Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Cincinnati / Dayton

Die besten Restaurants für Feinschmecker in Wyoming

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

15 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von The Park Pour Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(259)
Preis: Moderat
• Café • Blue Ash
Heute 24 Mal reserviert
Your neighborhood social house located on the corner of Cooper and Kenwood.Incredible coffee, food, cocktails, and exciting wines. A comfortably familiar spot for conversation with friends, work meetups or grabbing a bottle of wine on your way home! A beautiful covered patio completes the upscale ambiance, while still being dog friendly!Local Chef, Arthur Kurtzman, brings his years of training as he executes his take on Modern French Cuisine with a heavy emphasis on technique. Our brunch menu is available daily with show-stopping French and Japanese omelets. Dinner is available Wednesday to Saturday with a tapas style menu and glorious curated charcuterie boards.The Park Pour is offers a vibrant coffee menu, using only the finest coffee from Deeper Roots, a Cincinnati favorite. The shelves are filled with over 150 different sophisticated and playful wines. Grab a glass of wine and enjoy! — or take a bottle or two home with you.
Foto von Alara Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(311)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • Oakley
Heute 30 Mal reserviert
A contemporary American restaurant located at Madison Square in Madisonville. Alara invites you to an immersive dining experience that encourages exploring, sharing, and tasting your way through innovative dishes that are expertly prepared and exquisitely presented. Featuring a seasonal menu emphasizing prime meats and seafood, the culinary team utilizes luxury ingredients to create fun and approachable dishes for every diner. With an open kitchen that fosters a social atmosphere, Alara strips away the conventional formalities of fine dining while focusing on high-quality food and next-level hospitality in a lively yet elegant setting.
Foto von Colette Restaurant Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(543)
Preis: Moderat
• Französisch • Over-the-Rhine
Heute 53 Mal reserviert
Colette is a ‘Mostly French’ restaurant by the award-winning Chef Danny Combs. Located across the street from Washington Park and Music Hall, Colette is a playful take on French cuisine. From Paris to Montreal to Morocco, Colette draws a line from France to its many constellations. Their cuisine is rooted in classic technique, enlivened by a global perspective, and executed by an award-winning team.
Foto von Alfio's buon cibo Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(3375)
Preis: Sehr Niedrig
• Italienisch • Hyde Park
Heute 30 Mal reserviert
Die Besitzer Scott Lambert und Alfio Gulisano freuen sich auf Ihren Besuch im Restaurant Alfio's buon cibo am Hyde Park Square. Küchenchef Alfio lässt in seine moderne italienische Küche Aromen aus seiner Heimat Italien und Argentinien einfließen. Die Getränkekarte im Alfio's buon cibo (italienisch für „gutes Essen‟) umfasst eine große Auswahl an Weinen aus Nordamerika, Italien und Argentinien. Freuen Sie sich auf hausgemachte Pasta und Desserts, frische Meeresfrüchte, Rind und Lamm sowie saisonale Menüs und einzigartige Tagesgerichte in einer ungezwungenen, gemütlichen Atmosphäre. Abonnieren Sie Alfio's Mailingliste, um den Termin des nächsten Wein-Dinners zu erfahren. Jetzt anmelden! Einen Tisch im Alfio's können Sie hier reservieren.
Foto von E+O Kitchen at Hyde Park Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1897)
Preis: Moderat
• Sushi • Cincinnati
Heute 50 Mal reserviert
Die wesentliche Harmonie von "Erde und Meer" schafft eine einzigartige Prämisse im E+O Kitchen. Unsere Speise-Philosophie verkörpert die Grundsätze von gesunden und biologischen Produkten und einer Zubereitung "von Grund auf". Wir freuen uns, Cincinnati mit diesem Restaurant in natürlicher Umgebung zu präsentieren, die sowohl glamourös als auch bequem ist.
Foto von Nada - Cincinnati Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(6100)
Preis: Moderat
• Modern mexikanisch • Central Business District
Heute 75 Mal reserviert
Im Restaurant Nada gilt das Motto: Unsere Casa ist Ihre Casa. Die würzige Küche mit mexikanischen Einflüssen und feurigen Getränken hebt die Stimmung. Willkommen zur Fiesta! Das Restaurant Nada liegt in der Innenstadt von Cincinnati.
Foto von The Butcher and Barrel Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1501)
Preis: Moderat
• Argentinisch • Cincinnati
Heute 26 Mal reserviert
The Butcher and Barrel prides itself on maintaining tradition while preparing each and every dish using the traditional culinary experience & recipes from Juan Imeroni's Argentine heritage to develop a menu that Cincinnati has never experienced before. The Latin American & Italian inspired cuisine is made with fresh, local & imported ingredients that are sure to make each bite better than the last! So come, experience what it's like to travel to another part of the world in your own city.
Foto von Taste of Belgium at The Banks Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(318)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Cincinnati
Heute 8 Mal reserviert
Taste of Belgium is a modern Belgian brasserie that fuses Belgian and American cuisines with locally sourced ingredients for both brunch and dinner. Taste of Belgium offers a carefully curated beer list featuring an unequaled selection of Belgian brews and craft cocktails to enhance every meal. In 2023, Jean-François Flechet, our founder, was honored with a knighthood by the prestigious Knighthood of the Brewer's Paddle, recognizing his dedication to Belgian brewing traditions. Our journey began in 2007 at Cincinnati's historic Findlay Market, where Jean-François introduced a traditional Liège-style waffle recipe and a 120-pound cast-iron waffle maker from Belgium. Since then, Taste of Belgium has expanded to seven full-service neighborhood brasseries across Cincinnati and Dayton, Ohio. Discover more about our Belgian-inspired dining experience at www.tasteofbelgium.com.
Foto von Metropole @ 21c Museum Hotel Restaurant
4.3
Hervorragend(2857)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Central Business District
Heute 21 Mal reserviert
Das Restaurant Metropole bietet eine moderne Version der alten Kochkunst mit Kaminofen. Die von Chefkoch Jared Bennett entworfene Speisekarte konzentriert sich auf Gerichte, die an einer speziell angefertigten Feuerstelle gekocht werden. Das Metropole ist ein Beispiel für die nachhaltigen Bauern und Hersteller der Region. Die gut bearbeitete und ständig wechselnde Speisekarte bietet auf der Feuerstelle gebratenes Fleisch, Fisch und Gemüse; Getreide; sowie hausgemachte Wurst. Die Getränkekarte bietet Craft-Bier, Cocktails, Bourbon sowie eine clevere Auswahl an Weinen der alten und neuen Welt.
Foto von The Quarter Bistro Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2089)
Preis: Moderat
• Moderne amerikanische Küche • Mariemont
Heute 28 Mal reserviert
Willkommen im The Quarter Bistro, das Sie im Herzen des historischen Mariemont Square und nur wenige Minuten von Montgomery, Maderia, Indian Hill und Downtown entfernt begrüßt. Die preisgekrönte Kombination aus saisonaler Küche und gepflegtem Ambiente sind nur der Anfang von einem unvergesslichen Erlebnis. Hier im besten "modernen" Bistro von Cincinnati erwartet Sie eine Speisekarte, auf der klassische und kreative Gerichte eine feine Balance bilden. Täglich frischer Fisch und Wild? Natürlich. Hervorragende Weine zu einem günstigen Preis? Keine Frage. Ob auf der Terrasse an einem schönen Sommerabend, für ein romantisches Abendessen mit Wein zu zweit oder zu einem Geschäftsessen für 10 Personen, das The Quarter Bistro ist die richtige Adresse.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • LiisaVIP
    Cincinnati / Dayton •6 Bewertungen
    5.0
    Vor 1 Tag besucht
    Food was delicious! Would go back again. Drink were great as well
    Mehr erfahren
    Colette RestaurantPreis: Moderat• Französisch• Over-the-Rhine
    4,9
  • Stacey
    Cincinnati / Dayton •3 Bewertungen
    5.0
    Vor 2 Tagen besucht
    I always love the food at Alfios! Delicious every time.
    Mehr erfahren
    Alfio's buon ciboPreis: Sehr Niedrig• Italienisch• Hyde Park
    4,9
  • Adam
    Cincinnati / Dayton •1 Bewertung
    5.0
    Vor 2 Tagen besucht
    Everything was delicious! For apps we got the shrimp and lobster cocktail which came with a cocktail and tartar sauce, but what made it was the lemon curd! We also got the focaccia with a truffle butter that was really good. Entrees we got lobster butternut squash carbonara which was hearty and they do not skimp on the lobster! We also got the scallops that nearly melt in your mouth. I highly suggest creamsicle cloud for dessert. It was the perfect dessert. Oh yeah, the drinks were great too. We got the smoked pear which was dangerously good, it’s also a very well balanced drink. Our server was Mark and he was very nice and made excellent recommendations.
    Mehr erfahren
    AlaraPreis: Sehr Niedrig• Moderne amerikanische Küche• Oakley
    4,6
  • OpenTable Diner
    Greater Boston •1 Bewertung
    4.0
    Vor 2 Tagen besucht
    Went out with friends for Christmas Lunch and decor was disappointing. Server seem scripted. Food was fine.
    Mehr erfahren
    E+O Kitchen at Hyde ParkPreis: Moderat• Sushi• Cincinnati
    4,7
  • Deborah
    Cincinnati / Dayton •3 Bewertungen
    5.0
    Vor 4 Tagen besucht
    I’d been to The Park Pour in Blue Ash once before to have afternoon tea with two friends, M and G. But last night, we all decided to try the restaurant for a casual pre-holiday meal as their dinner menu looked great. I booked a reservation through the user-friendly OpenTable app; we arrived at 5 pm and were practically alone in the restaurant which was fine with us. I started off with a hot Chai Latte; the hot steamy latte had just the right amount of sweetness and spice, and I could’ve easily downed another cup but knew I wouldn’t have had room for dinner (M had a Blackberry Margarita, and G had a mug of hot water). For an appetizer, I ordered the Stuffed Cabbage Soup; it was so rich, so flavorful, so yummy, it reminded me of the sweet and sour cabbage soup my Bubbie used to make when I was a child (M and G both had the Soup of the Day, a Creamy Chicken with Wild Rice). For dinner, I ordered the Bubbie’s Brisket; the tomato-beef glaze the plentiful portion of very tender braised brisket was swimming in was scrumptious and had such depth of flavor! The bowl also came with some heirloom carrots (I wish there’d been twice as many), a sweet roasted Cipollini onion and two ample Potato Latkes. The portion was the perfect size, and was so satisfying I’d definitely order it again (M and G both ordered the Focaccia Burrata sandwich and left nothing behind but crumbs). About 90 minutes into our visit, a very large party of diners arrived; they were sequestered in the enclosed outdoor eating area just off the main dining space and that’s when the noise really started to escalate. Additionally, all the tables around us were filled by then; conversation still flowed between us but it became much harder to hear my companions. The service provided by the staff was professional, prompt and efficient; orders and payment are both facilitated via tablet. The Park Pour is now my new favorite local eatery.
    Mehr erfahren
    The Park PourPreis: Moderat• Café• Blue Ash
    4,7
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo