Westchester, hat das The Cookery die positive Energie innerhalb seiner einheimischen Kunden dazu verwendet, die Suche nach gutem Essen und unaufhörlicher Kreativität voranzutreiben. Die neo-nostalgische italienische Speisekarte von Küchenchef DiBari spiegelt seinen Küchenstil wider, der für eine zunehmende Annäherung an die einfachen Dinge steht.
Foto von Aunt Jake's Pasta Experience Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(927)
Preis: Moderat
• Modern italienisch • Upper East Side
Heute 29 Mal reserviert
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 2.5 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Foto von HAVEN Riverfront Restaurant and Bar Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(4061)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Edgewater
Heute 39 Mal reserviert
Das Haven liegt in Edgewater am Ufer des Hudson River und bietet einen atemberaubenden Blick auf die Skyline von Manhatten. Das von der New York Times mit "sehr gut" ausgezeichnete Restaurant bietet neumoderne, amerikanische Gerichte, die in der Lounge, in der Bar, im Essbereich oder auf der Außenterrasse in ungezwungener Atmosphäre serviert werden. Im Restaurant werden Mittag, Brunch und Abendessen angeboten. Von Montag bis Freitag von 17:00 bis 19:00 Uhr bietet das Heaven ein 3-Gänge-Menü bei Sonnenuntergang zum Fixpreis an. Happy Hour ist von Montag bis Freitag von 17:00 bis 20:00 Uhr.
Foto von Dagon Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1874)
Preis: Moderat
• Mediterran • Upper West Side
Heute 63 Mal reserviert
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Foto von Sandro's Restaurant Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1021)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Upper East Side
Heute 25 Mal reserviert
Sandro's, a cherished family-run establishment, offers an authentic Roman dining experience. Chef Sandro Fioriti crafts timeless Roman dishes, while his wife Anna and son Sandro Jr. oversee the restaurant's day to day operations. Eschewing flashy decor and modern tunes, Sandro's ambiance transports guests to Italy, with its traditional cuisine and exclusively Italian wine selection, constantly evolving to delight wine enthusiasts.WHEN BOOKING PLEASE NOTE THE SEATING OPTION YOU ARE BOOKING FOR. BAR is for seats at the BAR, and DINING ROOM is for tables in the restaurant. We will do our best to accommodate any seating requests but cannot guarantee accommodation. As a busy establishment with limited space, we kindly ask that large strollers may be turned away to ensure a comfortable dining experience for all our guests.If you have any questions or concerns, please feel free to call us. We appreciate your understanding and cooperation.
Foto von Olar Noso Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(150)
Preis: Moderat
• Mediterran • Northvale
Heute 24 Mal reserviert
From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
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