Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. Los Angeles

Die besten Restaurants mit Sitzmöglichkeiten im Freien in East Los Angeles

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Preisgekrönt
Barrierefreiheit

48 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Bavel Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(5009)
Preis: Hoch
• Orientalisch • Downtown
Heute 178 Mal reserviert
A Middle Eastern restaurant in the Arts District of downtown Los Angeles.
Foto von Perch LA Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(11858)
Preis: Hoch
• Französisch-amerikanisch • Downtown
Heute 221 Mal reserviert
Ein Platz zum Entspannen in luftiger Höhe.
Foto von Redbird - Los Angeles Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3096)
Preis: Hoch
• Moderne amerikanische Küche • Downtown
Heute 31 Mal reserviert
Das Redbird begrüßt Sie in der Innenstadt von Los Angeles, in einem der historischsten Gebäude der Stadt, der Cathedral of Saint Vibiana. Diese ist der führende Veranstaltungsort für Hochzeiten, Veranstaltungen und Performing Arts-Auftritte. Der Chefkoch Neal Fraser und Amy Knoll Fraser haben ein wunderschönes, dynamisches Restaurant geschaffen, in dem Sie von der Kritik gefeierte, moderne amerikanische Speisen des Chefkochs Fraser genießen können.
Foto von Manuela Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(226)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 22 Mal reserviert
Located in the Arts District of Los Angeles, Manuela unites chef, farmer and artist to create an authentic and original dining experience. Under the direction of Executive Chef Kris Tominaga, the menu celebrates seasonal ingredients sourced from the best farms and producers in Southern California.Serving a wide range of vegetables, grains, fish, and game, Manuela also features an exemplary bar program, which serves classic cocktails using house-made bitters and tonics. Local beers are on tap, while the carefully selected wine list is designed to pair with the smoke and acid at the heart of Manuela’s menu.Designed by Los Angeles native Matt Winter and named for Manuela Wirth, the restaurant is illuminated and animated by specially commissioned works from artists Paul McCarthy, Mark Bradford and Raymond Pettibon.
Foto von Luminarias Restaurant & Special Events Restaurant
4.5
Hervorragend(1215)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Monterey Park
Heute 22 Mal reserviert
Introducing a reimagined Luminarias, with a newly modernized take following a multimillion-dollar interior and exterior remodel. Our open-concept dining room features 25-foot floor-to-ceiling windows — seamlessly blending into an expansive deck for sweeping views of the San Gabriel Valley. With a revamped menu comprised of New American dishes with Latin influence, and a vast bar of specialty cocktails and premium spirits, we're here to give you an unforgettable dining experience.
Foto von LA Cha Cha Chá Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(1344)
Preis: Hoch
• Mexikanisch • Arts District
Heute 21 Mal reserviert
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Foto von Rossoblu Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(2136)
Preis: Hoch
• Italienisch • Downtown
Heute 16 Mal reserviert
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Foto von Zizou Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(13)
Preis: Hoch
• Marokkanisch • Echo Park
Heute 4 Mal reserviert
Moroccan French bar and restaurant with cozy patio and great music
Foto von Noe Bar at the Omni Los Angeles Restaurant
4.2
Hervorragend(1542)
Preis: Hoch
• Kalifornisch • Downtown
Heute 3 Mal reserviert
Welcome to NOE, an Angeleno Bistro, a vibrant culinary haven nestled in downtown Los Angeles. Immerse yourself in the rich tapestry of diverse flavors, complemented by craft cocktails, Arts District microbrews, and an extensive wine selection. Whether you prefer our outdoor patio with mesmerizing skyline views, the intimate cocktail lounge with live music, or the refined dining room, each space offers a unique experience. Our menu, a fusion of small plates and mains, celebrates the eclectic spirit of Los Angeles, sourced sustainably from local vendors. Join us for Happy Hour, indulge in our rotating drink specials, and on Fridays and Saturdays, savor live piano melodies – the perfect backdrop to a delightful dining affair. Don't miss our summer concert series at the Yard, a collaborative venture with Grand Performances. NOE is where culinary diversity and cultural celebration come together.
Foto von Nick & Stef’s Steakhouse - Los Angeles Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(3277)
Preis: Sehr Niedrig
• Steakhaus • Downtown
Heute 49 Mal reserviert
Das Nick & Stef's Steakhouse bietet modernes hochwertiges Design und bietet eine Speisekarte, die Steakhouse-Tradition und kulinarisches Flair verbindet. Verwöhnen Sie sich mit einem breiten Angebot an luftgetrockneten erstklassigen Steaks und frisch gefangenen Meeresfrüchten, ergänzt durch eine kuratierte Weltklasse-Weinkarte mit über 500 Weinen und frisch zubereiteten Cocktails. Die Speisekarte von Küchenchef Andreas Roller konzentriert sich weiterhin auf die Würdigung der besten Zutaten durch ein modernes Steakhouse. Verwöhnen Sie Ihren Gaumen mit Stücken vom 28 Tage vor Ort luftgetrocknetem USDA-Premium-Fleisch, inklusive einem Tomahawk Rib Chop und bestem Florentiner T-Bone-Steak. Oder für das komplette Erlebnis genießen Sie luftgetrocknete Premium-Rippen, ein ganzes Spanferkel, ein ganzes gebratenes Bein eines Colorado-Schafs oder Loup de Mer. Für ein individuelles Speisen werden andere neue Fleischerfahrungen angeboten, wie Black Angus-Rind, importiertes und einheimisches Wagyū-Rind sowie eine vielfältige Auswahl an Fleischstücken von grasgefütterten Tieren. Burger und Sandwiches werden Ihnen zum Mittagessens ebenfalls serviert.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo