Enable JavaScript to run this app.
Weiter zum Inhalt
OpenTable-Logo
  1. Startseite
  2. Vereinigte Staaten
  3. New Orleans / Louisiana

Die besten Restaurants mit Gerichten aus Bio-Lebensmitteln in The Marigny

Preisklasse
Küche
Regionen
Gegenden
Am besten bewertet
Speisemöglichkeiten
Sitzmöglichkeiten
Barrierefreiheit

13 verfügbare Restaurants in der Nähe

Foto von Louisiana Pizza Kitchen- French Quarter Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(548)
Preis: Moderat
• Italienisch • French Quarter
Heute 14 Mal reserviert
Genießen Sie eine authentische Louisiana-Pizza-Kitchen Erfahrung im French Quarter. Jede der Gourmet-Pizzen wird in einem Holzofen entweder auf ungebleichtem weißen oder unbehandeltem Vollkornteig gebacken. Unser Fleisch und Geflügel stammt aus Bio- und Freilandhaltung. Wir bieten nach Möglichkeit hochwertige, regionale Produkte aus Louisiana. Unser Weinkeller erhält seit 4 Jahren durchgängig den Wine Spectator Award of Excellence. Vergessen Sie nicht, unsere hervorragende Auswahl an Bierspezialitäten kleiner Brauereien aus der Region und der ganzen Welt zu probieren.
Foto von The Italian Barrel Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(3442)
Preis: Hoch
• Italienisch • French Quarter
Heute 20 Mal reserviert
Das Restaurant bietet eine gehobene Küche sowie einen intimen Essbereich im Innen- und Aussenbereich sowie Sitzplätze an der erstklassigen Bar. Beim Eintreten empfängt Sie die Bar mit Marmortheke und im vom Kerzenlicht beleuchteten Speisesaal erblicken Sie Tische mit weißen Tischtüchern auf wunderschönem Holz- und Ziegelboden umgeben von Flaschen erlesenen italienischen Weines. Die Chefköchin und Inhaberin bringt ihre norditalienische Stadt mit Hilfe von per Nacht-Expresslieferungen importierten italienischen Lebensmitteln zu Ihnen und trumpft mit über 40 Weinen auf, wovon fast alle offene Weine sind. Authentisches Essen ist eine Untertreibung – hier bekommen sie das echte.
Foto von Domenica Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(7408)
Preis: Moderat
• Italienisch • Central Business District
Heute 55 Mal reserviert
Domenica ist ein modernes und einladendes, italienisches Restaurant, das regionale, italienische Speisen mit Einflüssen aus dem Süden und dem Mittleren Osten zubereitet. Die Küche kombiniert das israelische Erbe von Küchenchef Alon Shaya und seine Liebe für Zutaten aus der Region mit einer Speisekarte, das die Zeit, die er in der Küche und in kleinen Städten Norditaliens verbrachte, widerspiegelt.
Foto von Miss River Restaurant
4.7
Außergewöhnlich(1280)
Preis: Moderat
• Cocktailbar • Central Business District
Heute 13 Mal reserviert
Miss River at the Four Seasons New Orleans offers a grand Creole dining experience in the heart of the French Quarter. Led by renowned Chef Alon Shaya, the restaurant serves elevated New Orleans favorites with bold Cajun flavors and local ingredients. Signature dishes include Whole Buttermilk Fried Chicken, Seared Duck Breast, and Red Beans and Rice. Open for lunch and dinner, diners can savor expertly crafted dishes throughout the day. Enjoy a lively weekend jazz brunch every Friday, Saturday, and Sunday from 10:00 am to 3:00 pm, featuring a Bloody Mary bar and live jazz. Perfect for any special occasion, Miss River delivers an unforgettable experience for lunch, dinner, or brunch in New Orleans.
Foto von M bistro Restaurant
4.3
Hervorragend(790)
Preis: Sehr Niedrig
• Moderne amerikanische Küche • French Quarter
Heute 5 Mal reserviert
Farm-to-table and authentic New Orleans cuisine come together in the French Quarter at M bistro, where the chefs take an indigenous approach to the preparation of meats, seafood and produce from farmers in Louisiana, Texas, Mississippi and Alabama. Three velvet-draped semi-private “Cheater’s Booths” and a private Wine Room offer additional venues for a special meal. Our restaurant and lounge are conveniently located on the third floor lobby level of The Ritz-Carlton, New Orleans.
Foto von True Food Kitchen - New Orleans Restaurant
4.5
Hervorragend(691)
Preis: Moderat
• Amerikanisch • Warehouse District
Heute einmal reserviert
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. At our table, delicious dining and conscious nutrition go hand in hand, without sacrificing flavor, creativity or indulgence. Our expertly trained chefs craft flavor-forward dishes, handcrafted cocktails and freshly pressed refreshers so you can enjoy epic food experiences that aren’t just good for you, but good to you. Join us in New Orleans for lunch, dinner, or weekend brunch. Located in New Orleans below The Julia at St. Charles apartments at the corner of Julia Street and Saint Charles Avenue, near F45 Training. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Foto von Le Salon Restaurant
4.9
Außergewöhnlich(1041)
Preis: Sehr Niedrig
• 5-Uhr-Tee • Central Business District
Heute 2 Mal reserviert
Erleben Sie die reizvolle Tradition des Nachmittagstees im Le Salon. Sie wählen unter 30 verschiedenen hochwertigen Loseblatt-Teesorten. Dabei lauschen Sie sanften Melodien eines Harfenspielers oder eines Pianisten der Philharmonie Los Angeles. Ebenso können Sie verschiedene delikate Sandwiches, Scones/Teegebäck und Süßigkeiten genießen. Besuchen Sie eines der angesagtesten Restaurants in New Orleans, das sich auch bei den Einwohnern großer Beliebtheit erfreut.
Foto von Gyu-Kaku Japanese BBQ - New Orleans, LA | Central Business District Restaurant
4.6
Außergewöhnlich(605)
Preis: Hoch
• Japanisch • Warehouse District
Heute 30 Mal reserviert
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
Foto von Vessel NOLA Restaurant
4.3
Hervorragend(2586)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Mid-City / City Park
Heute 20 Mal reserviert
Vessel Specializes in Fresh Seafood and New American Cuisine! Renowned Chef Wille Cooper, who trained under Emeril Lagasse & Wolfgang Puck sources fresh local ingredients incorporating many of the traditions New Orleans is famous for. Dinner is served 7 days a week and brunch Sat-Sun! Happy Hour weekdays 4-6 pm (except holidays). Reservations are advised and we welcome walk-ins! Dine inside or outdoors on our gorgeous covered patio! ARCHITECTURAL DIGEST featured VESSEL as one of "8 of the Most Gorgeous Restaurants in Former Churches Worldwide". Paranormal activity lurks at VESSEL as featured on The Travel Channel's hit show "THE DEAD FILES" in the episode "Deadly Vessel" showcasing the spirits that haunt Vessel. Eat, Drink, Congregate! at Vessel at New Orleans' most exciting restaurant/bar, housed in a 1914 historic church in Mid-City, 10 minutes from the French Quarter just off the Canal Street Streetcar.
Foto von Carmo Restaurant
4.8
Außergewöhnlich(173)
Preis: Moderat
• Aus Dem Meer • Warehouse District
Heute einmal reserviert
Situated in New Orleans' charming Arts District, Carmo is a tropical restaurant, bar and cultural center with a commitment to providing fresh, flavorful, healthy and affordable dishes in a warm, friendly and casual atmosphere. Chef Dana Honn's menu is built upon the rich, multi-cultural culinary influences found throughout the Caribbean, Central and South America, West Africa, Southeast Asia, Gulf South and beyond, featuring eclectic and traditional/traditionally-inspired dishes with an emphasis on fresh, local ingredients, as well as unique and little-known flavors from around the world. “Origins to table” is the term Honn uses to describe the narratives of the dishes, connecting ingredients to food traditions and ultimately the people who originally created those traditions. From our fresh local seafood and produce to heritage and organic meats, Carmo caters to vegans, vegetarians, pescatarians and omnivores alike.

Wovon ortsansässige Gäste schwärmen

Von verifizierten Gästen empfohlen
Von verifizierten Gästen empfohlen
  • Datenschutzerklärung
  • Nutzungsbedingungen
  • Impressum
  • Cookies und interessenbasierte Werbung
  • Cookie‑Einstellungen
Urheberrecht © 2024 OpenTable GmbH Warschauer Platz 12, 10245 Berlin ​–​ Alle Rechte vorbehalten.
OpenTable ist Teil von Booking Holdings, dem weltweiten Marktführer für Online‑Reisen und zugehörige Dienstleistungen.
Booking-Logo
Priceline-Logo
KAYAK-Logo
Agoda-Logo
OpenTable-Logo