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Die besten Restaurants für Feinschmecker in Greenbelt

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Küche
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Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

20 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Zaytinya - DC Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(19611)
Preis: Hoch
• Mediterran • Penn Quarter
Heute 355 Mal reserviert
Unter der Leitung des renommierten Küchenchefs José Andrés begrüßt Sie das Zaytinya und bietet ein innovatives Mezze-Menü, das von der türkischen, griechischen und libanesischen Küche inspiriert ist. Freuen Sie sich hier auf eine elegante und moderne Einrichtung. Das Angebot an kleinen Tellern, kreativen Cocktails und einzigartigen mediterranen Weinen machen diesen Ort zu einem der Top-Restaurants in DC.
Foto von Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crab - Washington DC Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(10231)
Preis: Sehr Niedrig
• Aus Dem Meer • Downtown
Heute 199 Mal reserviert
Das Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crab ist der Höhepunkt der Zusammenarbeit von Lettuce Entertain You and Joe's Stone Crab, dem legendären Seafood Restaurant in Miami Beach. Das Joe's bietet eine umfangreiche Auswahl an Meeresfrüchten, jeden Tag frisch eingeflogen, um die weltbesten Florida Steinkrabbenscheren zu ergänzen und geschmacklich zu vollenden. Außerdem serviert Ihnen das Joe's einzigartige Prime-Steaks, wie zum Beispiel das 680 g Bone-In Rib Eye, handgeschnitten von Meistern des Fleischerhandwerks. Dazu lassen Sie sich Joe's berühmte Beilagen schmecken. Ein Abendessen kann nur noch besser werden, wenn es zum Abschluss von einem Stück Limonenkuchen, ebenfalls eine Spezialität des Hauses, gekrönt wird. Lassen Sie den Abend bei einem Cocktail in der belebten Lounge oder im geselligen Essbereich, wo Sie das Servicepersonal im Smoking bedient, ausklingen.
Foto von Estuary Restaurant
4.5
Hervorragend(733)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Penn Quarter
Heute 18 Mal reserviert
Nestled in the bustling heart of downtown DC at CityCenter, Estuary is a haven for those seeking a truly unique and elevated dining journey that transcends borders. Our visionary chef, Ria Montes, skillfully combines her Filipino heritage with the finest elements of modern American cuisine, offering a truly exceptional culinary adventure. Step into our meticulously designed space, where modern aesthetics meet floor-to-ceiling windows providing a magnificent urban bird's eye view of Washington, DC. Prepare to be captivated by Chef Ria Montes, the culinary mastermind behind Estuary. With a passion for infusing her Filipino roots into every dish, Chef Ria masterfully embraces the rich and diverse flavors of the Philippines, seamlessly blending them with the modern American palate. The result is a menu hailed as a culinary masterpiece, where taste, texture, and innovation intertwine in harmony. To complement the fusion of flavors on your plate, we present an extensive selection of meticulously curated wines and handcrafted cocktails. Our team of expert sommeliers is always on hand to guide you in choosing the perfect pairing, guaranteeing an exquisite dining experience. At Estuary, we firmly believe that exceptional service is as vital as the culinary artistry itself. Our dedicated staff is committed to providing impeccable and knowledgeable service, ensuring that your visit exceeds all expectations. Estuary is where modern American cuisine meets the soulful, diverse flavors of the Philippines. We invite you to embark on a culinary journey like no other-an experience that will linger in your memory long after your visit. Join us at Estuary and discover a world of extraordinary flavors and unforgettable moments.
Foto von Dovetail Restaurant
4.4
Hervorragend(107)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Logan Circle
Heute 4 Mal reserviert
Exploring the crossroads of southern hospitality and Mid-Atlantic cuisine, Dovetail draws from regional ingredients to innovate with the dynamic flavors of the Northeast. Situated on the District's 14th Street corridor within Viceroy Washington DC, the indoor-outdoor restaurant offers rotating seasonal menus featuring the freshest ingredients from East Coast farmers, fishermen and purveyors. Relax on our all-weather outdoor patio for brunch or dinner while enjoying a destination raw bar with chilled Maine lobster and Chesapeake oysters, tantalizing appetizers like deviled eggs with kimchi or pork rinds with homemade ranch, exquisitely prepared dry aged steaks paired with fresh local vegetables, and sweet seasonal treats. Don't miss our happy hour where Dovetail's formidable beverage program is the star - highlighting local spirits, a selection of new and old world wines, craft brews, and inventive cocktails. At Dovetail, we're always up for sharing a good meal.
Foto von Succotash PRIME Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(4037)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Penn Quarter
Heute 101 Mal reserviert
Succotash PRIME is a progressive perspective of classic Southern favorites. James Beard Award winner Edward Lee brings his Korean roots and Southern repertoire to a soulful Southern Steakhouse menu.SUCCOTASH is named after the classic dish that has been a longstanding staple of the Southern table. While many know “Succotash” when they see it, the dish has been interpreted, modified, and passed from generation to generation for centuries. Our “Succotash” is special to us and we invite you to experience the South from our point of view.
Foto von Baan Mae Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(80)
Preis: Hoch
• Asiatisch • Shaw
Heute 12 Mal reserviert
We are a Laotian restaurant in the heart of the neighborhood of Shaw. Baan Mae means Mom's house in Laotian. Chef Seng of Thip Khao and Padaek is serving up dishes reminiscent of her home kitchen and her mother's kitchen. Mom's House Reservation Policy:All reservations are allowed a 15-minute grace period. All parties must be present at the restaurant to be seated. If parties are incomplete by the end of the 15-minute grace period, the reservation may be moved to the waitlist upon the completion of the party.Reservation wait times may be impacted in the case of rain or heat advisory as we will do our best to accommodate patio reservations indoors.Due to our limited seating capacity, all reservations are limited to a maximum of 90-minute seating time and 2 hours for large parties of 5+.Please contact us for for reservations for parties of 5+.
Foto von Nobu DC Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(2316)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Washington
Heute 56 Mal reserviert
Situated on the ground floor of the new Residences on M Street, in the heart of the West End just steps from Georgetown, Nobu Washington DC brings Chef Nobu Matsuhisa’s genre-defining cuisine to the nation’s Capital. With more than 11,000 square feet of space including the Bar & Lounge, Dining Room and Sushi Bar, and multiple private event spaces, Nobu DC presents the ideal setting to enjoy signatures like Black Cod with Miso and Yellowtail Sashimi Jalapeño alongside DC-inspired dishes and cocktails.
Foto von Bresca Restaurant
4.5
Hervorragend(930)
Preis: Hoch
• Modern Französisch-Amerikanisch • U Street Corridor
Heute 12 Mal reserviert
Bresca offers A La Carte and Tasting Menu options! Parties of 5 or more will be required to do our Chef's Tasting Menu. We are a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th Street neighborhood. Our team explores the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
Foto von Modena Restaurant
4.5
Hervorragend(1215)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown
Heute 23 Mal reserviert
Das Bibiana ist ein preisgekröntes Restaurant der Knightsbridge Restaurant Group. Küchenchef Jake Addeo bringt unterschiedliche Erfahrungen aus 16 Jahren Arbeit in einigen der renommiertesten Restaurants in New York und Hongkong mit. Jake hat in mehreren berühmten Restaurants mit Köchen gekocht, die mit einem James Beard Award ausgezeichnet wurden. Dazu gehören die Abboccato Italian Kitchen, wo er als Küchenchef arbeitete; das Esca unter Dave Paternack und Mario Batali sowie das Felidia unter Fortunato Nicotra und Lidia Bastianich. Küchenchef Addeo bringt einige der köstlichsten italienischen Gerichte der Region nach Washington, D.C.
Foto von Elizabeth's Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1311)
Preis: Sehr Niedrig
• Vegan • Downtown
Heute 6 Mal reserviert
Das nur an 1 Abend pro Woche geöffnete Elizabeth's Gone Raw bietet Ihnen jeden Freitagabend ein außergewöhnliches kulinarisches Erlebnis. In unserer wunderschönen Örtlichkeit erhalten Sie dann zum Festpreis ein rohes, veganes Degustationsmenü. Jeder Gang wurde so kreiert, dass das tieferliegende Wesen der lebendigen Nahrungsmittel hervortritt. Die durchdachten Speisen werden mit viel Phantasie und einer Auswahl an saisonalen Bio-Produkten zubereitet. Jedes Gericht verfügt über viele Aromen, Farben sowie Texturen, Dabei werden die rohen Zutaten so kombiniert, dass sie sowohl gesund als auch innovativ sind. Alle unsere "Käsesorten" bestehen aus einer Mischung an frischen Kräutern, gekeimten Nüsse und Samen.

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