Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. San Francisco Bay Area

Die besten Restaurants mit privaten Räumen in Japantown

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

37 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Florio Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1754)
Preis: Moderat
• Französisch • Pacific Heights
Heute 5 Mal reserviert
Das Florio bietet eine Auswahl an Trattoria- und Bistro-Klassikern; die 'größten Hits' traditioneller Landhausküche wie Steak & Pommes und gebratenes Hähnchen. Wir verwenden nachhaltige Produkte und bieten jeden Tag frischen Fisch an (je nach Verfügbarkeit). Einfache Gerichte wie Meeresfrüchte-Eintopf und hausgemachte Tagliatelle mit Guanciale, schwarzem Pfeffer & Crema runden unser Menü perfekt ab. Fleischbällchen aus Kalbfleisch, Schweinefleisch und Ricotta ist an Sonntagen das absolute Lieblingsgericht unserer Stammgäste. Die Speisekarte wechselt täglich, um das beste Fleisch, den besten Fisch und die besten saisonalen Produkte der Region anbieten zu können. An der Bar lockt eine Weinkarte mit italienischen Spezialitäten, Französischen Tropfen und den besten Weinen aus dem Napa Valley. Eine besondere Auswahl an Eau de vie, Pastis und traditionellen Spirituosen rundet das Angebot perfekt ab.
Foto von The Post Room Restaurant
4.1
Fabelhaft(168)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown / Union Square
Heute 15 Mal reserviert
In the heart of San Francisco’s Union Square, a new Mediterranean-inspired bar and lounge called The Post Room is nestled inside the historic Beacon Grand and overlooking the hotel’s grand lobby, the vibrant social venue will serve breakfast through supper every day, with brunch served on weekends and complemented by a dazzling live music program.
Foto von Dalida Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(868)
Preis: Hoch
• Mediterran • Presidio
Heute 60 Mal reserviert
Beautiful Modern Mediterranean restaurant by Chefs Laura and Sayat (Star Chefs and San Francisco Chronicle Rising Stars) at the Main Parade Lawn in the heart of the Presidio National Park. The restaurant's menus feature Presidio-inspired seasonal craft cocktails, a progressive wine menu, and a cuisine that balances the comfort of familiar Mediterranean flavors with California sensibilities. In cohesion with the Presidio National Park, the design features soft, natural colors; repurposed furniture items from the Presidio; and a mural and a hand-drawn wall paper by Bay Area artist Emily Parkinson. Diners can enjoy a patio with a view of Alcatraz; an intimate private dining room; a lofty main dining room surrounded by windows on two sides; a cozy bar that is a local favorite; and an open-concept kitchen counter with counter seats and high tables.
Foto von Che Fico San Francisco Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1881)
Preis: Hoch
• Italienisch • North Panhandle / USF
Heute 31 Mal reserviert
Che Fico, is a California Italian restaurant from Chefs David Nayfeld and Matt Brewer in San Francisco's NOPA neighborhood. The food focuses on Italian cuisine through the lens of California. It’s our vision of Northern California as if it is a region in Italy, our connection to the region, and our love for Italian culinary practices. The rustic, market-driven menu features handmade pasta, pizzas, antipasti, housemade salumi, meat, and fish plus dishes from the Jewish-Roman heritage known as “Cucina Ebraica.” The beverage program focuses heavily on both Italian and Californian wines with a cocktail program that utilizes a variety of spirits, amaros, and seasonal ingredients. Che Fico is a place to gather with friends and enjoy warm hospitality, food, and drink, through an approachable menu and convivial ambiance.
Foto von The Barrel Room - San Francisco Restaurant
4.3
Hervorragend(284)
Preis: Hoch
• International • Financial District / Embarcadero
Das Barrel Room Restaurant & Tavern ist ein Restaurant mit einem vierteljährlich rotierenden, regionalen Menü. Wir servieren 50+ offene Weine, die wir in Weinproben vorstellen. Unsere Liste mit Cocktails bietet einzigartige, regional inspirierte Rezepte. Zum Mittag- und Abendessen bieten wir regionale Küche. Alle 3 Monate wechseln unsere Menüs und präsentieren eine neue Region. Unsere 50+ offenen Weine wurden sorgfältig von einem Team von Sommeliers (den Besitzern!) bei kleinen Herstellern ausgewählt, um die aktuelle Region widerzuspiegeln. Wir pflegen eine Weinkarte mit über 200 Flaschen, angefangen beim Jahrgangs-Champagner über einen gealterten Bordeaux bis hin zu weniger bekannten Weinen aus obskuren Weinregionen wie Bosnien und Georgien. Erleben Sie eine ganz andere Art zu Speisen ... und bereisen Sie unsere kulinarische Welt und kosten Sie mit einem Sommelier an Ihrer Seite ausgezeichnete Weine in einer gemütlichen Atmosphäre!
Foto von Corzetti Restaurant
4.4
Hervorragend(363)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown / Union Square
Heute 15 Mal reserviert
Step off the bustling streets of Union Square and into a glamorous, coastal Italian getaway. Corzetti is a Ligurian restaurant and bar that evokes summers spent on the Italian Riviera where life moves at a slower pace, and seaside restaurants serve up menus influenced by the day’s catch and peak-season produce from the region.Chef Tali Missirlian's focus on fresh, locally-sourced ingredients and handmade pasta reflects our commitment to sustainability and quality. You'll find fresh seafood-forward dishes on our menu including pizza, pasta and more, which pair perfectly with creative cocktails from our bar and an extensive list of Italian wines. Come in for lunch, happy hour, or a quick dinner before a show. Host birthday parties and get togethers in our private dining room. From our cozy and intimate atmosphere to our knowledgeable and attentive service, Corzetti invites you to savor the essence of Liguria's relaxed seaside culture in the heart of the city.
Foto von Sociale - San Francisco Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(2421)
Preis: Hoch
• Italienisch • Presidio Heights
Heute 7 Mal reserviert
Das Sociale (sagen Sie - "SO-SHEE-AH-LAY!") wurde in den Bistros von Florenz geboren und hier in Presidio Heights großgezogen. Von der beleuchteten und beheizten Terrasse in der diskreten Gartengasse aus werden Sie mit Lachen und italienischer Musik begrüßt. Lassen Sie die Hektik der Stadt hinter sich und genießen Sie die leichte und bewusst erzeugte italienische Stimmung in dem neuen privaten Speisesaal, dem traditionellen Raum oder auf der Terrasse. Nehmen Sie dabei den unwiderstehlichen Duft von warmen Teigwaren, von in Kräutern eingelegtem Fleisch und den von süßem Honig und Nüssen überzogenen Sfingi mit einem Shake aus Vanilliebohneneis, auf. Verzaubernde und eklektische Weine aus Italien und Kalifornien ergänzen die wöchentlich wechselnden Menüs, die Chefkoch Tia Harrison mit Freude und Genuss zusammenstellt.
Foto von Gary Danko Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(1640)
Preis: Sehr Niedrig
• Modern Französisch-Amerikanisch • Fisherman's Wharf
Heute 15 Mal reserviert
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Foto von Prelude Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(39)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Financial District / Embarcadero
Heute 2 Mal reserviert
Prelude is a restaurant that is reimagining Southern cuisine. As a team, we will produce and serve nostalgic Americana food and drink, inspired by the Bay Area. We will be using some of the best produce in the world, combining modern high-level cooking techniques and recipes passed down through the generations of our Chef Celtin Hendrickson-Jones maternal family. Our offerings will be available in two menu formats: a multi course pre-fixe menu with options for guests to handpick their dining experience, and “salon menu” featuring quick bites to larger plates, all ordered at the guest's discretion.
Foto von Nisei Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(78)
Preis: Sehr Niedrig
• Japanisch • Russian Hill
Heute 3 Mal reserviert
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.
Entdecken
OpenTable
  • OpenTable-Info
  • Blog
  • Karriere
Unternehmen
  • Mehr Gäste begeistern
  • Open for Business Blog
Folgen Sie uns bei
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo