Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Denver / Colorado

Die besten Restaurants mit Comfort Food in Parker

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

5 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Wolf Peach Public House Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(268)
Preis: Hoch
• Amerikanisch • Parker
Heute 17 Mal reserviert
“This Must be the Place”What's a Wolf Peach, you say? Well, it’s an interesting story.What we know today as the tomato was first grown as a crop by the Aztec Indians. Spanish explorers brought the tomato back to Europe in the early 1500s.In England and Germany, they were initially regarded as ornamental, but poisonous, a “wolf peach”. This is because aristocrats experimented with the tomato, but it ended badly—not due to the fruit, but because it was eaten on pewter dishes. Apparently, acids in the tomato leached the highly toxic lead in the pewter dishes, and caused illness and even death in many cases. The “common” folk, however, typically ate on wooden dishes, and had no problem!Wolf Peach is a place for all of us regular folks. A little uncommon, a little unexpected, a little special. A place for everyone and anyone to enjoy a good hearty meal, scratch-made from Chef Luke Ostrowski. Join us also for weekend brunch, starting November 5th.
Foto von Marco's Coal Fired - Inverness Restaurant
4.4
Hervorragend(547)
Preis: Moderat
• Italienisch • Englewood
Heute 4 Mal reserviert
Marco’s Coal-Fired started with the simple idea that passion makes great pizza. The authentic taste of Italy is served to you through the finest ingredients and traditional techniques of the Verace Pizza Napoletana (VPN). Only 00 flour, San Marzano tomatoes, all natural fior di latte or bufala mozzarella, fresh herbs and fresh, all natural, non-processed ingredients are acceptable. Marco's Coal-Fired cooks in authentic, Italian hand built wood fired pizza ovens. Come taste Marco's Coal-Fired's efforts and see if we don’t have you dreaming of warm Neapolitan nights, no passport required!
Foto von Maggiano's - Denver South Restaurant
4.4
Hervorragend(5621)
Preis: Moderat
• Italienisch • Centennial
Heute 126 Mal reserviert
Das Maggiano begrüßt Sie in günstiger Lage im Denver Tech Center. Der Speisesaal mit 300 Sitzplätzen eignet sich ideal für ein Mittag- oder Abendessen zu einem besonderen Anlass, Festlichkeiten, ein romantisches Abendessen zu zweit oder eine Zusammenkunft unter Freunden. Das Maggiano's ist auf üppige Platten mit authentischen italienisch-amerikanischen Gerichten spezialisiert, die im Familienstil serviert werden können. Die umfangreiche und vielfältige Speisekarte bietet eine große Auswahl an hausgemachter Pasta, unverkennbaren Salaten, erstklassigen Steaks, frischem Fisch und köstlichen Desserts. Auch ein einfacher und bequemer Service zum Mitnehmen wird angeboten. Rufen Sie vorab an und Ihre Bestellung wird zur Abholung vorbereitet.
Foto von Ya Yas Euro Bistro - Denver Restaurant
4.5
Hervorragend(5377)
Preis: Hoch
• Europäisch • Tech Center / Greenwood Village
Heute 34 Mal reserviert
Neben einem Abendessen in ungezwungener Atmosphäre bietet das Ya Ya's auch Räume für Geschäftstreffen und besondere Anlässe. Die täglich wechselnde Speisekarte umfasst frische Meeresfrüchte, hochwertige Steaks und Koteletts sowie exquisite Vorspeisen.
Foto von Nolia - Colorado Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(212)
Preis: Moderat
• Tapas / Kleine Gerichte • Centennial
Heute 3 Mal reserviert
Nolia - Formerly Dig In Eats - is a continental European style restaurant with a south Louisiana influence. We have a 100 item menu of a la carte charcuterie (works like a sushi menu - choose your own adventure!), small plates and tapas, fresh local breads, and full-flavored homemade recipes. We are extremely sensitive to food allergies and restrictions, and most items on our menu can be made gluten free, nut free, etc. We have vegan and vegetarian options, and are happy to modify our plates to suit your needs. Our food is scratch-made, and slow-cooked. Southern faves such as Crawfish Etouffee and Red Beans pair up with ceviche, beef tenderloin carpaccio, and awesome weekly specials. Chef Lilli Black is from Louisiana, and brings her southern cooking along with her love for spanish, italian, and french cuisine.
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo